نامه ی بسیار زیبای داداش فرهاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » نامه ی بسیار زیبای داداش فرهاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 نامه ی بسیار زیبای داداش فرهاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! توسط مهسا صادقی ۴۰۱۹ روز قبل کاپیتان استقلال که 23 سال فوتبال بازی کرد، عصر امروز و پس از بازی با مس کرمان در ورزشگاه آزادی کفشهایش را آویخت. او در روز هفتم آبان که هم شماره پیراهنش است، با استقلال وداع کرد. با توجه به اینکه دیدار استقلال – مس آخرین بازی خانگی استقلال در نیم فصل اول است، مجیدی در استادیوم آزادی و در کنار هواداران استقلال، برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد. در متن خداحافظی فرهاد مجیدی آمده است: هیچ وقت دوست نداشتم زمان خداحافظی ام را از قبل مشخص کنم. مدتی پیش، به این تصمیم رسیدم که امروز روز خداحافظی از فوتبال است. از فردا همان جایی می ایستم که شما میایستادید. زیر برف، یخ، باران و آفتاب سوزان. اما این بار من باید به شما احترام بگذارم و تشکر کنم، درست همان کاری که شما برای من انجام دادید. تمام خاطرهها، خوشیها و لحظههای تلخی که در طول سالیان حضور در استقلال داشتهام امروز جلوی چشمانم هستند. تلخ ترین خاطرهام "4خرداد 1390 " است که روی قلبم حک شده و به هیچ وجه پاک نخواهد شد. روزی که در مراسم تشییع جنازه ناصرخان شرکت کردم و در بهشت زهرا (س) برای همیشه از وی جدا شدم. به من حق دهید که با دشواری از این پیراهن دل بکنم، هر کدام از ستارههای آن، مدالهایی بودند که همه ما به آن افتخار میکردیم. من به بیشتر آرزوهای فوتبالی خود رسیدهام و دوست داشتم با قهرمانی در آسیا از فوتبال خداحافظی کنم اما این امر میسر نشد. امیدوارم در آینده به تنها آرزوی دست نیافته ورزشی ام در کنار هواداران عزیز برسم. هواداران عزیز و دوست داشتنی! بازیکنان میروند ولی استقلال بزرگ باقی میماند. پیراهنی که سالها نام من بر آن نوشته میشد را دوست داشتهام و همواره دوست خواهم داشت. پیراهن "آبی" که بر تن بازیکنان بزرگی چون غلامحسین مظلومی و حسن روشن بوده یا همان بازوبندی که مدتها علی جباری، برادران بیانی، امیر قلعه نویی یا جواد زرینچه بر بازوان خود می بستند از جمله خاطرات ماندگارم هستند. تقدیر این بود که در ایران پیراهنی جز پیراهن پرافتخار "آبی" بر تن نکرده و با استقلال از دوران قهرمانی خداحافظی کنم. ازهمه افرادی که این فرصت را برای من فراهم کرده و مرا حمایت نمودند خصوصا "امیر قلعه نویی" قدردانی می نمایم. فرهاد مجیدی امروز به خط آخر سالهای بازی خود رسیده و وقت آن شده تا پیراهن شماره 7 که میراث بزرگانی چون «مجید نامجو مطلق » است را به بازیکنان تازه نفسی تقدیم کنم که قرار است آینده فوتبال کشور را رقم بزنند. هواداران همیشگی! از فردا دیگر بازیکن استقلال به شمار نمیآیم ولی همواره یکی از شما خواهم بود و برای قهرمانی استقلال دعا خواهم کرد. هر چه دارم از استقلال و هوادارانش است و هر کجا که باشم برای سربلندی استقلال تلاش خواهم کرد. چقدر سخت است پایان بردن این نامه، همین طور نامها مقابل چشمانم رژه میرود، از تمام مربیانی که در این سالها برایم زحمت کشیدند، از مدیرعامل محترم باشگاه جناب آقای فتح ا...زاده و دیگر مدیران گذشته، کارشناسان، بازیکنان، کادر پزشکی، تدارکات، اهالی رسانه، دوستان، خانواده خصوصا پدر و مادر عزیزم و تک تک آن هوادارانی که در این سالها همراهیام کردند، کمال سپاسگزاری و قدردانی را دارم. در پایان لازم است برای تیم ملی کشورم که با درایت جناب آقای علی کفاشیان، رییس فدراسیون فوتبال و مربی بزرگش کارلوس کی روش، تلاش بازیکنان و دعای خیر مردم عزیز به جام جهانی صعود کرد، آرزوی موفقیت نمایم. خدای من شاهد است که در تمام این سالهای طولانی با تمام توانم بازی کردم و اگر قصوری از من سر زده از همه پوزش میطلبم. مجیدیها میآیند و می روند، اما آنچه باقی میماند نام "استقلال" است که پشتش به شما هواداران، مثل همیشه گرم خواهد ماند. زنده باد ایران، زنده باد استقلال./ش برادر کوچک شما فرهاد مجیدی مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۱۹ روز قبل نمی تونم باور کنم رفته محمدرضا دبیرنیا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۱۸:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا دبیرنیا ۴۰۱۹ روز قبل دل تنگشم............. حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۱۸ روز قبل نوشته شده توسط: محمدرضا دبیرنیا [از وقتی نامه خداحافظی شو خوندم ارومتر شدم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا