مخصوص تمام استقلالیها

آواتار علیرضا جوادیان
مخصوص تمام استقلالیها
توسط   علیرضا جوادیان   ۴۰۶۷ روز قبل
با عرض خوش آمد به همه خانمها وآقایان در این تایپیک میخواهم از طرف آقایان از تمامی بانوان تشکر کنم که با توجه به چالشهای فرهنگی موجود در جامعه این شجاعت را داشته وتابوی غیر فوتبالی بودن خانمها را شکسته ونه تنها یک طرفدار هستند بلکه در بیشتر مواقع نظرات کارشناسی مفید و موثری هم دارند پس پا بر جا واسطوار به مسیرتان ادامه بدهید .به امید روزی که شما را در استادیوم با پرچمهای آبی ببینیم
آواتار مهسا صادقی
توسط   مهسا صادقی   ۴۰۶۷ روز قبل
ممنون از شما اقای فهمیده .............انشالله
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۶۷ روز قبل

باور کنید اکثر نظرات خانمها خیلی کارشناسی و دقیق بیان میشه . ما هم از حضور ایشان استقبال میکنیم و از همهشون تشکر میکنیم

آواتار لیلا واحدی فرد
توسط   لیلا واحدی فرد   ۴۰۶۷ روز قبل
نوشته شده توسط: مهسا صادقی

ممنون از شما اقای فهمیده .............انشالله

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۶۶ روز قبل

به خودمون می بالیم که دوستان عزیزی  در این سایت هستن که ازحقوق برابر مرد و زن دفاع میکنن ممنون از همتون

آواتار امیر حسین گودرزی
توسط   امیر حسین گودرزی   ۴۰۶۶ روز قبل

ه خودمون می بالیم که دوستان عزیزی  در این سایت هستن که ازحقوق برابر مرد و زن دفاع میکنن ممنون از همتون

آواتار کاربر ناشناس
توسط   کاربر ناشناس   ۴۰۶۶ روز قبل
سلام بر همه خانم ها وآقایان ؛در قرن 21حقوق مساوی زن ومردامری است که در اکثرنقاط جهان کاملا حل شده است وطرح بعضی مسائل در این زمینه کوته فکری است گاها نظرات وپیشنهادهایی از طرف خانم ها می شنویم که کاملا کارشناسی وعملی است پس چرا نباید ازآن استفاده کنیم ونیمی از جمعیت فعال وپویای جامعه را نادیده بگیریم  
آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۶۶ روز قبل

با عرض خوش آمد به همه خانمها وآقایان در این تایپیک میخواهم از طرف آقایان از تمامی بانوان تشکر کنم که با توجه به چالشهای فرهنگی موجود در جامعه این شجاعت را داشته وتابوی غیر فوتبالی بودن خانمها را شکسته ونه تنها یک طرفدار هستند بلکه در بیشتر مواقع نظرات کارشناسی مفید و موثری هم دارند پس پا بر جا واسطوار به مسیرتان ادامه بدهید .به امید روزی که شما را در استادیوم با پرچمهای آبی ببینیم

مرسی از تاپیک قشنگت..........

آواتار دنیا کیانی منش
توسط   دنیا کیانی منش   ۴۰۶۶ روز قبل
سلام من دنیا هستم ما خانوم ها هم به خودمون میبالیم که داداشای استقلالی مثل شماها داریم که میتونن جای مارو تو استادیوم پر کنن
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۶۵ روز قبل

آفرین به همه آقایون با این بینش وسیع

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۴۰۶۵ روز قبل
ممنون که نه تنها به ما بی احترامی نکردید بلکه دفاع کردید از حقوق خانمها در حد معقول.......به امید همه گیر شدن این مسٱله تو کل جامعه!
آواتار هانیه ایمانی
توسط   هانیه ایمانی   ۴۰۶۴ روز قبل
بی نهایت سپااااااااااااااااااااااااااااااس آقا علی
آواتار محمد رجبی
توسط   محمد رجبی   ۴۰۶۴ روز قبل
عجب پاچه خواری هستی بابا....خوب شد من اومدم تو این سایت شما مردای سایت خودتون و شیرین کنید پیش خانمها!!من که دوست دارم بیان استادیوم
آواتار محمد رجبی
نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر

باور کنید اکثر نظرات خانمها خیلی کارشناسی و دقیق بیان میشه . ما هم از حضور ایشان استقبال میکنیم و از همهشون تشکر میکنیم

ای کلک!!!
آواتار محمد رجبی
نوشته شده توسط: مرضیه غلامی

به خودمون می بالیم که دوستان عزیزی  در این سایت هستن که ازحقوق برابر مرد و زن دفاع میکنن ممنون از همتون

