اظهار نظر های عجیب قلعه نوعی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اظهار نظر های عجیب قلعه نوعی امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 اظهار نظر های عجیب قلعه نوعی توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۴۴ روز قبل به نظر شما طرف صحبت های اخیر اقای قلعه نوعی در مصابحه ها و بیانیه ها که مدام عنوان میشه همه دنبال زمین زدن وشکست خوردن من هستند کیست؟و ایا این صحبت ها درست است یا نه؟اگه درست است ایا تو این شرایط برای استقلال مفید است؟نظرتونو بدونم ممنون میشم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۴۴ روز قبل درست بودنش که درسته. اشخاص زیادی هستند ولی گل سر سبدشون عادل فردوسی پور هست. به نظر من که کار درستیه. محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۴۴ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی درست بودنش که درسته. اشخاص زیادی هستند ولی گل سر سبدشون عادل فردوسی پور هست. به نظر من که کار درستیه. مم با ایشون که فکر کنم امیر باشه موافقم.راستی داش امیر جریان این عقابو لاشخور چیه ؟؟؟؟البته اگه فضولی نیست!!!!! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۴۴ روز قبل بله آقا محمد اسم من امیر هست اون جمله رو هم همینطوری نوشتم تو امضام.دیدم قشنگه نوشتم.البته واقعا یک حقیقته امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۴۴ روز قبل از بحث اصلی خارج نشیییییییییییییییییییییییییدددددددددددددددددد سمانه صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه صمدی ۴۰۴۳ روز قبل درسته!!!!!!! استقلال بدون امیرو اصلا دوس ندارم ایشالله که فصل بعد هم امیر تو تیم میمونه مجید باقری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مهر ۱۳۹۲ ۰۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید باقری ۴۰۴۳ روز قبل عادل که این فصل قصد کرده با حاشیه کشوندن استقلال امیر خان رو از چشم مابندازه ولی مطمئن باشید همین طور که تو باختمون ایشونو تشویق کردیم تو لیگ هم پشت استقلالیم چون اونو دوست داریم البته آقای بهروان هم ماشاالله کم فتنه نمیسوزونه ولی مطمئن باشید اس اس قهرمانه لیگ وقهرمان آسیا تو فصل دیگست شک نکنید راستی من مخالفم مجید باقری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مهر ۱۳۹۲ ۰۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید باقری ۴۰۴۳ روز قبل عادل که این فصل قصد کرده با حاشیه کشوندن استقلال امیر خان رو از چشم مابندازه ولی مطمئن باشید همین طور که تو باختمون ایشونو تشویق کردیم تو لیگ هم پشت استقلالیم چون اونو دوست داریم البته آقای بهروان هم ماشاالله کم فتنه نمیسوزونه ولی مطمئن باشید اس اس قهرمانه لیگ وقهرمان آسیا تو فصل دیگست شک نکنید راستی من مخالفم کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۴۰۴۲ روز قبل آدمای موفقی مثل امیرخان همیشه دشمن یاشاید بهتراست بگوییم حسودان وتنگ نظرانی دارند که نمیخواهند یا نمیگذارند که به راحتی کار خود را دنبال کنند ولی به نظر من بهترین عکس العمل امیرخان در شرایط کنونی دامن نزدن به این مسائل وتمرکز روی تیم است مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۴۱ روز قبل نوشته شده توسط: سمانه صمدی درسته!!!!!!! استقلال بدون امیرو اصلا دوس ندارم ایشالله که فصل بعد هم امیر تو تیم میمونه انشالله مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۴۱ روز قبل نوشته شده توسط: کاربر ناشناس آدمای موفقی مثل امیرخان همیشه دشمن یاشاید بهتراست بگوییم حسودان وتنگ نظرانی دارند که نمیخواهند یا نمیگذارند که به راحتی کار خود را دنبال کنند ولی به نظر من بهترین عکس العمل امیرخان در شرایط کنونی دامن نزدن به این مسائل وتمرکز روی تیم است حق مطلب رو ادا کردید ممنون مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۴۱ روز قبل منظورش سازمان لیگ و وزارت ورزش هم هست که واقعا استقلال رو تنها گذاشتن و یک ریال هم به ما کمک نکردند ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۰۴۱ روز قبل اون حرفا تموم شد وباید به اینده فکر کنیم امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۴۱ روز قبل یعنی قلعه نوعی مشکل نداره؟! مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۴۱ روز قبل مطمئنن همه آدما کامل نیستن و مشکل دارند ولی هرکی به نوعی محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۴۰ روز قبل مطمئنن کسایی هستن که چشم دیدن موفقیت امیر رو ندارن نمونش استاد حسن زاده دایی با مایلی کهن دعوا میکنن فردا قلعه نویی محروم میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۹ روز قبل درسته فکر کنم فردا یک امتیاز از استقلال کم کنن پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا