تبلیغ کانون هوادار تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » تبلیغ کانون هوادار امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 تبلیغ کانون هوادار توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۴۰ روز قبل به نظر من یه بخشی از روزنامه استقلال جوان باید به این سایت اختصاص پیدا کنه نظر شما مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۹ روز قبل این پیشنهاد رو من در قسمت روزنامه استقلال جوان گذاشته بودم . گفتم میشه از نظرات فنی و احساسی طرفدارا در یک ستون استفاده بشه . ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر این پیشنهاد رو من در قسمت روزنامه استقلال جوان گذاشته بودم . گفتم میشه از نظرات فنی و احساسی طرفدارا در یک ستون استفاده بشه . خیلی خیلی موافقم...شاید باعث پویا شدن اینجا هم بشه عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۳۸ روز قبل این چیز خوبیه محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۳۸ روز قبل که چی بشه! مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۷ روز قبل با شما نبودیم . با بچه های سایت بودیم . شما برای ما یک غریبه عقده ای هستی . حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر فکر نکنم موافقت کنن. کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۴۰۳۶ روز قبل ایده خیلی خوبیه حداقل باعث تشویق اعضای سایت میشه که نظرات بهترو کارشناسی تری بدن میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: کاربر ناشناس ولی بنظر من اگر حتی یک لحظه به این سایت سر میزدند،! ویا نظارت میکردند، وضعیت اینجا، خیلی بهتر از اینی بود که ما الان داریم میبینیم!!!!!!! که یه لنگی یا اشخاص دیگه بیان و هرچی دلش بخواد بگن و هیچ کس به این مساله رسیدگی نکنه!!! مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۳۵ روز قبل جوابشو در پست استقلال جوان هم گذاشتم از محالاته به این سایت یک نگاه کوچیک هم نمیشه اونوقت توقع داریم تبلیغ هم بشه ؟!!! ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۳۵ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی باشگاه بدبخت ما انقدر چاله های مالی داره که دیگه به فکر این چیزا نیستند که من حق میدم بهشون.....ولی ماها هم تنبلیم قبول دارید که!!!!!!اگه الان بخواییم بگیم در مورد این موضوع بریم صحبت کنیم هیچکس حاضر نمیشه بیاد پس چه توقعی میشه از اونا داشت که یه سر دارند هزار سودا اگه ما هم یه حرکتی بکنیم بد نیست....من دختر 19 ساله ای میشناسم که از شهرستان به خاطر مطالبش تو روزنامه استقلال جوان به تهران میاد و مطالبش هر هفته چاپ میشه......ماها مشغله داریم پس باید بیخیال این چیزا هم بشیم!!! امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۳۵ روز قبل چه طوره سایت رو تحریم کنیم؟ امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۳۴ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار باشگاه بدبخت ما انقدر چاله های مالی داره که دیگه به فکر این چیزا نیستند که من حق میدم بهشون.....ولی ماها هم تنبلیم قبول دارید که!!!!!!اگه الان بخواییم بگیم در مورد این موضوع بریم صحبت کنیم هیچکس حاضر نمیشه بیاد پس چه توقعی میشه از اونا داشت که یه سر دارند هزار سودا اگه ما هم یه حرکتی بکنیم بد نیست....من دختر 19 ساله ای میشناسم که از شهرستان به خاطر مطالبش تو روزنامه استقلال جوان به تهران میاد و مطالبش هر هفته چاپ میشه......ماها مشغله داریم پس باید بیخیال این چیزا هم بشیم!!! دقیقا همینطوره اگه بخوایم وضع اینجا بهبود پیدا کنه باید به دفتر کانون هواداران در سعادت آباد بریم. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۴ روز قبل آخه چرا به این بازیکنا اینقدر پول میدن ؟ همه پولا داره هزینه بیخودی بشه امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۳۲ روز قبل ایده خیلی خوبیه حداقل باعث تشویق اعضای سایت میشه که نظرات بهترو کارشناسی تری بدن ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۳۱ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی ایده خیلی خوبیه حداقل باعث تشویق اعضای سایت میشه که نظرات بهترو کارشناسی تری بدن درسته ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۰۳۰ روز قبل ایده عالی و جالبیه و حتی باعث می شه که هواداران بیشتر اینجا بیان محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۲۸ روز قبل بذارید من تحلیلتون کنم.امیر حسین کلا پاچه خواره و همش میخواد یه اقداماتی انجام بده در خصوص سایت.مرضیه و میثم کلا آیه یآس میخونن ساحره از این دو تا بدتر که با گفته هاش آدم دوست داره بره یه چیزی بذاره کف دست بازیکنای اس اس خصوصا فرهادش که داره تو دبی با فروشگاهاش پول پارو میکنه .نویسنده تاپیک و مجید کلا دلشون خوشه.در کل هرچی باحاله تو سایت دور هم حمع شدن فقط من انگار مشکل دارم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۲۸ روز قبل خوبیه شما اینه: وارد سایت که میشید با نظراتتون ،دوستان لبخندی می زنن . ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۲۷ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی بذارید من تحلیلتون کنم.امیر حسین کلا پاچه خواره و همش میخواد یه اقداماتی انجام بده در خصوص سایت.مرضیه و میثم کلا آیه یآس میخونن ساحره از این دو تا بدتر که با گفته هاش آدم دوست داره بره یه چیزی بذاره کف دست بازیکنای اس اس خصوصا فرهادش که داره تو دبی با فروشگاهاش پول پارو میکنه .نویسنده تاپیک و مجید کلا دلشون خوشه.در کل هرچی باحاله تو سایت دور هم حمع شدن فقط من انگار مشکل دارم خوب این کاملا مشخص و واضحه کی مشکل داره! میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۲۷ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی بذارید من تحلیلتون کنم.امیر حسین کلا پاچه خواره و همش میخواد یه اقداماتی انجام بده در خصوص سایت.مرضیه و میثم کلا آیه یآس میخونن ساحره از این دو تا بدتر که با گفته هاش آدم دوست داره بره یه چیزی بذاره کف دست بازیکنای اس اس خصوصا فرهادش که داره تو دبی با فروشگاهاش پول پارو میکنه .نویسنده تاپیک و مجید کلا دلشون خوشه.در کل هرچی باحاله تو سایت دور هم حمع شدن فقط من انگار مشکل دارم نه عمو!!! تو کلا مشکل رفتاری داری؟؟؟!!! اگر یه کم رفتارتو درست کنی، همه چیز برات عادی میشه!!! ما هم جدا از نظرات دیگران، فقط نظر شخصی مونو میدیم!!! پس تحت هر شرایطی به نظرات همدیگه احترام میذاریم....!!! همینمون مونده بود که تو تحلیلگر بشی برای ما!!!؟؟؟ امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۲۵ روز قبل چرا میرید تو حاشیه بحثو ادامه بدید امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۲۲ روز قبل این پیشنهاد رو چه جوری به مسیولان برسونیم؟ ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۲۱ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی باید یا به دفتر روزنامه برید پیش خانم صمدی که مسؤول صفحه هواداران هستن یا ایمیل بزنید که راه اول بهتره....... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا