سایت پاکیزه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » سایت پاکیزه علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 سایت پاکیزه توسط علیرضا جوادیان ۴۰۴۲ روز قبل چگونه میتوانیم سایتی در خور نام استقلال ودور از پلشتیها داشته باشیم شما دوست استقلالی چه راه کاری دارید. مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۴۱ روز قبل به نظر من نباید در حاشیه بریم...........باید ازهمه معذرت بخوام اگه این که توحاشیه رفتم قول دیگه تکرار نش..........!!!!!!!!!! مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۴۱ روز قبل من بعید میدونم . چون خیلیها عاشق جروبحث همراه با توهین هستند . کسی هم بهشون تذکر میده بدجوری بهش می پرند . شما تمام تاپیکها رو نگاه کنید و ببینید که چقدر موضوعات تخصی فوتبال به بیراهه و دعواهای شخصی که منجر به نزاع دسته جمعی شده رفته . اگر همه خوشتندار مودب و ملزم به احترام متقابل باشن همه چی حل میشه که من بعید میدونم ( بعضیا رو میگم که رعایت نمیکنن ) ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۰۴۱ روز قبل احترام بزاریم مخصوصا به هم تیمی ها مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۴۱ روز قبل سایت پاکیزه وقتی دست یافتنیه که دوستان ادب و احترام رو در حق هم رعایت کنن . فقط همین، احترام به همدیگه و فکر نمی کنم کار سختی باشه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۴۰ روز قبل بنظر من، فقط حد وحدود خودمونو بدونیم! و بقول معروف: پامونو از گلیم خودمون درازتر نکنیم......... ودرکل احترام متقابل..... امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۴۰ روز قبل نظرتات متعصبانه و خشک ندیم و سعی کنیم دیدمون نسبت به مسایل باز باشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۹ روز قبل آی خدا خیرت بده . این تعصب خشک باعث نابودی آدم میشه . وقتی بد بودیم باید بگیم بدیم . همش تعریف از مجیدی در حد پرستش .یعنی ایشون نقطه ضعفی ندارن؟ ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۳۹ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر آی خدا خیرت بده . این تعصب خشک باعث نابودی آدم میشه . وقتی بد بودیم باید بگیم بدیم . همش تعریف از مجیدی در حد پرستش .یعنی ایشون نقطه ضعفی ندارن؟ اقا مجید همه انسانها عیب دارند و نمیشه به هیچ عنوان منکر شد که فرهاد هم عیب داره شاید بیشتر از بازیکنهای دیگه !!!!ولی با همه احترامی که برای شما قایلم باید بگم نه تعصب زیاد خوبه نه گیر دادن زیاد !!!اون یه بازیکن محبوبه و ممکنه با تمام ایراداتش طرفداری بشه از سمت هوادارهاش که یکیشم خود من هستم و این کاملا طبیعیه و مطمینم شما دیگه منکر این نیستید که ایشون محبوبترین بازیکن جهان شناخته شده پس این کاملا طبیعیه با تمام عیوبی که شاید داشته باشه!!!!!!!از همه هم معذرت میخوام جای این موضوع اینجا نبود .....از شما هم مجیدخان عذر خواهی میکنم نظر شما هم کاملا محترمه ومن نقضش نکردم فقط خواستم بگم طبیعیه! محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی بنظر من، فقط حد وحدود خودمونو بدونیم! و بقول معروف: پامونو از گلیم خودمون درازتر نکنیم......... ودرکل احترام متقابل..... باز تو حرف زدی! محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=majidazar1360]آی خدا خیرت بده . این تعصب خشک باعث نابودی آدم میشه . وقتی بد بودیم باید بگیم بدیم . همش تعریف از مجیدی در حد پرستش .یعنی ایشون نقطه ضعفی ندارن؟ اقا مجید همه انسانها عیب دارند و نمیشه به هیچ عنوان منکر شد که فرهاد هم عیب داره شاید بیشتر از بازیکنهای دیگه !!!!ولی با همه احترامی که برای شما قایلم باید بگم نه تعصب زیاد خوبه نه گیر دادن زیاد !!!اون یه بازیکن محبوبه و ممکنه با تمام ایراداتش طرفداری بشه از سمت هوادارهاش که یکیشم خود من هستم و این کاملا طبیعیه و مطمینم شما دیگه منکر این نیستید که ایشون محبوبترین بازیکن جهان شناخته شده پس این کاملا طبیعیه با تمام عیوبی که شاید داشته باشه!!!!!!!از همه هم معذرت میخوام جای این موضوع اینجا نبود .....از شما هم مجیدخان عذر خواهی میکنم نظر شما هم کاملا محترمه ومن نقضش نکردم فقط خواستم بگم طبیعیه! وااااااااااای باز این فرهاد!رو مخه منه!چرا آخه این دخترا انقدر دوسش دارن اه اه اه......بدیش اینه که خودمم ازش خوشم میاد....ول یدوست دارم دکورش و عوض کنم محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی سایت پاکیزه وقتی دست یافتنیه که دوستان ادب و احترام رو در حق هم رعایت کنن . فقط همین، احترام به همدیگه و فکر نمی کنم کار سختی باشه بابا معلم اخلاق!تو حرف نزنی نمیشه فیلسوف! مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۷ روز قبل آقا محمد ؟ خدایی چرا اینجوری حرف میزنی ؟ می بینی که هیچکس از این لحن شما خوشش نمیاد مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۳۷ روز قبل دوست عزیز اگه قراره جواب خشک و متعصبانه ندیم باید سوال رو کاملتر مینوشتی سایت پاکیزه از چه منظر؟؟؟ مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۳۷ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر آقا محمد ؟ خدایی چرا اینجوری حرف میزنی ؟ می بینی که هیچکس از این لحن شما خوشش نمیاد آقا مجید اصلاً مهم نیست هر حرفی که زده میشه ارزش جواب دادن نداره مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی [quote=majidazar1360] آقا محمد ؟ خدایی چرا اینجوری حرف میزنی ؟ می بینی که هیچکس از این لحن شما خوشش نمیاد آقا مجید اصلاً مهم نیست هر حرفی که زده میشه ارزش جواب دادن نداره آخه بابا مسخره بازی هم حدی داره . حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر اقای محمد اس اس دفعه اخرت باشه در باره فرهاد حرف میزنی ............................................................................................................عقده ای ................ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا