همه ابی دلان خواهشا یه لحظ به حرفام گوش بدین نیاز به هم درد دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » همه ابی دلان خواهشا یه لحظ به حرفام گوش بدین نیاز به هم درد دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 همه ابی دلان خواهشا یه لحظ به حرفام گوش بدین نیاز به هم درد دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! توسط مهسا صادقی ۴۰۷۴ روز قبل طور خدا اگه واقعا ابی دلی دعاکن فقط دعاکن دعاکن ببریم باور کنید بادعا ما استقلال صعود خواهد کرد من برای برد استقلال خیییلیی دعاکردم باورکنید از استرس دارم میمیرم نمیدونم کی قرار این استرس تموم نمی دونم با گریه تموم میشه یا با خند ویه خواهش دیگه ما دخترها نمی تونیم به ورزشگابریم خواهشن شما که این شانسو دارید برید وجای مادخترهاراخالی کنید داداشی های گلم اگه به عشق ما دختر ها نسبت به اس اسی ها باور دارید به گفته من عمل کنید نباید ما پشت داداشی های استقلالی رو خالی کنیم قبووول یاعلی میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۷۴ روز قبل مهسا خانم شما فکر میکنین که بچه ها دعا نمیکنند؟! میدونم خیلی استرس داری! همه بچه ها استرس دارن! خود من برای قهرمانی اس اس توی آسیا، کلی نذر و نیاز کردم...! ولی یه چیزی که هست اینه که شاید تا چندساله دیگه یه همچین موقعیتی دست نده! پس ماهم بدجوری توی آمپاسیم!!! و من یه عقیده ای دارم که میگم: هرچی خدا بخواد........... و ایشالا فردا شب شما خندون هستی!!!!! مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۷۳ روز قبل انشا الا امیثم خان رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۰۷۳ روز قبل نشد که بشه...................:(((((( دنیا کیانی منش جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۴:۵۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط دنیا کیانی منش ۴۰۷۲ روز قبل متاسفانه نشد ایشالا سالا ی بعد تمرین با توپ اسیا حسرت پرسپولیسیا محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۷۲ روز قبل با این بازی آبروی ایران رو خریدین بهتر از بازی هست که یه موقعیت بیاری همونم گل کنی حذف شده قابل احترام ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۷۲ روز قبل هیچی از ارزشهای تیم ما کم که نشد هیچ ارزشمندتر هم شد....اونها دیشب آبرومندانه فوتبال بازی کردن و من از همه به ویژه امیر خان و سید تشکر میکنم ............. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا