نحوه بازی کردن پرسپولیس !!!!! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » نحوه بازی کردن پرسپولیس !!!!! ایمان روشن پور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۴:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 نحوه بازی کردن پرسپولیس !!!!! توسط ایمان روشن پور ۴۰۲۰ روز قبل ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۰۲۰ روز قبل میرم کوچه بازی بچه هارو نگاه می کنم صفاش بیشتره مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۴۰۲۰ روز قبل اگه قراره تو این تالار حرفهای بدرد بخور بزنیم پس این گزینه های که گذاشتی چیه ؟ اتفاقا من تمام بازیهای پرسپولیس رو نگاه میکنم . تو این چند تا بازی خیلی چشم نواز تر از استقلال بازی کردن . اون هم به خاطر اون بازیکنای جوونیه که گرفتن . به نظر من جایگاه الان پرسپولیس به خاطر تزریق نیروی جوونی به تیمشون و دید عالی مدیریتشون بوده . نه مثل مدیر ما که بهترین هافبک حال حاضر ایران رو از باشگاه اخراج میکنه و جاش بازیکنای از رده خارج میگیره . امیدوارم که قلعه نویی و فتح اله زاده حداقل از این یه حرکت حریف درس بگیرن. بازیهای پرسپولیس رو میبینم .تو دفاع عالی کار میکنن . دروازه بان خوبی دارن.حفظ توپشون هم خوبه .ولی اونا هم هافبک طراح و خلاق ندارن. فقط دل خوش کردن به حرکتهای عالیشاه و صادقیان و خلعتبری . گل که میزنن دیگه علی اصغری بازی میکنن و کلا بعد از گلاشون بازی مستقیم انجام میدن . امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۱۹ روز قبل تعصب رو بزا کنار از ما قشنگ تر بازی میکنن حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۱۹ روز قبل بله تو این مقطع از ما بهتر بازی میکنن ولی اینو بدونید که تمام مهره هاشونو در اختیار دارن مثل تیم ما یه لشگر محروم ومصدوم ندارن وقتی تیممون کامل شد لطف کنید اون موقع هم بیاید نظراتتونو بگید میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۱۹ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی بله تو این مقطع از ما بهتر بازی میکنن ولی اینو بدونید که تمام مهره هاشونو در اختیار دارن مثل تیم ما یه لشگر محروم ومصدوم ندارن وقتی تیممون کامل شد لطف کنید اون موقع هم بیاید نظراتتونو بگید کاملا متین.... سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۱۹ روز قبل درسته تیم ما ی تیمیه که فقط 1/4 بازیکنانش رو در اختیار داره . امید وارم خرید های نیم فصل بهترین ها باشند علی طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ آبان ۱۳۹۲ ۱۷:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی طاهری ۴۰۱۹ روز قبل بیشتر باید به شیوه ی بازی کردن داورشون دقت کرد تا به سیستم تلفیقی بازی بازیکنان و داور پی برد محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۱۹ روز قبل مگه تلوزیون بازی های لنگو پخش میکنه؟ حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۱۸ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی تیمی که رکورد دار برد یک بر صفر هستش دیگه معلومه چجوری بازی میکنه. استقلال و لنگیا هر چی هم که بازی کنن نمیتونن توجریان بازی گل بزنن چون طراح ندارن.لطفا دیگه درباره لنگیا نظرسنجی ن اصلا حرفشونو نزنین عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۰۸ روز قبل من وقتی خیلی حوصلم سر میره وکسل می شم بازی شونو نگا می کنم .....................مثل اینکه 100تا دلقک دارن منو میخندونن مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۰۸ روز قبل کی خوصله داره بازیشونو ببینه ، فقط در حد دونستن نتیجه پی گیری می کنم رضوانه جوادی پور جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ آبان ۱۳۹۲ ۱۶:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضوانه جوادی پور ۴۰۰۷ روز قبل همیشه نگاه میکنم و پابه پای علی لابی ذکر میگم ...منتها واسه باختشون الهه میرزایی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ آبان ۱۳۹۲ ۱۵:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط الهه میرزایی ۴۰۰۷ روز قبل ببخشید ها ببخشید ها خاک بر سر همتون که یه تیمیو با استقلال مقایسه میکنین شما هیچ کدوم عشق به تیم و درک نکردین اسمتون هوادار علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۰۶ روز قبل اولا با دیدن بازی پرسپولیس از فوتبال لذت میبرم چون به ورزش فوتبال علاقه دارم ولی چون تیم رقیب استقلال محسوب میشه دوست دارم نتیجه را واگذار کند ولی بیشتر دوست دارم که اگر در محیطی حتی غیر مجازی حضور دارم با آدمهای با ادب در ارتباط باشم واز مصاحبت وهمفکری آنها لذت ببرم چون همه چیز در زندگی باید در جهت تعالی انسان باشد حتی فوتبال که مانند زندگیست مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۶ روز قبل منم بازی تیم محترم پرسپولیس رو تا آخر تماشا میکنم و لذت می برم . به کسی هم توهین نمیکنم و این تیم خوب برای من اهمیت زیادی داره . عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۰۶ روز قبل نوشته شده توسط: الهه میرزایی ببخشید ها ببخشید ها خاک بر سر همتون که یه تیمیو با استقلال مقایسه میکنین شما هیچ کدوم عشق به تیم و درک نکردین اسمتون هوادار اوه اوه ببخشید عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۰۶ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی درسته تیم ما ی تیمیه که فقط 1/4 بازیکنانش رو در اختیار داره . امید وارم خرید های نیم فصل بهترین ها باشند درست می گی ولی تا نیم فصل تموم بشه چی کار کنیم علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=HHH777] بله تو این مقطع از ما بهتر بازی میکنن ولی اینو بدونید که تمام مهره هاشونو در اختیار دارن مثل تیم ما یه لشگر محروم ومصدوم ندارن وقتی تیممون کامل شد لطف کنید اون موقع هم بیاید نظراتتونو بگید کاملا متین.... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا