قانون مضحک و بی اساس

آواتار ساحره عصار
قانون مضحک و بی اساس
توسط   ساحره عصار   ۴۰۴۶ روز قبل
خیلی برای من جالب و در عین حال مسخره بود که من که یه دختر ایرانی هستم آرزو دارم فقط یکبار ورزشگاه آزادی و از نزدیک ببینم (حتی خالی از جمعیت ......)فقط بنای اونو ببینم از نزدیک ..................بعد خیلی شیک و تمیز از تی وی میبینم که یه طرف ورزشگاه خانمهای کره ای نشستند و دارن بازی و نگاه میکنم من کاری به هیچ چیزی ندارم فقط میخوام بدونم واقعا این قانون عقلانیه!!!!!!!!خیلی مسخره است این قوانین بی اساس.......... دوست دارم نظرات شما رو هم بدونم!
آواتار رضا محبی
توسط   رضا محبی   ۴۰۴۶ روز قبل
با سلام.منم با شما موافقم که خانومها بیان ورزشگاه.ولی اگه ناراحت نشی میخوام چند دلیل واسه عدم حضورشون بیارم. حضور خانومها کنار آقایون در جامعه ما اونهم در حد وسیع ورزشگاه صد هزارنفری شدنی نیست چون شخصیتهای که الان به ورز شگاه میرن نمیتونن چنین جوی رو هضم کنن و بخاطر جوانی وانرژی فراوان موجود وپتانسیل بالقوه دست به کارهای بزنن که مشکلات شدیدی به وجود بیاد.مثلا:یکی یه فحشی بده ،خیلی ها ناراحت میشن که جلوی یه خانوم از این اتفاقها بیفته و منجر به درگیریهای شدید غیر قابل کنترل میشه اونم جای با این جمعیت.و از این دست حوادث که بیشماره.ولی نشدنی هم نیست و بهایی داره که من بعید میدونم به این زودیها از این اتفاقات بیفته.راستی استادیوم خالی رو دیدن که آرزو نمیخواد میتونی بری ببینی مشکلی نداره .
آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۴۰۴۶ روز قبل
آقا رضا منم منظورم همین بود اگه از اول جلوی رفتن خانمهارو نگرفته بودن الان این حساسیتها به وجود نمیومد.....دز ضمن رفتم استادیوم راه نمیدن آقا رضا
آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۴۰۴۶ روز قبل

الان با این شرایط موجود به هیچ وجه این کار عملی نیست

برخلاف میلم حالا حالا ها هم این مشکل حل شدنی نیست

خیلی بسترها باید فراهم بشه تا خانم ها  بتونن به استادیوم بیان

آواتار کاربر ناشناس
توسط   کاربر ناشناس   ۴۰۴۶ روز قبل
سلام دوستان من 41سالمه وحدود 10دربی وبالای 20بازی دیگر رو رفتم آزادی متاسفانه جو ورزشگاهها مناسب نیست وقوانین نظام اسلامی هم اجازه نمیده در این شرایط خانم ها در ورزشگاهها حضور یابند انشااله قوانین دست وپاگیر حذف وتعدیل شوند مگر در مراسم حج زن ومرد مختلط نیستند چه اتفاقی می افته
آواتار محمد طاطیان
توسط   محمد طاطیان   ۴۰۴۵ روز قبل

واقعن حقتون خورده میشه البته یه سری شعورشون کمه یه حرفایی هم میزنن ما هم خجالت میکشیم

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۴۵ روز قبل
نوشته شده توسط: کاربر ناشناس

سلام دوستان من 41سالمه وحدود 10دربی وبالای 20بازی دیگر رو رفتم آزادی متاسفانه جو ورزشگاهها مناسب نیست وقوانین نظام اسلامی هم اجازه نمیده در این شرایط خانم ها در ورزشگاهها حضور یابند انشااله قوانین دست وپاگیر حذف وتعدیل شوند مگر در مراسم حج زن ومرد مختلط نیستند چه اتفاقی می افته

ببخشیدا! من مخالف حضور خانمها توی ورزشگاه نیستم! ولی یه سری مشکلات وجود داره که باید اول اونا رو رفع، و بعد حضور خانمها رو قطعی کرد!!!

درضمن آقای معلم، قضیه حج کاملا متفاوته! و همه میدونیم که سخت ترین مسائل شرع، مربوط به حج میشه!!! پس خواهشا مسئله حج رو با رفتن خانمها به ورزشگاه یکی ندون! متشکرم....

آواتار امیر حسین گودرزی
توسط   امیر حسین گودرزی   ۴۰۴۴ روز قبل

نرید برا خودتون بهتره

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۰۴۴ روز قبل

من موافق حضور بانوان هستم ولی با این شرایط و این جو استادیومی که من میبینم باید بگم هنوز خیلی مونده تا فضا آماده حضور بانوان بشه.

در مورد اینکه نمیزارن از استادیوم خالی هم بازدید کنید دلیلش میتونه این باشه که هر کسی که دلش خواست در هر ساعتی بیاد تو استادیوم چون نیروی انتظامی باید هر دقیقه امنیت اونجا رو تامین کنه.البته عقلانی هم به نظر میرسه.

آواتار ali sajedy
توسط   ali sajedy   ۴۰۴۴ روز قبل

من با نظر دوست محترم 33333555 موافقم راست می که بخدا بیاید ما یه چیزی می گیم شما جوشی می شید و دعوا میشه ولی میتونن نصف سهمیه  جایگاه رو به شما بدن که اون وقت ما با هاشون دعوا می کنیم پس این قانون خیلی بهتره

آواتار محمد رجبی
توسط   محمد رجبی   ۴۰۴۴ روز قبل
نه بابا بذارن بیان استادیوم ما بیشتر خوشحال میشیم به خدا
آواتار مهسا صادقی
توسط   مهسا صادقی   ۴۰۴۳ روز قبل
نوشته شده توسط: محمد رجبی
نه بابا بذارن بیان استادیوم ما بیشتر خوشحال میشیم به خدا
اقای محمد خان یه چیزی میگم ناراحت میشیدا خواهشن جلوی حرف زدنتون روبگیرید وبا شخصیت صحبت کنید این جواب حرف چرت شما و جواب بقیه من از شما اقایون تشکر میکنم که هوای مارو دارید و نمی خواید به ما ضربه بخوره ولی ما هم جوجه فکولی که نیستیم ومیتونیم از خودمون دفاع کنیم اهان مثلا اگه ورود خانمها در ورزشگا ه ازاد بود هیچ وقت بازی اسیای استقلال با ورزشگاه نصف خالی به پایان نمی رسید بعضی ها که ادعا دارن ما خانمها نباید بریم ورزشگاه چرا در بازی استقلال ورزشگاه رو خالی گزاشتن واقع داره در حق مادختر ها ظلم میشه
آواتار رضا محبی
توسط   رضا محبی   ۴۰۴۳ روز قبل
با سلام من لازم دیدم صحبتهای که شما بهتر از من میدونیدو باز گو کنم با عرض معذرت.دوستان گرامی اگر صحبتهای که از لحنش راضی نیستید واذیت میشید از خوندنش ،بهتره بی جواب بذارید. زمانی که پاسخ گوی مطلبی میشید قاعدتا جوابی در پی داره که ممکنه به جاهای نا خوشایندی بکشه که در خور سایت استقلال نیست و باعث کدورت بشه وهمین امر باعث جدایی دوستان از سایت ویک گام به جلو بردن هدف لنگیهای که قصدشون از بین بردن .....خلاصه مطلبم اینکه دوستان بیشتر دقت کنید تا سایت خرابتر از این نشه تا محکوم نشیم دوستان بیشتری رو از دست بدیم(شخص خاصی مخاطب گفته هایم نیست.بطور کلی گفتم.کسی جبهه نگیره ).با تشکر