مخصوص خانوم های سایت و ورود اقایان ممنوع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آواتار مهسا صادقی
مخصوص خانوم های سایت و ورود اقایان ممنوع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توسط   مهسا صادقی   ۴۰۴۲ روز قبل
اینطور که معلوم این اقایون ورزشگاه وکه از ماگرفتن براشون بس نبود حالا می خوان هوادار بودنمون رو هم ازمون بگیرن اگه دست بکار نشیم این ها دست به یکی میکنن ودیگه ورد خانم ها به سایت هم ممنوع میشه
آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۴۰۴۲ روز قبل
نه مهسا جان عزیزم قرار نیست کار اشتباه یک نفر و به پای بقیه نوشت همه از ما حمایت کردن .....خیالت راحت باشه و اصلا این فکرارو نکن....سایت مخصوص هوادارهاست خانم و آقا فرقی نداره.....
آواتار مهسا صادقی
توسط   مهسا صادقی   ۴۰۴۱ روز قبل
نوشته شده توسط: ساحره عصار
نه مهسا جان عزیزم قرار نیست کار اشتباه یک نفر و به پای بقیه نوشت همه از ما حمایت کردن .....خیالت راحت باشه و اصلا این فکرارو نکن....سایت مخصوص هوادارهاست خانم و آقا فرقی نداره.....
امید وارم این طور باشه
آواتار عاطفه خاکباز
توسط   عاطفه خاکباز   ۴۰۴۱ روز قبل

زیادی خودتونو عصبانی نکنین!مردا همیشه فکر میکنن بهتر از زنان ولی اینطور ک نیست.سایت مال همه هست تازه اقایون باید ب حضور فعال ما افتخار هم بکنند.

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۴۱ روز قبل

حرف دوستان  کاملا درسته 

ولی بهتره این بحث رو  دیگه  ادامه ندیم و همین جا تمومش کنیم . 

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۴۱ روز قبل

کی به شما گفته که دیگه به سایت خودتون نیایید ؟ اینجا خونه شماست و ما هم یک خانواده بزرگ . در این خانواده یکی حرف گوشکن میشه و یکی هم ی خورده شیطون و سر به هوا . دعوای درون خانوادگی هم همیشه هست . اتفاقا تعصب خانمها خیلی بیشتر از آقایونه و مطمئنم اگر روزی ورود خانمها به استادیوم آزاد بشه در هر بازی بالای 90هزار تماشاگر داریم

آواتار لیلا واحدی فرد
توسط   لیلا واحدی فرد   ۴۰۴۱ روز قبل
نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر

کی به شما گفته که دیگه به سایت خودتون نیایید ؟ اینجا خونه شماست و ما هم یک خانواده بزرگ . در این خانواده یکی حرف گوشکن میشه و یکی هم ی خورده شیطون و سر به هوا . دعوای درون خانوادگی هم همیشه هست . اتفاقا تعصب خانمها خیلی بیشتر از آقایونه و مطمئنم اگر روزی ورود خانمها به استادیوم آزاد بشه در هر بازی بالای 90هزار تماشاگر داریم

من از طرف خانوما از آقایونی مثل شما تشکر میکنم

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۴۱ روز قبل

به امید روزی که خانمها بتونن به ورزشگاهها برن و تیم محبوبشون رو تشویق کنن و نشون بدن که طرفداری یعنی چی .

آواتار دنیا کیانی منش
توسط   دنیا کیانی منش   ۴۰۴۰ روز قبل
حق با همه ی شماست زن مرد مهم نیست مهم استقلاله که به پشتیبانی ما هوادارا نیاز داره
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۳۹ روز قبل

کاملا درسته . جنسیت اصلا مهم نیست . امیدوارم این دوستمون متوجه اشتباه مهلکش شده باشه

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۴۰۳۹ روز قبل

کاملا درسته . جنسیت اصلا مهم نیست . امیدوارم این دوستمون متوجه اشتباه مهلکش شده باشه

انشالله که شده.......
آواتار هانیه ایمانی
توسط   هانیه ایمانی   ۴۰۳۸ روز قبل
بچه ها فراموش نکنید که ما برای چی اینجا جمع شدیم نه برای زن ومرد بودن نه دعوا نه استادیوم بلکه فقط بخاطر اینه که همه مون ابی دل هستیم پس این بحث هاروتمومش کنید..
آواتار محمد رجبی
توسط   محمد رجبی   ۴۰۳۸ روز قبل
نوشته شده توسط: هانیه ایمانی
بچه ها فراموش نکنید که ما برای چی اینجا جمع شدیم نه برای زن ومرد بودن نه دعوا نه استادیوم بلکه فقط بخاطر اینه که همه مون ابی دل هستیم پس این بحث هاروتمومش کنید..
نخوایم تمومش کنیم چی؟اصلا بیا من و تو با هم دوست بشیم خوبه؟
آواتار محمد رجبی

بابا سوپر من!الان اینجوری میخوایی خودتو تو دل خانما جا کنی بگن وای چه پسر خوبی؟حالت خوبه؟
آواتار محمد رجبی
نوشته شده توسط: مرضیه غلامی

حرف دوستان  کاملا درسته 

ولی بهتره این بحث رو  دیگه  ادامه ندیم و همین جا تمومش کنیم . 

چرا؟بحث خوبیه!شما ادامه بده فیلسوف تالار1شما ادامه بده که تریپ برداشتی!
آواتار محمد رجبی
نوشته شده توسط: ساحره عصار
من دیوونه این مرامت به خدا!چرا انقدر باحالی اخه!چرا هوادار خانم و آقا خیلی فرق داره!خصوصا اگه مثل تو باشن!!!!!
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۳۷ روز قبل

اولا تو نه و شما . دوما واقعا دیگه داری شورشو در میاری . کی میخای اصلاح بشی ؟

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۳۷ روز قبل

مرسی محمد آقا که منو فیلسوف می دونی

این سایت فیلسوف کم داشت ممنون که هوای سایت رو دارید

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۳۶ روز قبل

تو باید دروازه بان بشی . ی تنه حریف یازده نفر میشی

آواتار لیلا واحدی فرد
توسط   لیلا واحدی فرد   ۴۰۳۶ روز قبل

ی روز در میون میاد اظهار نظر میکنه و میره خونشون

آواتار مارال فرامرزی
توسط   مارال فرامرزی   ۳۹۹۰ روز قبل

نه عزیزم این طور نیست سخت در اشتباهی

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۸۹ روز قبل

چی اینطوری نیست ؟

آواتار ابولفضل دولتی
توسط   ابولفضل دولتی   ۳۹۸۷ روز قبل

چه ربطی داره مسئولین نمیزارن خانوم ها بیان ورزشگاه پای چند نفر دیگه چرا مینویسید؟ تازشم کی شمارو میخاد ازسایت بندازه بیرون. به خدا من یکی انقدر دوست دارم دخترا بجای پسرا یه بار برن استادیوم تا ببینیم چند مرده حلاجن.

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۸۶ روز قبل
نوشته شده توسط: ابولفضل دولتی

چه ربطی داره مسئولین نمیزارن خانوم ها بیان ورزشگاه پای چند نفر دیگه چرا مینویسید؟ تازشم کی شمارو میخاد ازسایت بندازه بیرون. به خدا من یکی انقدر دوست دارم دخترا بجای پسرا یه بار برن استادیوم تا ببینیم چند مرده حلاجن.

آواتار ملیکا مهاجرانی
توسط   ملیکا مهاجرانی   ۳۹۶۰ روز قبل
خوبه نوشتید آقایون وارد نشن اگه نمی نوشتی چی می شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی اصلا اینطوری نیست
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۶۰ روز قبل
نوشته شده توسط: ملیکا مهاجرانی

خوبه نوشتید آقایون وارد نشن اگه نمی نوشتی چی می شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی اصلا اینطوری نیست
خواهشا باعث تفرقه افکنی نشیم .

آواتار مهدیس صمدی
توسط   مهدیس صمدی   ۳۹۵۳ روز قبل

به اونا چه ربطی داره.

دیدیم تو بازیا دیگه کسی نمیره اگه بزارن خانم ها به استادیوم برن تعدادشون از آقایون خیلی بیشتره

و خوبه نوشتن آقایون وارد نشن.

آواتار atiye zalaghi
توسط   atiye zalaghi   ۳۹۵۳ روز قبل
اگه خانوما برن ورزشگاه دیگه آقایون باید سرپا فوتبال رو تماشا کنند
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۵۲ روز قبل
نوشته شده توسط: atiye zalaghi

اگه خانوما برن ورزشگاه دیگه آقایون باید سرپا فوتبال رو تماشا کنند
عمرا

آواتار atiye zalaghi
توسط   atiye zalaghi   ۳۹۵۲ روز قبل

[quote=@!$(ss)$!@] اگه خانوما برن ورزشگاه دیگه آقایون باید سرپا فوتبال رو تماشا کنند

عمرا

حتما شک نکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۵۱ روز قبل
نوشته شده توسط: atiye zalaghi

حرف یه نفرو نباید به پای همه ریخت....بعضی از آقایون فک می کنن خییییییییییییلی حالیشونه  و میگن دخترا رو چه به فوتبال نگاه کردن!!!!!!!!

یکی از آقایون واسم پیام فرستاده میگه دخترا از کجا میدونن که چه کسی تو فوتبال خوبه یا بد یا بهترینه بعدشم میگه دخترا همشون قرمزن چون اکثر لباساشون قرمزه...!!!!!!!!!جون من این آقای مغز متفکر و می بینین که چجوری می حرفه....به هر حال من که حرفاشو به پای همه ی آقایون نذاشتم چون میدونم همه این اعتقادو ندارم لطفا شمام به دل نگیرین...

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۵۱ روز قبل
نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777

حرف یه نفرو نباید به پای همه ریخت....بعضی از آقایون فک می کنن خییییییییییییلی حالیشونه  و میگن دخترا رو چه به فوتبال نگاه کردن!!!!!!!!

یکی از آقایون واسم پیام فرستاده میگه دخترا از کجا میدونن که چه کسی تو فوتبال خوبه یا بد یا بهترینه بعدشم میگه دخترا همشون قرمزن چون اکثر لباساشون قرمزه...!!!!!!!!!جون من این آقای مغز متفکر و می بینین که چجوری می حرفه....به هر حال من که حرفاشو به پای همه ی آقایون نذاشتم چون میدونم همه این اعتقادو ندارم لطفا شمام به دل نگیرین...

شما هم مثل ما دوبار برید استادیوم و بازی کسل کننده رو ببینید دیگه حرف از رفتن نمی زنید

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۵۰ روز قبل

[quote=zahra*ss*7777777*4444444]

شما هم مثل ما دوبار برید استادیوم و بازی کسل کننده رو ببینید دیگه حرف از رفتن نمی زنید

بله حق با شماست ولی مهم اینه که هر وقت دیدم تیمم احتیاج به حمایت داره میرفتم ورزشگاه نه مث بعضیا که فقط دربی رو میرن ورزشگاه...

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۵۰ روز قبل
نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777

[quote=majidazar1360]

بله حق با شماست ولی مهم اینه که هر وقت دیدم تیمم احتیاج به حمایت داره میرفتم ورزشگاه نه مث بعضیا که فقط دربی رو میرن ورزشگاه...

این حرف شما تا 10سال پیش درست بود ولی الان و برای این بازیکنا بری استادیوم ، محاله

آواتار atiye zalaghi
توسط   atiye zalaghi   ۳۹۵۰ روز قبل
به نظر من بهتره این دربی رو کسی ورزشگاه نره چون یه حسی بهم میگه با این همه بازیکن که از اس اس پر شدند اس اس بازی رو عمرا ببره شایدم به زور مساوی کنه
آواتار علیرضا قدرتی
توسط   علیرضا قدرتی   ۳۹۴۹ روز قبل
گفتین ورود آقایون ممنوع ولی من کنجکاو شدم اومدم ..ما آدمها اینجوری هستیم وقتی تو یه کاری محدود بشیم دوست داریم اون کار رو انجام بدیم اما درمورد سوالت هوادار مرد و زن نداره الان بازیهای باشگاههای خارجی رو که نگاه میکنه آدم لذت میبره میبنه یه پیر زن یا پیرمرد نشستن با خیال راحت از بازی لذت میبرند ای کاش شرایط فراهم میشد خانمها هم میرفتند استادیوم شاید اولش یه ذره مشکل باشه با فرهنگ سازی میشه درستش کرد اما من فکر میکنم هوادارای خانم استقلال باید بیشتر باشند چون تو فک وفامیل از خانمها هر کی میپرسم استقلالیند به هر حال زن و مرد نداره مهم اینه که ما آبی هستیم . عاشق استقلال . ...برم که الان تمرین استقلال شروع میشه برسم به تمرین......
آواتار کیمیا صلواتی
توسط   کیمیا صلواتی   ۳۹۴۹ روز قبل
باعرض سلام بله من هم امیدوارم که روزی هم خانومها بتوانند به استادیوم بروند .چرا که نه