فرق استقلال در لیگ و اسیا تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » فرق استقلال در لیگ و اسیا امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 فرق استقلال در لیگ و اسیا توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۴۶ روز قبل درسته که استقلال به فینال نرفت چون زورش نرسید ولی اگه استقلال تو لیگ اونجوری که تو اسیا بازی کرد بازی کنه به نظر من حتی یه امتیاز هم به حریفاش نمیده شما دلیل این تفاوت رو چی میدونین؟ میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۴۶ روز قبل بنظر من انگیزه ی بسیار بالا برای صعود به فینال و قهرمانی در آسیا.... ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۰۴۴ روز قبل به نظر من بچه ها تیم های لیگ رو دست کم می گیرن مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۴۰۴۴ روز قبل سلام دوستان .علت تفاوت تیم استقلال در لیگ و آسیا به انگیزه بالای بازیکنان برای رسیدن به ستاره سوم بود که متاسفانه محقق نشد .اما چیزی که مسلم است ضعف مفرط خط دفاعی تیم است نه به این معنی که مدافعان از لحاظ فردی ضعیفند بلکه ساختار دفاعی تیم ضعیف است که امید است با تدبیر کادر فنی برطرف گردد . با مصاحبه ای که از آقای صالح خواندم به این قضیه امیدوار شدم . امیدوارم که همیشه استقلال را در اوج ببینیم . عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۴۴ روز قبل استقلال تو لیگ حریفاش رو دست کم می گیره و یه جورایی انگار مطمئنه که می خواد قهرمان شه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۴۴ روز قبل نوشته شده توسط: عارف یوسفی استقلال تو لیگ حریفاش رو دست کم می گیره و یه جورایی انگار مطمئنه که می خواد قهرمان شه کاملا موافقم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا