7 مقدس تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » 7 مقدس امیرعلی جویان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ خرداد ۱۳۸۹ ۱۴:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 7 مقدس توسط امیرعلی جویان ۴۰۱۶ روز قبل فرهاد وقتی خواستی بری نگفتی چرا امیر علی نیومده استادیوم ؟! جای خالی من یعنی به چشم نیومد بعد از 16 سال عاشقت بودن یعنی من اصلا هیچی ؟! جا نخور آخه دست پیش رو گرفتم تا پس نیفتم ! آخه فکر نکردی یکی اینجا دلتنگت میشه ؟! آخه من مفلص اگه بخوام ببینمت خاک کدوم کنعان رو به سر بگیرم ؟! زندگی شخصی خودت بود حق انتخاب داشتی درست، ولی آخه فکر حال بد عموی عاشق من رو نکردی که با تومور توی مغزش چطور تحمل کنه این درد رو آخه اون چه گناهی داشت عزیزکم ؟! اگه از من خواست ببیندت من کجا ببرمش که تورو ببینه ؟! هر جا هستی موفق باشی فقط بگو من سر مزار ناصر خان این جمعه یا هر جمعه ای که رفتم با چه رویی به او نگاه کنم ، نمیپرسه چرا استادیوم نبودم روز خداحافظیت ،آخه من که نمیتونم با گفتن دلیلش اون خدابیامرز رو غصه دار کنم ؟! راستی فرهاد جان اگه من جونم رو بدم برمیگردی،حداقل واسه یه نیم فصل ؟! حاضرم بمیرم ولی تو یه بازی بیشتر بازی میکردی واسه آّبیهای عاشق ،حاضری معامله کنیم ؟! من حاضرم به یزدان پاک قسم. تازه داشت داغ نبود ناصر خان کمی عمقش کاسته میشد که تو هم طور دیگر ترکم کردی ؟! میدانم ممکن بود در اوج نرفتنت بدتر باشه ولی آخه خوش مرام ما که تنهات نمیگذاشتیم فکر نکردی دیگه دل دیدن ورزشگاه رو نداشته باشم؟! یاد روزی که از تیم بهمن آمدی استقلال میافتم عشق میکنم یاد محبتهای ناصر خان به تو میافتم عشق میکنم یاد کم لطفی اجباری خودم میافتم از تو شرمگین میشم خرد شدم نابود شدم وقتی کم آوردم مقابل تو ،بگو چه کنم ؟! الان پیش همسرم هستم و عکس تو روبروی من،چند روزه که حتی نمیتونم با همسرم حرف بزنم ،بیا باز مردونگی کن و بگو کجا ببینمت ،بگو ته اقیانوس ،من میام، فقط تو بگو کاریت به بعدش نباشه ،آخه اگه من عاشقم اگه عموی بینوای من عاشقه جور هندوستان هم میکشیم. خلاصه یه کلام تو معنی عشق، تو مفهوم تعصب ،تو نماد حرفه ایگری و تو اسطوره جدید استقلال هستی اینو که همه میدونن ،فقط میدونی چیه ؟میترسم از بس مثل این چند روز شبها گریه کنم که آخرش کور بشم دیگه روزهای درخشان مربیگریت رو نبینم و این دیگه ظلم است. کاپیتان کشتی عشق من ،موفقیت تو برای من مثل فتح دنیاست من دنیای کوچک خودم رو در دستان بزرگ تو خلاصه خواهم کرد. فقط : آقای فتح الله زاده خواهشا قدر فرهاد ما رو بدونین اون هدیه خدا و جایگزین ناصر خان ماست،مواظبش باشین،ضمنا بگین من و عموم کی و کجا میتونیم این شاه ماهی رو دوباره ببینیم ؟چون هنوز هیچی نشده دلمون واسه 7 مقدسمون تنگ شده، یکی کمکمون کنه آخه ........... 09122159496 j13560531@yahoo.com عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۰۸ روز قبل پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا