مخصوص mohmaad ss تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » مخصوص mohmaad ss ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 مخصوص mohmaad ss توسط ساحره عصار ۴۰۴۳ روز قبل کدوم یک از دوستان از برخورد این آقا ناراحتند؟که این سایت استقلاله نه جای دوست شدن!اگه دوست داری تو سایت بمونی باید احترام بقیه رو نگه دارید درسته که اعتماد به نفستون زیاده ولی این باعث نمیشه که پاتون و بیشتر از گلیمتون دراز کنید و برای اعضای سایت ایجاد مزاحمت کنید در ضمن اینجا همه با هم دوست هستن اونم در حد سایتو نه جای دیگه......پس احترامتونو نگهدارید!این تاپیکم عمومی گذاشتم تا دوستان هم نظراتشونو بدن!چ.ن سایت قبل از این و ورود شما بسیار منظم بوده.....معمولا تو خونواده احترام به بزرگتر وبه ادم یاد میدن که شما ازش بهره نبردید ظاهرا؟! مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۴۳ روز قبل منم با شما موافقم من وقتی رفتار زننده دوست عزیز رو دیدم که این سایت رو با سایت های دوست یابی اشتباه گرفته واجب دونستم بعنوان یک دختر از شأن و منزلت دختر خانما دفاع کنم و به ایشون بگم که شما و البته بعضی دیگر ازدوستان جنبه ی حضور دختران در سایت رو ندارید و مدعیه حضور خانم ها در ورزشگاه ها هستین .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعاً جای تأسفه مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۴۳ روز قبل ساحره جون ناراحت نباش مطمئنن ایشون اونقدر متین و موجه هستن که از شما عذر خواهی کنن و بذارن سایت استقلال با همه دوستان آبی دل فعال بمونه. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۴۳ روز قبل ممنون مرضیه جان که برگشتی و به همه احترام گداشتی...واقعا درست میگی ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۴۳ روز قبل امیدوارم اینظور که میگی باشه(متین و موجه)و بذاره بقیه به فعالیت عادیشون ادامه بدن مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۴۳ روز قبل ایشالا همین طور میشه .چون ایشون سن و سال کمی ندارن و حتما به نظر دوستانشون احترام میذارن رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۴۳ روز قبل من خوشحالم که مرضیه خانوم و نظرات خوبشون برگشتن.خوش آمدید.ضمنا من نظرمو جای دیگه دادم امیدوارم مفید باشه.خلاصهاش اینه که زیاد اهمیت داده نشه به حواشی. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۴۳ روز قبل شما درست میگید که نباید وارد حواشی شد ولی شما پست هایی که دوستان گذاشتنو رو حساب چی می ذارین این به جز بی احترامی به دوستانه دختر این مجموعه چیز دیگه ای هست .؟؟؟؟؟؟ امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۴۳ روز قبل نمیدونم چرا همیشه پای یه (گند زن به سایت) در میان است. اول که سفیر سپاهان بود. بعد مجید آذر بود. بعد اون شب ، خود من. و حالا هم محمد اس اس. مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۴۳ روز قبل ساحره جان من هم امیدوارم که این اقای نسبتن مودب کاری بهکار مادختر ها نداشته باشه واین سایت رو داخل حواشی نبره ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۴۳ روز قبل نوشته شده توسط: رضا محبی من خوشحالم که مرضیه خانوم و نظرات خوبشون برگشتن.خوش آمدید.ضمنا من نظرمو جای دیگه دادم امیدوارم مفید باشه.خلاصهاش اینه که زیاد اهمیت داده نشه به حواشی. من نظر شمارو خوندم و موافقم که دیگه نباید جواب بدیم ولی از امثال شما انتظار بیشتری داشته و دارم من با اینجور بی احترامیا نمیتونم بیشتر از این دووم بیارم ........... محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۴۳ روز قبل ای وای شما کی اومدی من نفهمیدم عزیزم؟ ....چرا انقدر بد اخلاقی کردی باهام؟....مرضیه خانم شما از کجا میدونی من ول کن هستم یا نه!مگه منو میشناسی؟ ولی اگه ساحره خانم بخواد که خواسته شاید کوتاه بیام گفتم شاید نمیدونم بتونم یا نه !ولی من از سایت نمیرم و خدمت همگی هستم و ....البته قصدم این نبود که آزار بدم بقیه و شمارو ولی با فضولیهایی که شد اینکارو میکنم از ساحره خانم به شدت معذرت میخوام و دوست دارم رفتارش با من مثل بقیه باشه ازش خواهش میکنم....فقط و فقط از خودش معذرت میخوام...ببخشید ساحره جان ولی از سایت نمیرم اینو مطمین باشید همتون.......گناه نکردم که از یه دختر اونم فوتسالیست خوشم اومده همتون جبهه گرفتید... حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۴۳ روز قبل من قبلا تو نظراتم گفتم هیچ کاربری نمیتونه واسه کاربر دیگه تعیین کنه تو سایت بمونه یا نه ولی شما ببین چی کار کردی که همچین واکنشی نسبت به رفتارتون شده جبهه ای که گرفته شده به حقه تو سایت بمون ولی تو رفتارت تجدبد نظر کن ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۴۳ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی من قبلا تو نظراتم گفتم هیچ کاربری نمیتونه واسه کاربر دیگه تعیین کنه تو سایت بمونه یا نه ولی شما ببین چی کار کردی که همچین واکنشی نسبت به رفتارتون شده جبهه ای که گرفته شده به حقه تو سایت بمون ولی تو رفتارت تجدبد نظر کن ممنون حسن آقا... علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۴۳ روز قبل آقای محمد سلام فکر میکنم با واژه های سن عقلی وهوش آشنا باشید ولی مطمئنم با مفاهیم آنها کاملا غریبه هستید پس کمی برای شما توضیح میدهم بالاترین وملموس ترین تعریف برای این دو سازگاری وتطابق فرد با محیطهای جدید ونا آشناست افراد با هوش به سرعت خود را با شرایط جدید همخوان میکنند واز محیط شروع به یادگیری وتجربه اندوزی میکنند .من مطمئن هستم شما فقط در فضای مجازی توانایی برخورد با یک خانم را دارید ودر جامعه واقعی حتی جملات عادی هم نمیتوانید به یک خانم مطرح کنید .شما ضعفهای شخصیتی خود را در فضای مجازی هم نتوانستید پنهان کنید ودر جند پیام نشان دادید که توانایی ارتباط با دیگران در خود آگاه شما شکل نگرفته. به شما پیشنهاد میکنم برای بالا بردن هوش هیجانی خود یک آی دی دیگر برای خودت درست کن ودر آنجا برای خودت بایدها ونبایدهایی جدید واصیل تعریف کن وبه آنها پایبند باش تا توناییهی جدید در وجودت رشد پیدا بکند .آنقدر شخصیتت را قوام ببخش که دیگران از با تو بودن لذت ببرند ودر نهایت بتوانی دوستان زیادی داشته باشی امیدوارم شما را در آینده نزدیک کاملتر وبا مهارتهای قوی ارتباطی ببینم . یکی از دوستاران شا میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۴۳ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی همه حرفارو دوستان زدن! و من فقط از همه اونایی که دلشون برای داشتن یه سایت خوب و منظم میسوزه، متشکرم....... واز پست آقای 237611ali واقعا خوشم اومد!!! مرسی! امیدوارم که همه دوستان بهش عمل کنند! ضمنا این خانمهایی که در سایت فعالیت میکنند، دقیقا مثل ناموس ما هستند! پس احترامشون واجب تر از آقایونه! لطفا رعایت کنید!!!! رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۴۳ روز قبل مرضیه خانوم من خودم به شخصه اصلا به اینجورمسائل اهمیتی نمیدم وروهیچ حسابی نمیذارم به چند دلیل.شناخت کاربران بر پایه نوشته هر کاربره فارغ از هر جنسیت یا از اینجور مسائل که میتونه حقیقی هم نباشه و ضمنا یه کاربر میتونه همزمان با اسمهای مختلف حضور پیدا کنه که فهمیدنش هم کار چندان سختی نیست (دلیلی هم نداره افراد در یک جای عمومی همه بیوگرافی خودشونو قرار بدن)ونوشتار هر شخص نشانگر شخصیت نویسنده ست.پس در یک مکان عمومی نمی شه توقع داشته باشیم که همه مثل ما فکر کنن مثل ما رفتار کنن (منظوراز ما، کل دوستان هستن)هر کسی با زبون خودش صحبت میکنه .کاربری هست که شوخه و سعی میکنه داخل نوشته هاش آثار شوخی دیده بشه دیگری دوست داره جدی به نظر برسه. دوستی. میخواد محترم به نظر برسه کسی هست میخواد خودش باشه کاربری دوست داره ادای خوبها رو در بیاره یکی میخواد خوب باشه بلد نیست امثالهم.اگه قرار باشه بخواهیم جواب همه رو بدیم و درستشون کنیم که از هدف مون دور میشیم.راستی یه لنگی به راحتی میتونه بیاد این دوستی چند ماه مون و از هم بپاچونه.ودر آخراز دوستان قدیمی توقع دارم به دوستان جدید فرصت بدن تا بفهمند که تو چه محیط با چه جوی وارد شدن مطمئن باشید با فهمیدن این موضوع دچار اشتباه نخواهند شد.این درست نیست که در مقابل یک تازه وارد سریع موضع بگیریمو بخواهیم سر جاش بنشونیمش.با این کار تو ذوقش میزنیم وخودمونو از داشتن یه کاربر محروم میکنیم که شاید خیلی چیزها بتونیم ازش یاد بگیریمو اون شخص و تو موقعیتی قرار میدیم که خودشو منزوی میبینه و در صدد جبران بر میاد که احتمال اینکه با دست خودمون سایتمونوخراب کنیم بالا میره.نظر من اینه که از هر نوشته ای که باب میل مون نبود بدون جواب عبور کنیم.با عرض معذرت از همه دوستان به غیر از .... مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۴۲ روز قبل خدارو شکر فکرکنم سایت دوباره قرار منظم بشه محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۴۲ روز قبل نوشته شده توسط: رضا محبی مرضیه خانوم من خودم به شخصه اصلا به اینجورمسائل اهمیتی نمیدم وروهیچ حسابی نمیذارم به چند دلیل.شناخت کاربران بر پایه نوشته هر کاربره فارغ از هر جنسیت یا از اینجور مسائل که میتونه حقیقی هم نباشه و ضمنا یه کاربر میتونه همزمان با اسمهای مختلف حضور پیدا کنه که فهمیدنش هم کار چندان سختی نیست (دلیلی هم نداره افراد در یک جای عمومی همه بیوگرافی خودشونو قرار بدن)ونوشتار هر شخص نشانگر شخصیت نویسنده ست.پس در یک مکان عمومی نمی شه توقع داشته باشیم که همه مثل ما فکر کنن مثل ما رفتار کنن (منظوراز ما، کل دوستان هستن)هر کسی با زبون خودش صحبت میکنه .کاربری هست که شوخه و سعی میکنه داخل نوشته هاش آثار شوخی دیده بشه دیگری دوست داره جدی به نظر برسه. دوستی. میخواد محترم به نظر برسه کسی هست میخواد خودش باشه کاربری دوست داره ادای خوبها رو در بیاره یکی میخواد خوب باشه بلد نیست امثالهم.اگه قرار باشه بخواهیم جواب همه رو بدیم و درستشون کنیم که از هدف مون دور میشیم.راستی یه لنگی به راحتی میتونه بیاد این دوستی چند ماه مون و از هم بپاچونه.ودر آخراز دوستان قدیمی توقع دارم به دوستان جدید فرصت بدن تا بفهمند که تو چه محیط با چه جوی وارد شدن مطمئن باشید با فهمیدن این موضوع دچار اشتباه نخواهند شد.این درست نیست که در مقابل یک تازه وارد سریع موضع بگیریمو بخواهیم سر جاش بنشونیمش.با این کار تو ذوقش میزنیم وخودمونو از داشتن یه کاربر محروم میکنیم که شاید خیلی چیزها بتونیم ازش یاد بگیریمو اون شخص و تو موقعیتی قرار میدیم که خودشو منزوی میبینه و در صدد جبران بر میاد که احتمال اینکه با دست خودمون سایتمونوخراب کنیم بالا میره.نظر من اینه که از هر نوشته ای که باب میل مون نبود بدون جواب عبور کنیم.با عرض معذرت از همه دوستان به غیر از .... قربون آدم چیز فهم. بابا ما از یه دختر خوشمون اومد همه حمله کردن آقا رضا اگه همه مثل شما بودند چه خوب میشدا !!!!!!!!!!!!!!!!ولی دست شما درد نکنه باز از ما طرفداری کردی بابا به خدا منم استقلالیم و طرفدار ابی فقط خواستم جو سایت و یه کم عوض کنم و البته واقعا از این خانمه خوشم اومده بود خودش که تو خصوصی و عمومی از خجالتم بد در اومده جلو دستش بودم الان سیاه شده بودم حالا که با من این رفتارو کرد و با بقیه تو سایت خوبه و به همه احترام میذاره منم یه کاری میکنم دیگه نتونه بیاد سایتتون........بد میگم داش رضا!!!!!!!!!در ضمن این سایت همه معلمن اون بالا این aliنمیدونم چی چی چی میگه آخه؟ ما تو دانشگاه و بیرون انقدر دختر دیدیم که دیگه..... ولی آقا رضا شما یه دونه ای در ضمن من اصلا شوخی نمیکنم واقعا جدی میگم من نمیذارم دیگه این خانم تو سایت باشه چون با همه خوبه جز من!! رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۴۲ روز قبل من هیچ کس مخاطب حرفهام نیست.و از هیچ کس حمایت یا نفی نمیکنم.من فقط چیزی رو میگم که به نظر خودم احساس میکنم شاید به درد کسی بخوره شاید هم نخوره.و یک چیزی رو همیشه میگم اونم اینه که آدم عاقل با اشاره میفهمه آدمه .... بهش بگی هم نمیفهمه.(بلا تشبیه) کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۴۰۴۲ روز قبل دوستان عزیز بیاییم طوری نظر بدیم وجواب نظرات هم رو بدیم که احترام یکدیگر رو حفظ کرده وفقط به فکر بهبود وپیشرفت سایت واعتلای نام تاج فوتبال یعنی استقلال باشیم سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۴۲ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی همه حرفارو دوستان زدن! و من فقط از همه اونایی که دلشون برای داشتن یه سایت خوب و منظم میسوزه، متشکرم....... واز پست آقای 237611ali واقعا خوشم اومد!!! مرسی! امیدوارم که همه دوستان بهش عمل کنند! ضمنا این خانمهایی که در سایت فعالیت میکنند، دقیقا مثل ناموس ما هستند! پس احترامشون واجب تر از آقایونه! لطفا رعایت کنید!!!! ....... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۴۲ روز قبل از همه آقایون و دوستای خوبم مرضیه جان وپرند خانم ممنونم و دوست دارم این بحث دیگه ادامه داده نشه و به موضوعات تیممون رسیدگی کنیم.از حمایتتون ممنون مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۴۱ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار از همه آقایون و دوستای خوبم مرضیه جان وپرند خانم ممنونم و دوست دارم این بحث دیگه ادامه داده نشه و به موضوعات تیممون رسیدگی کنیم.از حمایتتون ممنون چشم عزیزم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۴۱ روز قبل دوستان عزیز و سروران گرامی ، با این لحن حرف زدن با یک هم تیمی اونم ی تازه وارد دون شخصیت ماست . ما باید ایشان رو به سمت درست راهنمایی کنیم نه اینکه راحتترین راه که حذف افراده انتخاب کنیم .ایشان هم باید رعایت کنند و به جمع احترام بذارن این کارها در این سایت معنا نداره ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۰۴۱ روز قبل اینجا سایت هواداری استقلاله و کاربرای این سایت این خواهر و برادرای ما هستن و محمد اس اس یعنی با خواهر خودت اینطوری رفتار می کنی این بحث تموم کنید تا به تیم بپردازیم لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۴۱ روز قبل اگه میشه این آدم رو از اینجا اخراج کنید مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۴۱ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا واحدی فرد اگه میشه این آدم رو از اینجا اخراج کنید نه دوست عزیز اخراج از سایت البته دست ما که نیست ولی در همه جا این آخرین راهکاره این سایت واسه همه دوستان استقلالیه و همه باید به هم احترام بذاریم . ساحره جون هم دوست ندارن دوستان سایت رو ترک کنن ولی اگه همه حد و حدود خودمون رو بدونیم و فراتر نریم به آخرین راهکار نمی رسیم ممنون از همه دوستان عزیز بابت نظرات خوب و ارزشمند شون به امید ارتقاء سایت استقلال علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۴۰ روز قبل در زمینی که زمان کاشت مرا...........................گل زیبایش بجز خار نبود .................پستی و هرزگی و هرزه دری ...............حسرتا بهر کسی آر نبود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۹ روز قبل منم با اخراج مخالفم . آخرین راهکار باید باشه . ایشون هم باید حد خودش رو بدونه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۹ روز قبل منم با اخراج مخالفم . آخرین راهکار باید باشه . ایشون هم باید حد خودش رو بدونه سمانه صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه صمدی ۴۰۳۹ روز قبل شرمنده ها بچه ها !!!!اما حالم دیگه از این بحث ها به هم میخوره......لطفا تمومش کنینننننننننننننننننننننننننننننن! دختره همیشه آبی...... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۳۹ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان در زمینی که زمان کاشت مرا...........................گل زیبایش بجز خار نبود .................پستی و هرزگی و هرزه دری ...............حسرتا بهر کسی آر نبود من از همه ممنونم و به هیچ وجه دوست ندارم از تعداد اعضای سایت کم بشه بلکه دوست دارم زیاد هم بشه.......و از همه مهمتر که به هم احترام بذارین ما در مقابل پرسپولیسیها سایت فعالتر و گرمتری داریم و حیفه که بخواد خراب بشه.....امیدوارم که دیگه از این اتفاقات نیفته و دوستان منو هم ببخشند..از همه ممنونم محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر منم با اخراج مخالفم . آخرین راهکار باید باشه . ایشون هم باید حد خودش رو بدونه میشه حدو واسه من معنی کنی!؟خودت بدتری که!؟در ضمن من کار خاصی نکردم که ؟منم مثل شماها آبیم ولی یه کم شیطون ایراد داره؟! محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=237611ali]در زمینی که زمان کاشت مرا...........................گل زیبایش بجز خار نبود .................پستی و هرزگی و هرزه دری ...............حسرتا بهر کسی آر نبود من از همه ممنونم و به هیچ وجه دوست ندارم از تعداد اعضای سایت کم بشه بلکه دوست دارم زیاد هم بشه.......و از همه مهمتر که به هم احترام بذارین ما در مقابل پرسپولیسیها سایت فعالتر و گرمتری داریم و حیفه که بخواد خراب بشه.....امیدوارم که دیگه از این اتفاقات نیفته و دوستان منو هم ببخشند..از همه ممنونم من بمیرم !چرا تو عذر خواهی میکنی آخه!!ولی داشتیم با این تاپیکت بد ضایعم کردی!این مردا هم که خود شیرین!!!حالم و بد کردند محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: سمانه صمدی شرمنده ها بچه ها !!!!اما حالم دیگه از این بحث ها به هم میخوره......لطفا تمومش کنینننننننننننننننننننننننننننننن! دختره همیشه آبی...... چی میگی بابا!تو یه بحثی بذار که حال ما بد شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۳۸ روز قبل تاقبل از سری جدید پیغامهات فکر میکردم یک کمی بچه ای و یواش یواش بزگ میشی ولی حالا دیگه فقط دلم برات میسوزه چون نه تنها بالغ نیستی عاقل هم نیستی البته کمی هم دچار خود کم بینی که در مجموع اینها درمان ندارند ولی حضورت خوب است چون مایع خنده دیگرانی وسایت را از یکنواختی در میاری بالاخره تو هر جمعی هر کسی یک نقشی باید داشته باشد وتو نقشت راخوب انجام میدهی همه دوستان لطفا به ایشون بخندید تا راحت بشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۷ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی [quote=majidazar1360] منم با اخراج مخالفم . آخرین راهکار باید باشه . ایشون هم باید حد خودش رو بدونه میشه حدو واسه من معنی کنی!؟خودت بدتری که!؟در ضمن من کار خاصی نکردم که ؟منم مثل شماها آبیم ولی یه کم شیطون ایراد داره؟! من چیکار کردم که بدترم ؟ مگه من این سایت رو با سایتهای دوستیابی اشتباه گرفتم یا شما ؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۷ روز قبل ماشالا ی تنه حریف همه بچه ها هستی . بقول دوستمون فکر کنم شما مریض تشریف داری . مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۷ روز قبل معنی حد : بعنوان یک عضو مودب بیای سایت و نظرات مفید و صرفا فوتبالی بدی و از نظرات دوستان هم آگاه بشی و بدون توجه به جنسیت اعضا با همه رفتار دوستانه ای داشته باشی و موجبات ناراحتی و رنجش کسی رو هم فراهم نکنی. ایشالا که توضیح من کامل بوده باشه . دوستان اگه چیز دیگه ای هم هست لطفا اضافه کنن حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۳۷ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی من تازه عضو سایت شدم واقعا بدم امد ازاین سایت اصلا رسمیت نداره و در شان اسم بزرگ استقلال نیست .هر کسی یه چرتی مینویسه یکی دختر بازی میکنه یکی.....این اقا اصلا استقلالی نیست وفکر کنم از این کسایی باشه که تازه یاد گرفته بره تو اینترنت یا....حالا.لطفا به اسم هوادار استقلال هر حرفی رو نزنید.متاسفم حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۳۷ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر با اینکه زیاد ازش خوشم نمیاد اما چون میزنه تو پر این پسرای خود شیرین دمش گرم ایول مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: حسین کلاته بابایی با اینکه زیاد ازش خوشم نمیاد اما چون میزنه تو پر این پسرای خود شیرین دمش گرم ایول سلام دوست عزیز . حضور شما رو در جمع خودمون خیر مقدم عرض میکنم . لازم به توضیحه که این پسرا اصلا خود شیرین نیستن . بلکه میدونن اینجا ، جای این کارا نیست . بخاطر همین هم اعتراض میکنن .بنده خودم متاهل هستم و همسرم هم بخاطر من استقلالی شده و البته عضو فعال این سایت هم هست . پس دیدی که ما خودشیرینی نمیکنیم و احتیاجی به خودشیرینی نداریم . اینجا خیلی از ماها وضعیت مشابهی دارن . باتشکر ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: حسین کلاته بابایی من تازه عضو سایت شدم واقعا بدم امد ازاین سایت اصلا رسمیت نداره و در شان اسم بزرگ استقلال نیست .هر کسی یه چرتی مینویسه یکی دختر بازی میکنه یکی.....این اقا اصلا استقلالی نیست وفکر کنم از این کسایی باشه که تازه یاد گرفته بره تو اینترنت یا....حالا.لطفا به اسم هوادار استقلال هر حرفی رو نزنید.متاسفم سلام....خوش اومدید به این سایت به قول خودتون غیر رسمی!انشالله که سایت با اومدن آدمای بیشتر رسمیت پیدا کنه!من برای شما احترام زیادی قایلم و از شما خواهش میکنم به جای بعضی واژه ها از مترادف قشنگتری استفاده کنید!(دختر بازی و خود شیرینی) اینطوری سایت رسمیت پیدا میکنه!.......در ضمن از دوستان خواسته بودم که این بحثو ادامه ندند این اجازه رو به این خاطر به خودم دادم که تاپیک توسط خودم نوشته شده ....... حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار خیلی ممنون که منو توجمع گرمتون پذیرفتین اما من مترادفی برا حرفام پیدا نمکنم چون ادم رکی هستم. لطفا از این بحثای الکی که جو رو منحرف میکنه دیگه راه نندازیم تا یادمون نره براچی دور هم جمع شدیم. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: حسین کلاته بابایی خیلی ممنون که منو توجمع گرمتون پذیرفتین اما من مترادفی برا حرفام پیدا نمکنم چون ادم رکی هستم. لطفا از این بحثای الکی که جو رو منحرف میکنه دیگه راه نندازیم تا یادمون نره براچی دور هم جمع شدیم. شما دقت کنی من از همه همینو خواستم ......از شما هم ممنون میشم اگه همینکارو بکنید پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا