همه ابی دلان خواهشا یه لحظ به حرفام گوش بدین نیاز به هم درد دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آواتار مهسا صادقی
همه ابی دلان خواهشا یه لحظ به حرفام گوش بدین نیاز به هم درد دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توسط   مهسا صادقی   ۴۰۷۴ روز قبل
طور خدا اگه واقعا ابی دلی دعاکن فقط دعاکن دعاکن ببریم باور کنید بادعا ما استقلال صعود خواهد کرد من برای برد استقلال خیییلیی دعاکردم باورکنید از استرس دارم میمیرم نمیدونم کی قرار این استرس تموم نمی دونم با گریه تموم میشه یا با خند ویه خواهش دیگه ما دخترها نمی تونیم به ورزشگابریم خواهشن شما که این شانسو دارید برید وجای مادخترهاراخالی کنید داداشی های گلم اگه به عشق ما دختر ها نسبت به اس اسی ها باور دارید به گفته من عمل کنید نباید ما پشت داداشی های استقلالی رو خالی کنیم قبووول یاعلی
آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۷۴ روز قبل

مهسا خانم

شما فکر میکنین که بچه ها دعا نمیکنند؟! میدونم خیلی استرس داری! همه بچه ها استرس دارن! خود من برای قهرمانی اس اس توی آسیا، کلی نذر و نیاز کردم...! ولی یه چیزی که هست اینه که شاید تا چندساله دیگه یه همچین موقعیتی دست نده! پس ماهم بدجوری توی آمپاسیم!!! و من یه عقیده ای دارم که میگم: هرچی خدا بخواد........... و ایشالا فردا شب شما خندون هستی!!!!!

آواتار مهسا صادقی
توسط   مهسا صادقی   ۴۰۷۳ روز قبل
انشا الا امیثم خان
آواتار رحیمه اسدی
توسط   رحیمه اسدی   ۴۰۷۳ روز قبل
نشد که بشه...................:((((((
آواتار دنیا کیانی منش
توسط   دنیا کیانی منش   ۴۰۷۲ روز قبل

متاسفانه نشد ایشالا سالا ی بعد

تمرین با توپ اسیا حسرت پرسپولیسیا

آواتار محمد طاطیان
توسط   محمد طاطیان   ۴۰۷۲ روز قبل

با این بازی آبروی ایران رو خریدین

بهتر از بازی هست که یه موقعیت بیاری همونم گل کنی

حذف شده قابل احترام

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۴۰۷۲ روز قبل
هیچی از ارزشهای تیم ما کم که نشد هیچ ارزشمندتر هم شد....اونها دیشب آبرومندانه فوتبال بازی کردن و من از همه به ویژه امیر خان و سید تشکر میکنم .............