رای کمیته انضباطی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » رای کمیته انضباطی حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 رای کمیته انضباطی توسط حسن یارمحمدی ۴۰۵۵ روز قبل دایی دوجلسه محروم شد تراکتور و پرسپولیس هم یه امتیاز ازشون کم شد کمیته انضباطی نشون داد غیر از استقلال به رفتار تیم های دیگه هم توجه داره هرچند دایی رو ته دلم دوست دارم ولی رفتارش کنار زمین خیلی بده این رای رو باید زودتر از اینا اعلام میکردن علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۵۵ روز قبل ظلم بالسویه عدل است میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۵۵ روز قبل دایی دوجلسه محروم شد تراکتور و پرسپولیس هم یه امتیاز ازشون کم شد کمیته انضباطی نشون داد غیر از استقلال به رفتار تیم های دیگه هم توجه داره هرچند دایی رو ته دلم دوست دارم ولی رفتارش کنار زمین خیلی بده این رای رو باید زودتر از اینا اعلام میکردن من همون موقع که از ما امتیاز گرفتن، گفتم که اگر در مورد همه تیمها اعمال بشه خوبه که یه سری از من ایراد گرفتند که این، کلا خلاف قوانین فیفاست!!!ولی بازم من گفتم که، برای حفظ شئونات لازمه!!! مخصوصا اگر قرار بشه خانمها هم به ورزشگاه بیان!!! از آقای حسن زاده هم ممنونم که عدالت رو رعایت کردند...! البته، باید دید که عکس العمل فردوسی پور در این مورد چیه؟؟؟! حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۵۵ روز قبل فروسی پور اکثر مواقع طرف حق بوده بعضی مواقع هم سر لج ولجبازی یه شیطنت هایی انجام داده البته نظر شخصیمه که خیلیا باهاش مخالفن سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۵۴ روز قبل چه عجب.ی چراغی از کمیته انظباتی روشن شد.فعلا که عدالت رعایت شده ببینیم در آینده چی میشه مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۵۴ روز قبل خدا رو شکر عدالت ابن بار برقرار شد.امیدوارم این امر دائمی باشه مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۴۰۵۴ روز قبل بالاخره ترمز دایی رو کشیدند . به شخصه برای علی دایی احترام خاصی قائل هستم به خاطر زحماتی که در فوتبال کشیده . ولی تو این چند هفته اخیر فوتبال مملکت رو متشنج کرده . و با این داد وفریادها میخواد پرسپولیس رو مظلوم نشون بده و در کارش هم موفق بوده . این کار باید زودتر از این انجام میشد . مهدی احمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۲۰:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی احمدی ۴۰۵۴ روز قبل خدا کنه همیشه همینطور باشه سعید عسکری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۲۱:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید عسکری ۴۰۵۴ روز قبل دایی حقش بود که محروم بشه داور چهارم بازی با رفتارش نشون داد دایی هرچی بهش گفت حقش بود چون همان جا باید به داور اعلام می کرد تا همان موقع اخراجش کنن دایی خیال میکنه خودش قاضی همه رومیخواد مجازات کنه دایی به نظر من بازیکن خوبی بود ولی مربی خوبی نیست چون جنبه مربیگری نداره ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۵۴ روز قبل نوشته شده توسط: مهدی خلیلی شهنا بالاخره ترمز دایی رو کشیدند . به شخصه برای علی دایی احترام خاصی قائل هستم به خاطر زحماتی که در فوتبال کشیده . ولی تو این چند هفته اخیر فوتبال مملکت رو متشنج کرده . و با این داد وفریادها میخواد پرسپولیس رو مظلوم نشون بده و در کارش هم موفق بوده . این کار باید زودتر از این انجام میشد . شما کاملا درست و کامل توضیح دادید محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۵۴ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=k86431]بالاخره ترمز دایی رو کشیدند . به شخصه برای علی دایی احترام خاصی قائل هستم به خاطر زحماتی که در فوتبال کشیده . ولی تو این چند هفته اخیر فوتبال مملکت رو متشنج کرده . و با این داد وفریادها میخواد پرسپولیس رو مظلوم نشون بده و در کارش هم موفق بوده . این کار باید زودتر از این انجام میشد . شما کاملا درست و کامل توضیح دادید ساحره جان میشه یه بارم مطالب منو تایید کنی؟چی میشه خوب؟چرا من هر وفت میام نیستی تو؟در ضمن عکس سعید خیلی باحاله کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۴۰۵۲ روز قبل اگر اون رفتاری که از علی دایی کنار زمین سر زد و اون مصاحبه های جنجالی رو کسی دیگه انجام میداد حداقل 5جلسه محروم میشد محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۵۰ روز قبل مطمئن باشین از استقلال یه امتیاز دیگه کم میکنن تا خیال تاج با حسن زاده راحت بشه مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: مهدی خلیلی شهنا بالاخره ترمز دایی رو کشیدند . به شخصه برای علی دایی احترام خاصی قائل هستم به خاطر زحماتی که در فوتبال کشیده . ولی تو این چند هفته اخیر فوتبال مملکت رو متشنج کرده . و با این داد وفریادها میخواد پرسپولیس رو مظلوم نشون بده و در کارش هم موفق بوده . این کار باید زودتر از این انجام میشد . درست مافقم دایی چند هفته است فوتبال واقعی رو فراموش کرده وبس مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۴۸ روز قبل دایی یعنی داد و بیداد پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا