بهترین های AFC تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بهترین های AFC ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 بهترین های AFC توسط ali sajedy ۴۰۴۱ روز قبل من دوست خیلی دارم گزینه سه باشه چون اول روی لنگی ها کم می شه بعد روی کره ای ها مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۴۱ روز قبل فکر کنم فقط جواد شانس داره لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۴۱ روز قبل ایشالا هردو تا شون رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۴۱ روز قبل شانس جواد نسبت به امیرخان بیشتره.ولی امیرخان بشه من راضی ترم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۴۰ روز قبل به نظر من شانس آقا جواد بیشتره ولی دوست دارم هردو به این موفقیت برسن محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۴۰ روز قبل شانس جواد بیشتر از امیر خانه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۹ روز قبل خداکنه حداقل جواد جان بهترین بازیکن بشه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا