سایت پاکیزه

آواتار علیرضا جوادیان
سایت پاکیزه
توسط   علیرضا جوادیان   ۴۰۴۲ روز قبل
چگونه میتوانیم سایتی در خور نام استقلال ودور از پلشتیها داشته باشیم شما دوست استقلالی چه راه کاری دارید.
آواتار مهسا صادقی
توسط   مهسا صادقی   ۴۰۴۱ روز قبل
به نظر من نباید در حاشیه بریم...........باید ازهمه معذرت بخوام اگه این که توحاشیه رفتم قول دیگه تکرار نش..........!!!!!!!!!!
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۴۱ روز قبل

من بعید میدونم . چون خیلیها عاشق جروبحث همراه با توهین هستند . کسی هم بهشون تذکر میده بدجوری بهش می پرند . شما تمام تاپیکها رو نگاه کنید و ببینید که چقدر موضوعات تخصی فوتبال به بیراهه و دعواهای شخصی که منجر به نزاع دسته جمعی شده رفته . اگر همه خوشتندار مودب و ملزم به احترام متقابل باشن همه چی حل میشه که من بعید میدونم ( بعضیا رو میگم که رعایت نمیکنن )

آواتار ali sajedy
توسط   ali sajedy   ۴۰۴۱ روز قبل

احترام بزاریم مخصوصا به هم تیمی ها

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۴۱ روز قبل

سایت پاکیزه وقتی دست یافتنیه  که دوستان ادب و احترام رو در حق هم رعایت کنن . فقط همین، احترام به همدیگه  و فکر نمی کنم کار سختی باشه

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۴۰ روز قبل

بنظر من، فقط حد وحدود خودمونو بدونیم! و بقول معروف: پامونو از گلیم خودمون درازتر نکنیم......... ودرکل احترام متقابل.....

آواتار امیر حسین گودرزی
توسط   امیر حسین گودرزی   ۴۰۴۰ روز قبل

نظرتات متعصبانه و خشک ندیم و سعی کنیم دیدمون نسبت به مسایل باز باشه

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۳۹ روز قبل

آی خدا خیرت بده . این تعصب خشک باعث نابودی آدم میشه . وقتی بد بودیم باید بگیم بدیم . همش تعریف از مجیدی در حد پرستش .یعنی ایشون نقطه ضعفی ندارن؟

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۴۰۳۹ روز قبل
نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر

آی خدا خیرت بده . این تعصب خشک باعث نابودی آدم میشه . وقتی بد بودیم باید بگیم بدیم . همش تعریف از مجیدی در حد پرستش .یعنی ایشون نقطه ضعفی ندارن؟

اقا مجید همه انسانها عیب دارند و نمیشه به هیچ عنوان منکر شد که فرهاد هم عیب داره شاید بیشتر از بازیکنهای دیگه !!!!ولی با همه احترامی که برای شما قایلم باید بگم نه تعصب زیاد خوبه نه گیر دادن زیاد !!!اون یه بازیکن محبوبه و ممکنه با تمام ایراداتش طرفداری بشه از سمت هوادارهاش که یکیشم خود من هستم و این کاملا طبیعیه و مطمینم شما دیگه منکر این نیستید که ایشون محبوبترین بازیکن جهان شناخته شده پس این کاملا طبیعیه با تمام عیوبی که شاید داشته باشه!!!!!!!از همه هم معذرت میخوام جای این موضوع اینجا نبود .....از شما هم مجیدخان عذر خواهی میکنم نظر شما هم کاملا محترمه ومن نقضش نکردم فقط خواستم بگم طبیعیه!
آواتار محمد رجبی
توسط   محمد رجبی   ۴۰۳۸ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

بنظر من، فقط حد وحدود خودمونو بدونیم! و بقول معروف: پامونو از گلیم خودمون درازتر نکنیم......... ودرکل احترام متقابل.....

باز تو حرف زدی!
آواتار محمد رجبی
نوشته شده توسط: ساحره عصار
[quote=majidazar1360]

اقا مجید همه انسانها عیب دارند و نمیشه به هیچ عنوان منکر شد که فرهاد هم عیب داره شاید بیشتر از بازیکنهای دیگه !!!!ولی با همه احترامی که برای شما قایلم باید بگم نه تعصب زیاد خوبه نه گیر دادن زیاد !!!اون یه بازیکن محبوبه و ممکنه با تمام ایراداتش طرفداری بشه از سمت هوادارهاش که یکیشم خود من هستم و این کاملا طبیعیه و مطمینم شما دیگه منکر این نیستید که ایشون محبوبترین بازیکن جهان شناخته شده پس این کاملا طبیعیه با تمام عیوبی که شاید داشته باشه!!!!!!!از همه هم معذرت میخوام جای این موضوع اینجا نبود .....از شما هم مجیدخان عذر خواهی میکنم نظر شما هم کاملا محترمه ومن نقضش نکردم فقط خواستم بگم طبیعیه!
وااااااااااای باز این فرهاد!رو مخه منه!چرا آخه این دخترا انقدر دوسش دارن اه اه اه......بدیش اینه که خودمم ازش خوشم میاد....ول یدوست دارم دکورش و عوض کنم
آواتار محمد رجبی
نوشته شده توسط: مرضیه غلامی

سایت پاکیزه وقتی دست یافتنیه  که دوستان ادب و احترام رو در حق هم رعایت کنن . فقط همین، احترام به همدیگه  و فکر نمی کنم کار سختی باشه

بابا معلم اخلاق!تو حرف نزنی نمیشه فیلسوف!
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۳۷ روز قبل

آقا محمد ؟ خدایی چرا اینجوری حرف میزنی ؟ می بینی که هیچکس از این لحن شما خوشش نمیاد

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۳۷ روز قبل

دوست عزیز اگه قراره جواب خشک  و متعصبانه ندیم باید سوال رو کاملتر مینوشتی

سایت پاکیزه از چه منظر؟؟؟

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۳۷ روز قبل

آقا محمد ؟ خدایی چرا اینجوری حرف میزنی ؟ می بینی که هیچکس از این لحن شما خوشش نمیاد

آقا مجید

اصلاً مهم نیست هر حرفی که زده میشه ارزش جواب دادن نداره

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۳۶ روز قبل
نوشته شده توسط: مرضیه غلامی

[quote=majidazar1360]

آقا مجید

اصلاً مهم نیست هر حرفی که زده میشه ارزش جواب دادن نداره

آخه بابا مسخره بازی هم حدی داره .

آواتار حسین کلاته بابایی
توسط   حسین کلاته بابایی   ۴۰۳۶ روز قبل

اقای محمد اس اس    دفعه اخرت باشه در باره فرهاد حرف میزنی ............................................................................................................عقده ای ................