حقمون نبود تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » حقمون نبود امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 حقمون نبود توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۴۶ روز قبل به نظر من حضور در فینال حق استقلال نبود ما بضاعتمون همین بود میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۴۶ روز قبل نظرشما محترم! ولی من مخالفم!!!!؟ اگر بخواهیم موقعیت های دوتا تیم و توی هردو مسابقه مقایسه کنیم، ما بهتر بودیم! ولی این کره بود که بهتر استفاده کرد!!! تو بازی رفت که کره با تک موقعیت نیمه اولش به گل رسید! دیروزم که هر چی زدیم به در بسته خورد! درکل استقلال خوب و جنگنده بازی کرد و من معتقدم که حق ما حذف نبود!!!! حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۴۶ روز قبل اوناهم تو ضد حملات موقعیت زیاد داشتن تو هر دو بازی تیمشون خیلی حرفه ای و باهوش بود نمیتونم بگم حق کی بود ولی خداییش تیمای ایرانی خیلی کار دارن تا به تیمای کره ای یا ژاپنی برسن اگه تیم آماده انتهای فصل پیشمون بود لهشون میکردیم اونا در انتهای فصلشون قرار دارن تقویم ای اف سی به نفعشونه محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۴۵ روز قبل اگه بخای بضاعت نگاه کنی حق الهلال بود اینطور نیست ما فقط شانس نداشتیم وگرنه اف 30 خیلی ضعیف تر از الهلاله ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۰۴۴ روز قبل حلا که تموم شد ولی فینالم می رفتیم گوانجو کارمونو تموم می کرد امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۴۴ روز قبل به همین اف سی زورمون نرسید چه برسه به گوانگجو!!! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا