مخصوص تمام استقلالیها تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » مخصوص تمام استقلالیها علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 مخصوص تمام استقلالیها توسط علیرضا جوادیان ۴۰۶۸ روز قبل با عرض خوش آمد به همه خانمها وآقایان در این تایپیک میخواهم از طرف آقایان از تمامی بانوان تشکر کنم که با توجه به چالشهای فرهنگی موجود در جامعه این شجاعت را داشته وتابوی غیر فوتبالی بودن خانمها را شکسته ونه تنها یک طرفدار هستند بلکه در بیشتر مواقع نظرات کارشناسی مفید و موثری هم دارند پس پا بر جا واسطوار به مسیرتان ادامه بدهید .به امید روزی که شما را در استادیوم با پرچمهای آبی ببینیم مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۶۷ روز قبل ممنون از شما اقای فهمیده .............انشالله مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۷ روز قبل باور کنید اکثر نظرات خانمها خیلی کارشناسی و دقیق بیان میشه . ما هم از حضور ایشان استقبال میکنیم و از همهشون تشکر میکنیم لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۶۷ روز قبل نوشته شده توسط: مهسا صادقی ممنون از شما اقای فهمیده .............انشالله مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۶۶ روز قبل به خودمون می بالیم که دوستان عزیزی در این سایت هستن که ازحقوق برابر مرد و زن دفاع میکنن ممنون از همتون امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۶۶ روز قبل ه خودمون می بالیم که دوستان عزیزی در این سایت هستن که ازحقوق برابر مرد و زن دفاع میکنن ممنون از همتون کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۴۰۶۶ روز قبل سلام بر همه خانم ها وآقایان ؛در قرن 21حقوق مساوی زن ومردامری است که در اکثرنقاط جهان کاملا حل شده است وطرح بعضی مسائل در این زمینه کوته فکری است گاها نظرات وپیشنهادهایی از طرف خانم ها می شنویم که کاملا کارشناسی وعملی است پس چرا نباید ازآن استفاده کنیم ونیمی از جمعیت فعال وپویای جامعه را نادیده بگیریم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۶۶ روز قبل با عرض خوش آمد به همه خانمها وآقایان در این تایپیک میخواهم از طرف آقایان از تمامی بانوان تشکر کنم که با توجه به چالشهای فرهنگی موجود در جامعه این شجاعت را داشته وتابوی غیر فوتبالی بودن خانمها را شکسته ونه تنها یک طرفدار هستند بلکه در بیشتر مواقع نظرات کارشناسی مفید و موثری هم دارند پس پا بر جا واسطوار به مسیرتان ادامه بدهید .به امید روزی که شما را در استادیوم با پرچمهای آبی ببینیم مرسی از تاپیک قشنگت.......... دنیا کیانی منش جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۴:۵۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط دنیا کیانی منش ۴۰۶۶ روز قبل سلام من دنیا هستم ما خانوم ها هم به خودمون میبالیم که داداشای استقلالی مثل شماها داریم که میتونن جای مارو تو استادیوم پر کنن مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۵ روز قبل آفرین به همه آقایون با این بینش وسیع ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۶۵ روز قبل با عرض خوش آمد به همه خانمها وآقایان در این تایپیک میخواهم از طرف آقایان از تمامی بانوان تشکر کنم که با توجه به چالشهای فرهنگی موجود در جامعه این شجاعت را داشته وتابوی غیر فوتبالی بودن خانمها را شکسته ونه تنها یک طرفدار هستند بلکه در بیشتر مواقع نظرات کارشناسی مفید و موثری هم دارند پس پا بر جا واسطوار به مسیرتان ادامه بدهید .به امید روزی که شما را در استادیوم با پرچمهای آبی ببینیم ممنون که نه تنها به ما بی احترامی نکردید بلکه دفاع کردید از حقوق خانمها در حد معقول.......به امید همه گیر شدن این مسٱله تو کل جامعه! هانیه ایمانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط هانیه ایمانی ۴۰۶۴ روز قبل بی نهایت سپااااااااااااااااااااااااااااااس آقا علی محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۶۴ روز قبل با عرض خوش آمد به همه خانمها وآقایان در این تایپیک میخواهم از طرف آقایان از تمامی بانوان تشکر کنم که با توجه به چالشهای فرهنگی موجود در جامعه این شجاعت را داشته وتابوی غیر فوتبالی بودن خانمها را شکسته ونه تنها یک طرفدار هستند بلکه در بیشتر مواقع نظرات کارشناسی مفید و موثری هم دارند پس پا بر جا واسطوار به مسیرتان ادامه بدهید .به امید روزی که شما را در استادیوم با پرچمهای آبی ببینیم عجب پاچه خواری هستی بابا....خوب شد من اومدم تو این سایت شما مردای سایت خودتون و شیرین کنید پیش خانمها!!من که دوست دارم بیان استادیوم محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر باور کنید اکثر نظرات خانمها خیلی کارشناسی و دقیق بیان میشه . ما هم از حضور ایشان استقبال میکنیم و از همهشون تشکر میکنیم ای کلک!!! محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی به خودمون می بالیم که دوستان عزیزی در این سایت هستن که ازحقوق برابر مرد و زن دفاع میکنن ممنون از همتون عجب!!!!! محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=237611ali]با عرض خوش آمد به همه خانمها وآقایان در این تایپیک میخواهم از طرف آقایان از تمامی بانوان تشکر کنم که با توجه به چالشهای فرهنگی موجود در جامعه این شجاعت را داشته وتابوی غیر فوتبالی بودن خانمها را شکسته ونه تنها یک طرفدار هستند بلکه در بیشتر مواقع نظرات کارشناسی مفید و موثری هم دارند پس پا بر جا واسطوار به مسیرتان ادامه بدهید .به امید روزی که شما را در استادیوم با پرچمهای آبی ببینیم ممنون که نه تنها به ما بی احترامی نکردید بلکه دفاع کردید از حقوق خانمها در حد معقول.......به امید همه گیر شدن این مسٱله تو کل جامعه! عمرا فراگیر بشه !!!معقولتونم دیدیم!؟منظورت پاچه خواریه دیگه!؟ محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: کاربر ناشناس سلام بر همه خانم ها وآقایان ؛در قرن 21حقوق مساوی زن ومردامری است که در اکثرنقاط جهان کاملا حل شده است وطرح بعضی مسائل در این زمینه کوته فکری است گاها نظرات وپیشنهادهایی از طرف خانم ها می شنویم که کاملا کارشناسی وعملی است پس چرا نباید ازآن استفاده کنیم ونیمی از جمعیت فعال وپویای جامعه را نادیده بگیریم بابا ولمون کن حوصله داریا!!! مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۳ روز قبل محمد جان ی سوال ؟ تا حالا شده کسی بتونه شما رو از رو ببره ؟ مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۶۳ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=237611ali]با عرض خوش آمد به همه خانمها وآقایان در این تایپیک میخواهم از طرف آقایان از تمامی بانوان تشکر کنم که با توجه به چالشهای فرهنگی موجود در جامعه این شجاعت را داشته وتابوی غیر فوتبالی بودن خانمها را شکسته ونه تنها یک طرفدار هستند بلکه در بیشتر مواقع نظرات کارشناسی مفید و موثری هم دارند پس پا بر جا واسطوار به مسیرتان ادامه بدهید .به امید روزی که شما را در استادیوم با پرچمهای آبی ببینیم ممنون که نه تنها به ما بی احترامی نکردید بلکه دفاع کردید از حقوق خانمها در حد معقول.......به امید همه گیر شدن این مسٱله تو کل جامعه! ممنون از همه آبی دلان حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۶۳ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی میگم اینجا هم خاله بازیه.الان که نگاه میکنم میبینم این محمدجانم بیخود نمیگه.واقعا این سایت فوتبالیه؟اینقدر ازاین پسرا که همیشه و همه جا میخوان پیش دخترا خود شیرینی کنن بدم میاد.اینجا بیشتر خاله بازیه تا بحث فوتبالی. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۲ روز قبل اینجا فوتبالی بود ولی همین آقا اینجا رو با خاله بازی اشتباه گرفته ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۶۲ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر اینجا فوتبالی بود ولی همین آقا اینجا رو با خاله بازی اشتباه گرفته دقیقا... مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۶۱ روز قبل یکی از مشکلاتی که این سایت داره اینه که تاپیکهایی که از موضوع خارج شدن ( که کم هم نیستن ) رو نمیشه حذف کرد واقعا ضعف بزرگیه مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۶۱ روز قبل زشت و ناپسند تر اینه که ، این پرس پلیسی که اومده و داره به همه جا سرک میکشه این مطالب رو بخونه واقعا این سایت استقلاله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۱ روز قبل با اون پرسسپولیسی کاری نداشته باشید و جوابشو ندید . خودش میذاره میره ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۶۱ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر با اون پرسسپولیسی کاری نداشته باشید و جوابشو ندید . خودش میذاره میره لایییییییییییییییییییییییییییک امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۶۱ روز قبل موافقم فاطمه زکوی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه زکوی ۴۰۵۹ روز قبل من به خود میبالم که در این عصر یخی دوستی دارم که دلش آینه خورشید است مرسی ازداداشای گل استقلالی ام که از ما خانوما حمایت میکنن... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا