ادب گنجی که پایان ندارد تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » ادب گنجی که پایان ندارد علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 ادب گنجی که پایان ندارد توسط علیرضا جوادیان ۴۰۶۸ روز قبل برای یادآوری به خودم این موضوع را انتخاب کردم چون معتقدم یک استقلالی حتما با ادب باید باشد واگر من بی ادب باشم جایی در این مجموعه ندارم نظر شما چیست مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۶۷ روز قبل درسته من باداداش م علی اقامافقم یه حسی به من میگه که اگر نظم این سایت رو کسی بهم بزن مطمئن باشید یه رگش لنگی!!!!!!!! مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۷ روز قبل منم موافقم شدیدا و ازگذاشتن این موضوع تشکر میکنم ولی باور کنیم که مشکلات ما به خودمون مربوطه و اونو به طرفداران سایر تیمها نسبت ندیم ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۰۶۷ روز قبل منم با شما موافقم لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۶۷ روز قبل پس همه با هم این محمد بی ادب رو اخراج یا تحریم کنیم کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۴۰۶۷ روز قبل ادب مرد به از دولت او ست بی ادبی وبی نزاکتی در همه فرهنگها وملت ها امری نکوهیده وناپسند است وادب و احترام متقابل موردپسند همه بیاییم وموجب آزردن دوستان استقلالی خود نشویم زنده وپاینده باد استقلال واستقلالی ودرود بر تمام آبی دلان امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۶۷ روز قبل معتقدم یک استقلالی حتما با ادب باید باشد واگر من بی ادب باشم جایی در این مجموعه ندارم نظر شما چیست مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۶۶ روز قبل البته به دوست عزیزمون میگم که ماکه نمی تونیم کسی رو از این سایت بیرون کنیم چون این سایت مال همه هست ولی باید درک کنیم در یک مجموعه باید طوری برخورد کنیم که باعث رنجش دوستان نشین . امید وارم به این محق دست یابیم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی البته به دوست عزیزمون میگم که ماکه نمی تونیم کسی رو از این سایت بیرون کنیم چون این سایت مال همه هست ولی باید درک کنیم در یک مجموعه باید طوری برخورد کنیم که باعث رنجش دوستان نشیم . امید وارم به این محق دست یابیم جدیدا غلط املایی زیاد دارم شرمنده مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۵ روز قبل خب فکر کنم این آقا اعصاب شما رو بدجوری خرد کرده مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۴۰۶۵ روز قبل کاملا موافقم . و معتقدم که ماهم باید آستانه تحمل خود را بالا ببریم و اگر انتقادی مطرح شد (انتقاد نه توهین و بی ادبی ) در برابر منتقد جبهه نگیریم . عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۶۴ روز قبل راست می گی ما استقلالی ها باید با ادب وصبور باشیم محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: مهسا صادقی درسته من باداداش م علی اقامافقم یه حسی به من میگه که اگر نظم این سایت رو کسی بهم بزن مطمئن باشید یه رگش لنگی!!!!!!!! نه بابا1بیخیال محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: عرفان ساسانی راست می گی ما استقلالی ها باید با ادب وصبور باشیم تو اول این عکستو درست کن!آدم میترسه محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر خب فکر کنم این آقا اعصاب شما رو بدجوری خرد کرده منو میگی داداش!ما اینیم دیگه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۳ روز قبل همه باهم : الهم الشفع مرضانا والرحم موتانا لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۶۲ روز قبل باید برای این فرد ی کلاس ادب بذاریم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا