خداحافظی از سایت تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » خداحافظی از سایت ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 خداحافظی از سایت توسط ساحره عصار ۴۰۱۶ روز قبل دوستان خیلی دوست داشتم بیشتر از اینا با هم باشیم تو این سایت و برای استقلالمون با هم تبادل نظر کنیم ..اما شاید خیلیها به من خرده بگیرند که اصل استقلاله و به قول بعضیها بازیکنها میان و میرن !اما هر بازیکنی مثل زنده یاد ناصر خان حجازی (که محاله سر مزار پدرم برم و سر مزار ایشون نرم)فرهاد مجیدی وعلیرضا منصوریان و نامجو مطلقو علیرضا اکبرپور و ....به یاد نمونده و نمیمونه یکی که اسطوره است باید اعتراف کرد!!!! بازیکنایی که الان فقط فکر مو درست کردنن و پول هستند رو نباید با ناصرخان و فرهادی که تو خداحافظیش مهدی رحمتی میخواد اون رو روی دوشش بذاره از اینکار امتناع میکنه مقایسه کرد اینا خیلی کم و انگشت شمارند.منم مثل خیلیها کاملا موافقم که فرهاد یه کمی جفا کرد الان نباید میرفت تو این وضعیت و استقلال و رها میکرد ولی اون هم دلالیل خودشو داشت و از منو شما خیلی بیشتر ناراحت بود اگر ویژه نامه امروز استقلال جوان رو بخرید و سی دیشو ببینید کاملا متوجه میشید که اون از همه ناراحت تره ..ولی برای هر بازیکنی این روزها پیش میاد هممون اشکهای مهدی مهدوی کیا تو برنامه 90 یادمون هست .پس خواهشا به جای خرده گرفتن دوستشون داشته باشیم و تو ذهنمون نگهشون داریم به عنوان بازیکنی که پیراهن هیچ تیمی و غیر از استقلال نپوشیده که اونم کار هر کسی نیست.....من اینجا از همه خداحافظی میکنم چون در غیر اینصورت بی ادبی میشد ااز مرضیه جون دوست عزیزم که تو اون لحظه سخت تنهام نذاشت و دوستانی که برام پست خصوصی گذا شته بودن و همدردی کردن ممنونم وشما و تیم استقلالو به یگانه یکتا میسپارم................ ...................................................................................................................................................................................... فرهاد جان الکاپیتانو کاش می شنیدی : یـــــــــادمـــ می آیـــــــد گـــــفتـه بــــــــودی ســـــاده و کوتـــــــاه نــــویسی را دوســت داری ! تقدیــــــم بــه تــــــــو ســــادهـ و کـوتـــــــاهـ , تـــــــــنها همینــــــ دو کـلمه : دوستت دارم . میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۱۶ روز قبل شما صاحب اختیارین ساحره خانم...! وما به تصمیم شما احترام میذاریم...! اما مطمئنا یه روزی میرسه که خود فرهاد خان در سمت مربی و ایشالا خیلی زود سرمربی روی نیمکت تیم محبوبش خواهد نشست!!! درضمن تیم استقلال به هوادارای متعصبی مثل شما، نیاز داره! البته کم نیستن ولی هر کس جای خودش!!!! امیدوارم در تصمیم تون تجدید نظر کنین!!! علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۱۶ روز قبل یکی از جذابیتهای زندگی شاید دوری ودلتنگیهاست تا فراغی نباشد وصلها معنا خود راپیدا نمیکند شاید در اینده خیلی نزدیک تمامی اهالی فوتبال قدر وارزش فرهاد مجیدی را بفهمند چون از نظر خود من در حق فرهاد مجیدی در طول دوران فوتبالیش بسیار جفا شد وهمیشه مظلوم واقع شد پس ما هوادارن استقلال وفرهاد باید از این به بعد از او بیشتر ومتحد تر حمایت وپشتیبانی کنیم تا این اعجوبه فوتبال در کسوت مربیگری به حق وجایگاهی که استحقاق ان را دارد برسد سایت باشگاه استقلال برای ادامه راه حمایت از فرهاد مجیدی احتیاج به همراهی همه ابیها و5858خیلی ابی دارد پس منتظر شما هستیم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۱۵ روز قبل ما عاشق استقلالیم ولی ببینید این استقلال و این تیم به دست چه پول دوستایی افتاده . آدم نمیدونه از این تیم دل بکنه یا طرفدار متعصب باقی بمونه . من کلا تصمیم گرفتم دیگه استادیوم نرم و دیگه خودم رو به آب و آتیش نزنم . این بازیکنا اینقدر ارزش ندارن مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۱۵ روز قبل ساحره جان، این رفتن ها و آمدن ها جزئی از زندگیست . شدت دوست داشتن کاپیتان فرهاد را می دانم ولی باید در نظر داشته باشی که باشگاهی به عظمت نام استقلال است که امثال ناصرخان و فرهاد ها را می سازد و باعث میشود در نبودنشان اشک بریزیم .درست است ، بی مهریهای زیادی در حق کاپیتان دیده ایم و ما که از دوستداران اوییم و از بیرون مسائل را می بینیم با روشهای متفاوتی واکنش نشان می دهیم ولی می توان درک کرد که فرهاد خان درون گراست و تنها مُِسکن را بر همه دردهایش خداحافظی از فوتبال دانسته تا بتواند درآینده ای نزدیک سکان هدایت تیم محبوبش را بدست بگیرد و آرزوهای در دل مانده را با استقلال به سرانجام برساند . پس با خداحافظی کاپیتان (هرچند به نظر دوستدارانش در وقت مناسبی انجام نشد) نباید استقلال را تنها گذاشت و بر ایشان خرده بگیریم، که هرکس صلاح خویش را بهتر می داند . امیدوارم استقلال و دوستانت رادر سایت تنها نگذاری و دوباره به سایت برگردی چون تو دوست عزیز و چند تن دیگر از دوستان بودنتان در سایت غنیمت است .انشاءاله با توجه به رویه ی فرهادخان که تا قبل از این خداحافظی 3 بار دیگر خداحافظی کرده بود و دوباره به میادین بازگشت شما هم همانند ایشان دوباره به سایت برگردی و با پستهای زیبایت همراهیمان کنی. امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۱۴ روز قبل فرهاد رفته همرو جو گرفته عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۱۲ روز قبل بره چی اخه حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۱۰ روز قبل نوشته شده توسط: عرفان ساسانی حالا این ساحره خانم براچی میخواد بره؟برا رفتن فرهاد؟هیچکس مثل من عاشق فرهاد نیست اما منم دیگه مثل قبل شوق دیدن بازی استقلال رو ندارم اما چیکار میشه کرد؟ از بچگی اس اس کردیم عاشق تیممونیم نمیشه چون فرهاد رفته ماهم بیخیال بشیم خیلی قبل تر هم منصوریان رفت که واقعا با غیرت ترین بازیکنی که یادم میاد علیرضا منصوریان بود. هنوزم هستن باغیرتایی مثل حنیف مثل ارش اما نه اونجوری که فرهاد وبقیه بودن.یادمون باشه فرهاد و بقیه اسطوره ها هم تو گذز زمان باغیرت و محبوب شدن مطمئن باشید اسطوره های زیادی بازم از استقلال ظهور میکنن. به امید سر مربی شدن عشقم فرهاد خان اونم رونیمکت تیم محبوبم اس اس محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۱۰ روز قبل ای وایییییییییییییییییییییییییییییییییییی.ساحره رفت و من از همه جا بیخبر.!خوب من که جند وقت پیش زده بودم بره ولی دوست نداشتم اینجوری بره 2293 عزیز مطمئنیم که فرهاد و دوست داریم ولی بعضیها بهش تعصب دارن مثل همین خانم و بسیاری دیگه که کاملا مشخصه که از اونروز به سایت نمیان حالا ساحره خانم خوبه اعلام کرده و خداحافظی کرده ولی من آخرشم نقهمیدم اینا چرا فرهاد و انقدر دوست دارن از پستاش معلومه فوتبال حالیشه و به قول خودش بازی هم میکنه ولی .!!!!!!! محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۱۰ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان یکی از جذابیتهای زندگی شاید دوری ودلتنگیهاست تا فراغی نباشد وصلها معنا خود راپیدا نمیکند شاید در اینده خیلی نزدیک تمامی اهالی فوتبال قدر وارزش فرهاد مجیدی را بفهمند چون از نظر خود من در حق فرهاد مجیدی در طول دوران فوتبالیش بسیار جفا شد وهمیشه مظلوم واقع شد پس ما هوادارن استقلال وفرهاد باید از این به بعد از او بیشتر ومتحد تر حمایت وپشتیبانی کنیم تا این اعجوبه فوتبال در کسوت مربیگری به حق وجایگاهی که استحقاق ان را دارد برسد سایت باشگاه استقلال برای ادامه راه حمایت از فرهاد مجیدی احتیاج به همراهی همه ابیها و5858خیلی ابی دارد پس منتظر شما هستیم بابا علی آقا پیچیدش نکن.بدتر دل دختره رو کباب کردی که محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۱۰ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی ساحره جان، این رفتن ها و آمدن ها جزئی از زندگیست . شدت دوست داشتن کاپیتان فرهاد را می دانم ولی باید در نظر داشته باشی که باشگاهی به عظمت نام استقلال است که امثال ناصرخان و فرهاد ها را می سازد و باعث میشود در نبودنشان اشک بریزیم .درست است ، بی مهریهای زیادی در حق کاپیتان دیده ایم و ما که از دوستداران اوییم و از بیرون مسائل را می بینیم با روشهای متفاوتی واکنش نشان می دهیم ولی می توان درک کرد که فرهاد خان درون گراست و تنها مُِسکن را بر همه دردهایش خداحافظی از فوتبال دانسته تا بتواند درآینده ای نزدیک سکان هدایت تیم محبوبش را بدست بگیرد و آرزوهای در دل مانده را با استقلال به سرانجام برساند . پس با خداحافظی کاپیتان (هرچند به نظر دوستدارانش در وقت مناسبی انجام نشد) نباید استقلال را تنها گذاشت و بر ایشان خرده بگیریم، که هرکس صلاح خویش را بهتر می داند . امیدوارم استقلال و دوستانت رادر سایت تنها نگذاری و دوباره به سایت برگردی چون تو دوست عزیز و چند تن دیگر از دوستان بودنتان در سایت غنیمت است .انشاءاله با توجه به رویه ی فرهادخان که تا قبل از این خداحافظی 3 بار دیگر خداحافظی کرده بود و دوباره به میادین بازگشت شما هم همانند ایشان دوباره به سایت برگردی و با پستهای زیبایت همراهیمان کنی. ساحره خیلی ساده ای تو ازش تشکر کردی این در آن واحد 2 تا تیکه بارت کرده خیلی ریز و موزیانه............................................................................بخون خودت متوجه میشی محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۱۰ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی فرهاد رفته همرو جو گرفته تو که کرکرت کلا پائینه..با دو کلمه 300 تا پیام زدی خیلی هم بی ادب تشریف داری دقت کن لحن پستاتو مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۰۹ روز قبل اول از همه بفهم چی می کی ، این نشون از تربیت خانوادگی شماست که تو هر کاری که به شما ربطی نداره دخالت میکنی بهتره یکم یاد بگیری که خودتو نخود هر آشی نکنی . این چیزی مربوط به من و ساحره جونه به شما هیچ ارتباطی نداره پس بهتره همین جا تمومش کنی .دوما هر چی سعی کردم به شما چیزی نگم و جوابتونو ندم انگار متوجه نمی شی یا خودت رو به نفهمی میزنی حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۰۹ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی واقعا شماها با این دعواها وبجه بازیاتون مسخرشو دراوردین محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۰۹ روز قبل نوشته شده توسط: حسین کلاته بابایی واقعا شماها با این دعواها وبجه بازیاتون مسخرشو دراوردین بهتر نیست با 72 پیام دخالت نکنی هنوز کوچیکی واسه دخالت مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۶ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی [quote=2293] واقعا شماها با این دعواها وبجه بازیاتون مسخرشو دراوردین بهتر نیست با 72 پیام دخالت نکنی هنوز کوچیکی واسه دخالت من چی ؟ میتونم ازت بخوام دیگه اینجوری صحبت نکنی ؟ حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر به پیام دادن نیست به عقل وشعوره که تو نداری. اون پیام دادن تو که از اولش جفنگو چرتوپرته چه فایده ای داره؟میتونم مثل تو 1000000000000تا پیام بدم وهمه رو از خودم متنفر کنم.زیاد حرف زدن مهم نیست به موقع حرف زدن مهمه واز روی شعوره که فکر نمیکنم تو معنی عقل وشعور رو هم فهمیده باشی تو از اون ادمایی هستی که تازه یاد گرفتن پا کامپیوتر بشینن ودلشون خوشه ومثل چیز ندیده ها عقده ها شونو خالی میکنن.نمیدونم چند سالته اما میدونم هر چند سالتم باشه درک وفهمت اندازه یه بچه دبستانیه که هر جا دهنشوباز میکنه وااز رو بی عقلی یه حرفی میزنه .برا خودت میگم زشته منکه تورو ندیدم ونمیشناست و ادم حسابت نمیکنم جوابمو بد دادی اینو نوشتم .اگه به لات بازی باشه من از تو لات ترم اما عقلم میکشه هرجایی هر چیزی نگم که همه فکر کنن تازه به دوران رسیده و بی شخصیتو بی شعورم ادم باش هرچند برات ادم بودن محاله. محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۰۲ روز قبل نوشته شده توسط: حسین کلاته بابایی به پیام دادن نیست به عقل وشعوره که تو نداری. اون پیام دادن تو که از اولش جفنگو چرتوپرته چه فایده ای داره؟میتونم مثل تو 1000000000000تا پیام بدم وهمه رو از خودم متنفر کنم.زیاد حرف زدن مهم نیست به موقع حرف زدن مهمه واز روی شعوره که فکر نمیکنم تو معنی عقل وشعور رو هم فهمیده باشی تو از اون ادمایی هستی که تازه یاد گرفتن پا کامپیوتر بشینن ودلشون خوشه ومثل چیز ندیده ها عقده ها شونو خالی میکنن.نمیدونم چند سالته اما میدونم هر چند سالتم باشه درک وفهمت اندازه یه بچه دبستانیه که هر جا دهنشوباز میکنه وااز رو بی عقلی یه حرفی میزنه .برا خودت میگم زشته منکه تورو ندیدم ونمیشناست و ادم حسابت نمیکنم جوابمو بد دادی اینو نوشتم .اگه به لات بازی باشه من از تو لات ترم اما عقلم میکشه هرجایی هر چیزی نگم که همه فکر کنن تازه به دوران رسیده و بی شخصیتو بی شعورم ادم باش هرچند برات ادم بودن محاله. برو بابا خودتو نکش.معلومه آدم حسابم نمیکنی داری خودتو ....میدی محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۰۲ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی اول از همه بفهم چی می کی ، این نشون از تربیت خانوادگی شماست که تو هر کاری که به شما ربطی نداره دخالت میکنی بهتره یکم یاد بگیری که خودتو نخود هر آشی نکنی . این چیزی مربوط به من و ساحره جونه به شما هیچ ارتباطی نداره پس بهتره همین جا تمومش کنی .دوما هر چی سعی کردم به شما چیزی نگم و جوابتونو ندم انگار متوجه نمی شی یا خودت رو به نفهمی میزنی خصوصی جوابتو دادم دیگه محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۰۲ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر [quote=mohmaad ss][quote=2293] واقعا شماها با این دعواها وبجه بازیاتون مسخرشو دراوردین بهتر نیست با 72 پیام دخالت نکنی هنوز کوچیکی واسه دخالت من چی ؟ میتونم ازت بخوام دیگه اینجوری صحبت نکنی ؟ نه نمیتونی حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۰۱ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی در حدی نیستی جوابتوبدم اونارو هم که نوشتم برا خودت گفتم بدردت میخوره حالا هرچی میخوای بگو دیگه من جوابی ندارم از قدیم گفتن جواب بعضیا (که شامل تو هم میشه ) خاموشیست.من که میدونم از رو بی عقلی یه حرفی میزنی بدل نمیگیرم.کلا ادمایی مثل تو که بامن حرف میزنن توجه نمیکنم فکر میکنم رادیو ماشین روشنه. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا