جمشیدی فوتبالیست یا بازی گر؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » جمشیدی فوتبالیست یا بازی گر؟ امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 جمشیدی فوتبالیست یا بازی گر؟ توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۴۷ روز قبل نظر شما در باره ی ورود فوتبالیست ها به عرصه بازیگری چیه عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۳۲ روز قبل من خیلی خیلی خوشم میاد پژمان هم بازیگ خوبیه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۳۲ روز قبل شاید بتونن توی فیلمها بازی کنند! اما تخصص و هنر یه سوپر استار و حتی یه بازیگر درجه سه رو که ندارن!!! فقط بدرد فیلمهای طنز میخورند و بس!!! مثل انصاریان که اونم چند صحنه در فیلم طنز بازی کرد!!! مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۳۱ روز قبل به نظرم بعد بازی نمی کنه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۳۱ روز قبل به نظر من داره خوب بازی میکنه چون نقش طنز بازی کردن خیلی سخت تره ......حداقلش اینه که جنبه سرگرمی داره و تو اون ساعت خیلیها شاید بیخیاله سریالهای ترکی ماهواره بشن شاید این نقش و اگه یه هنر پیشه بازی میکرد من شخصا انقدر مشتاقانه نگاه نمیکردم ....پس در کل بد نیست مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۱ روز قبل منم از بازیش خوشم اومده میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۳۱ روز قبل نوشته شده توسط: مهسا صادقی نظر همه دوستان محترمه!!! ولی بازی سردشو کاملا میتونی احساس کنی!!! مخصوصا در یه سری از موارد که فاحشه!!! اگر بازیشو با سام درخشانی مقایسه کنین، به این نتیجه میرسین!!! البته من از فیلمش خیلی خوشم میاد و تقریبا هرشب دنبال میکنم! ولی نظر شخصی مو دادم....!!! ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۰۳۰ روز قبل منم با نظر اقا میثم موافقم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۳۰ روز قبل به نظرم با توجه به تجربه ی کمه بازیگریش خوب بازی میکنه البته قابل قیاس با بازیگران حرفه ای نیست ولی در حدِ خودش خوب و قابل قبوله . محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۲۸ روز قبل خیلی بیخوده!لنگیه بد پیله امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۲۴ روز قبل هر چی از سریال میگذره بیشتر جا میفته و در کل تونسته از پسش بر بیاد زهرا کیایی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا کیایی ۴۰۲۴ روز قبل سلام دوستان استقلالی می خواستم بدونم که مستند جدید آبی تر از دریا که واسه قهرامانی فصل قبله اومده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ فاطمه سادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۶:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه سادات ۴۰۲۱ روز قبل خب با اینکه قبلا بازیگر نبوده الان خیلی قشنگ بازی میکنه من که خوشم میاد سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۲۰ روز قبل تازه داره ی آلبوم باحال هم درست میکنه آخه صداشم خوبه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا