به نظر شما پیراهن 77مقدس رو کی خواهد پوشید؟؟؟؟!!!!؟"؟؟؟؟؟؟!!

آواتار مهسا صادقی
به نظر شما پیراهن 77مقدس رو کی خواهد پوشید؟؟؟؟!!!!؟"؟؟؟؟؟؟!!
توسط   مهسا صادقی   ۴۰۲۰ روز قبل
این لباس بجز داداش فرهاد گلم به هیچ کس نمیاد ولی خیلی نگرانم کی میخواد این لباس رو بپوش
آواتار حسین کلاته بابایی
توسط   حسین کلاته بابایی   ۴۰۲۰ روز قبل

کسی حق نداره 7 روبپوشششششششششششششششششششششششششششه بایییییییییییییییییییییییییییید بایگانیش کنن

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۲۰ روز قبل
نوشته شده توسط: حسین کلاته بابایی

باید کسی بپوشه که هم لیاقتشو داشته باشه و هم در حد شماره این پیراهن باشه! وهم بتونه همیشه نام فرهاد و زنده نگه داره....!

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۴۰۲۰ روز قبل
مطمئن باشید 7 همیشه بانام فرهاد ماندگار است و درآینده بازیکن شایسته آن را میپوشد که اگر غیر از آن شود کلا همه شماره های استقلال باید بایگانی میشد چون بیشتر شماره ها ستاره های بزرگی به خود دیده اند پس شماره ها مهم نیستند خد افراد مهم هستند که 7 ما تا ابد در قلبهای تک تک هواداران ماندگار است
آواتار mohadeseh mohammadi
توسط   mohadeseh mohammadi   ۴۰۲۰ روز قبل
واقعا کف شمام چقدر راحت بااین قضیه کنار امدین تازه دارین درباره این که پیراهنش کى بپوشه نظر میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!؟!!!
آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۴۰۲۰ روز قبل
دوست من فوتبال جلوه ای از زندگیست و زندگی همیشه در جریان است نامهای بزرگی می آیند و خاطرات خوب به جا میگذارند و جای خود را به دیگری میدهند همانطور که در استقلال نامهای بزرگی قبل از فرهاد عزیز بودند ورفتند مهم نا م نیک و بزرگ منشی آنها بوده که ماندگار است وبدان فرهاد همیشه در قلب هواداران ماندگار است
آواتار رضا محبی
توسط   رضا محبی   ۴۰۲۰ روز قبل
نوشته شده توسط: mohadeseh mohammadi
من به عنوان یه استقلالی نظرم اینه پیراهن فرهاد باید. کنار دیگر افتخارات استقلال قرار بگیره شاید دیگه عمر من جواب نده .با این فوتبال موجودنه استقلال نه هیچ تیمه دیگه ای دیگه مثل فرهاد و به خودش نمیبنه.بازیکنی با این تعصب و غیرت.
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۱۹ روز قبل

آقای مجیدی بازم استقلال رو در شرایط حساس تنها گذاشتی

آواتار امیر حسین گودرزی
توسط   امیر حسین گودرزی   ۴۰۱۹ روز قبل
بایگانی تمام
آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۱۹ روز قبل

واقعا کف شمام چقدر راحت بااین قضیه کنار امدین تازه دارین درباره این که پیراهنش کى بپوشه نظر میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!؟!!!

دوست عزیز، ضمن عرض سلام و خوش آمد خدمت شما....

شما هم اگر متن خداحافظی فرهاد عزیز و بخونی؟! متوجه میشی که این استقلاله که تا ابد خواهد ماند!!! و اسطوره هایمان، هم در کلکسیون افتخارات باشگاه و هم در قلب ما هواداران ثبت هستند!!!

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۱۹ روز قبل

کاش میشد این لباس  با اون  شماره دوستداشتنی رو واسه همیشه آویزون کنن و هیچکس هم به احترام کاپیتان فرهاد اون رو نمی پوشید . همیشه درقلب ها  ماندگار و با صلابت خواهی ماند

آواتار عرفان ساسانی
توسط   عرفان ساسانی   ۴۰۱۹ روز قبل

به هیج وجح کسی نمی تونه به جز رونالدو یا مسی..........................دلم برای شماره 7 تنگ میشه

آواتار مهسا صادقی
توسط   مهسا صادقی   ۴۰۱۹ روز قبل
ممنون از نظراتتون بچه ه9ا من واقعا نمی تونم جای خالیش رو ببینم
آواتار محمد طاطیان
توسط   محمد طاطیان   ۴۰۱۹ روز قبل

7 باید بایگانی بشه این لباس فقط تو تن فرهاد دیدنیه

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۴۰۱۹ روز قبل
نوشته شده توسط: مرضیه غلامی

کاش میشد این لباس  با اون  شماره دوستداشتنی رو واسه همیشه آویزون کنن و هیچکس هم به احترام کاپیتان فرهاد اون رو نمی پوشید . همیشه درقلب ها  ماندگار و با صلابت خواهی ماند

نباید جز فرهاد با غیرت کسی اون لباس رو بپوشه عشق من فرهاد با تعصب

آواتار محمد رجبی
توسط   محمد رجبی   ۴۰۱۷ روز قبل
خداییش منم تو کفم سریع رنگمون عوض میشه!بابا بذارید بره یه 7ته بگذره بعد!عجب آدمایی هستیدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم واسه ساحره..خوبه
آواتار محمد رجبی
توسط   محمد رجبی   ۴۰۱۷ روز قبل
نوشته شده توسط: مرضیه غلامی

آباریک الا دختر خوب