خداحافظ کاپیتان عزیز

آواتار علیرضا جوادیان
خداحافظ کاپیتان عزیز
توسط   علیرضا جوادیان   ۴۰۲۰ روز قبل
باز هم آسمان آزادی شاهد خداحافظی یک ستاره آبی بود آسمان غمگین چهار گوش زمین هم به خود میبالیدن هم ناتوان از تحمل فریاد هواداران افتخار حضور وبوسه خداحافظی ستاره ای بی بدیل از کهکشان آبی ستاره ای که نامش فرهاد بود . فرهاد ستاره ای که با تمام نا مهر بانیها وتمام دستانی که نمیخواست او ستاره شود جنگید و ستاره ای ماندگار شد و چقدر زود دیر شد شاید کسی فکر نمیکرد آن جوان با اندامی ظریف در تیم مایلی کهن تبدیل به چنین مهره ای کارساز شود که هر تبمی آرزوی داشتنش را داشت .فرهاد شروع کرد همزمان هم از نظر فنی هم از نظر محبوبیت به جایگاهی رسید که شاید در طول تاریخ فوتبال ایران کمتر بازیکنی به چنین وضعیتی رسیده باشد ولی جبر زمانه را نمیتوان به جنگ دعوت کرد و فرهاد هم روزی باید خداحافظی میکرد وآن روز رسید روزی سخت و غیر قابل تحمل برای چشمانی که خود را عادت به هنر نمایی فرهادشان داده بودند پس چشمانم لحظات آخر را در چهار گوشه زمین به دنبال معشوقش میدوید واشک چشمم آن را بدرقه میکرد و قلبم با ضربانی تند میگفت فرهاد فرهاد فرهاد خداحافظ کاپیتان عزیز
آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۲۰ روز قبل

خداحافظ ای آبی روشن عشق...............

شک ندارم هر کدوم از این پستایی که گذاشته میشه، همراه با اشک های خالصانه ست که برای خداحافظی محبوبترین بازیکن تاریخ باشگاه استقلال ریخته میشه!!!!!

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۱۹ روز قبل

بازم به ی دلیل واهی استقلال رو در شرایط حساس تنها گذاشتی و رفتی . اینبار دلیل شما چیه . ؟ شماها همتون ی جوری به استقلال ضربه میزنید و لی تنها کسی که عاشق واقعی استقلاله امیرخان عزیزه . پاینده باشی ژنرال

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۱۹ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

شک ندارم هر کدوم از این پستایی که گذاشته میشه، همراه با اشک های خالصانه ست که برای خداحافظی محبوبترین بازیکن تاریخ باشگاه استقلال ریخته میشه!!!!!

خواهشا از ظرف بقیه حرف نزنید . از نظر من محبوبترین ژنراله و بس

آواتار امیر حسین گودرزی
توسط   امیر حسین گودرزی   ۴۰۱۹ روز قبل
اگه گفتم خدا حافظ نه این ه رفتنش سادس نه این که میشه باور کرد دو باره اخر جادسک
آواتار محمد طاطیان
توسط   محمد طاطیان   ۴۰۱۹ روز قبل

چی بگم با دل گرفته نمیشه چیزی گفت

ای کاش اینقدر محبوب نبودی........

تقصیر ما یه عاشقت بودیم

آواتار محمد رجبی
توسط   محمد رجبی   ۴۰۱۷ روز قبل
علی آقا داداش چقدر قشنگ گفتی !خداییش همه فکر میکنن الان من خوشحالم ولی نیستم دیگه اس اس بی فرهاد یه جوراییه!من فقط شاکی بودم که دخترا دوسش دارن ولی من الان شاکی ترم که دخترا دیگه انگار زیاد تو سایت نمیان کاملا تابله!داداش برگرد هم به خاطر اس اس هم به خاطر دخترا اصلن از ساحره خبری نیست!!
آواتار محمد رجبی
نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر

[quote=meisam taj025]

خواهشا از ظرف بقیه حرف نزنید . از نظر من محبوبترین ژنراله و بس

آقای باحال تو چرا خلاف جریان آبی همیشه!ژنرالم میاد و میره اون چیزی که میمونه اس اس !!ولی الان باید به فکر کاپیتانمون باشیم که از دست رفته
آواتار محمد رجبی
نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر

بازم به ی دلیل واهی استقلال رو در شرایط حساس تنها گذاشتی و رفتی . اینبار دلیل شما چیه . ؟ شماها همتون ی جوری به استقلال ضربه میزنید و لی تنها کسی که عاشق واقعی استقلاله امیرخان عزیزه . پاینده باشی ژنرال

آخه تو هر روز باهاشی میدونی دلیلش واهیه......چه ضربه ای بابا 37 سالش بود دیگه میخواس به خودش برسه تو الان بدو ببینم میتونی