عجب!!!!!
آواتار محمد رجبی
نوشته شده توسط: ساحره عصار
[quote=237611ali]با عرض خوش آمد به همه خانمها وآقایان در این تایپیک میخواهم از طرف آقایان از تمامی بانوان تشکر کنم که با توجه به چالشهای فرهنگی موجود در جامعه این شجاعت را داشته وتابوی غیر فوتبالی بودن خانمها را شکسته ونه تنها یک طرفدار هستند بلکه در بیشتر مواقع نظرات کارشناسی مفید و موثری هم دارند پس پا بر جا واسطوار به مسیرتان ادامه بدهید .به امید روزی که شما را در استادیوم با پرچمهای آبی ببینیم
ممنون که نه تنها به ما بی احترامی نکردید بلکه دفاع کردید از حقوق خانمها در حد معقول.......به امید همه گیر شدن این مسٱله تو کل جامعه!
عمرا فراگیر بشه !!!معقولتونم دیدیم!؟منظورت پاچه خواریه دیگه!؟
آواتار محمد رجبی
نوشته شده توسط: کاربر ناشناس
سلام بر همه خانم ها وآقایان ؛در قرن 21حقوق مساوی زن ومردامری است که در اکثرنقاط جهان کاملا حل شده است وطرح بعضی مسائل در این زمینه کوته فکری است گاها نظرات وپیشنهادهایی از طرف خانم ها می شنویم که کاملا کارشناسی وعملی است پس چرا نباید ازآن استفاده کنیم ونیمی از جمعیت فعال وپویای جامعه را نادیده بگیریم  
بابا ولمون کن حوصله داریا!!!
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۶۳ روز قبل

محمد جان ی سوال ؟ تا حالا شده کسی بتونه شما رو از رو ببره ؟

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۶۳ روز قبل
نوشته شده توسط: ساحره عصار

[quote=237611ali]با عرض خوش آمد به همه خانمها وآقایان در این تایپیک میخواهم از طرف آقایان از تمامی بانوان تشکر کنم که با توجه به چالشهای فرهنگی موجود در جامعه این شجاعت را داشته وتابوی غیر فوتبالی بودن خانمها را شکسته ونه تنها یک طرفدار هستند بلکه در بیشتر مواقع نظرات کارشناسی مفید و موثری هم دارند پس پا بر جا واسطوار به مسیرتان ادامه بدهید .به امید روزی که شما را در استادیوم با پرچمهای آبی ببینیم

ممنون از همه آبی دلان

آواتار حسین کلاته بابایی
توسط   حسین کلاته بابایی   ۴۰۶۳ روز قبل
نوشته شده توسط: مرضیه غلامی

میگم اینجا هم خاله بازیه.الان که نگاه میکنم میبینم این محمدجانم بیخود نمیگه.واقعا این سایت فوتبالیه؟اینقدر ازاین پسرا که همیشه و همه جا میخوان پیش دخترا خود شیرینی کنن بدم میاد.اینجا بیشتر خاله بازیه تا بحث فوتبالی.

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۶۲ روز قبل

اینجا فوتبالی بود ولی همین آقا اینجا رو با خاله بازی اشتباه گرفته

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۴۰۶۲ روز قبل

اینجا فوتبالی بود ولی همین آقا اینجا رو با خاله بازی اشتباه گرفته

دقیقا...
آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۶۱ روز قبل

یکی از مشکلاتی که این سایت داره اینه که تاپیکهایی که از موضوع خارج شدن  ( که کم هم نیستن ) رو نمیشه حذف کرد واقعا ضعف بزرگیه

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۶۱ روز قبل

زشت و ناپسند تر اینه که ، این پرس پلیسی که اومده و داره به همه جا سرک میکشه این مطالب رو بخونه 

واقعا این سایت استقلاله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۶۱ روز قبل

با اون پرسسپولیسی کاری نداشته باشید و جوابشو ندید . خودش میذاره میره

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۴۰۶۱ روز قبل

با اون پرسسپولیسی کاری نداشته باشید و جوابشو ندید . خودش میذاره میره

لایییییییییییییییییییییییییییک
آواتار امیر حسین گودرزی
توسط   امیر حسین گودرزی   ۴۰۶۱ روز قبل
موافقم
آواتار فاطمه زکوی
توسط   فاطمه زکوی   ۴۰۵۹ روز قبل

من به  خود میبالم  که  در این  عصر یخی  دوستی  دارم  که  دلش  آینه  خورشید  است

مرسی  ازداداشای گل استقلالی ام  که  از ما  خانوما  حمایت  میکنن...