صحبت با میرشاد ماجدی در مورد کانون هواداران..... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » صحبت با میرشاد ماجدی در مورد کانون هواداران..... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 صحبت با میرشاد ماجدی در مورد کانون هواداران..... توسط ساحره عصار ۴۰۴۹ روز قبل من روزی که تیم از بانکوک وارد تهران شد با آقای ماجدی تونستم راجب به سایت صحبت کنم و ایشون گفتند بهشون اجازه بدیم که بازیهای قهرمانی آسیا تموم بشه تا با فکر راحت بتونند راجب بهش فکر کنند..................پیگیری این مطلب به عهده آقایون سایت که طرفدار بهبود و پویا بودن سایت هستند البته اگر وفت دارند....من تا اونجایی که میشد به ایشون اصرار کردم..و از ایشون قول گرفتم البته اگر یادشون نره و به ما کمک کنند.... امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۴۹ روز قبل این سایت حتما نیاز به به روز شدن و متنوع شدن داره میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۴۹ روز قبل من روزی که تیم از بانکوک وارد تهران شد با آقای ماجدی تونستم راجب به سایت صحبت کنم و ایشون گفتند بهشون اجازه بدیم که بازیهای قهرمانی آسیا تموم بشه تا با فکر راحت بتونند راجب بهش فکر کنند..................پیگیری این مطلب به عهده آقایون سایت که طرفدار بهبود و پویا بودن سایت هستند البته اگر وفت دارند....من تا اونجایی که میشد به ایشون اصرار کردم..و از ایشون قول گرفتم البته اگر یادشون نره و به ما کمک کنند.... از زحمتی که کشیدین، بسیار متشکریم.... امیدوارم بعداز قهرمانی تیم عزیزمان، صاحب یه سایت خوب و درشان تیم باشیم.... بازهم ازشما ممنونیم 5858 عزیز ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۴۷ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=5858]من روزی که تیم از بانکوک وارد تهران شد با آقای ماجدی تونستم راجب به سایت صحبت کنم و ایشون گفتند بهشون اجازه بدیم که بازیهای قهرمانی آسیا تموم بشه تا با فکر راحت بتونند راجب بهش فکر کنند..................پیگیری این مطلب به عهده آقایون سایت که طرفدار بهبود و پویا بودن سایت هستند البته اگر وفت دارند....من تا اونجایی که میشد به ایشون اصرار کردم..و از ایشون قول گرفتم البته اگر یادشون نره و به ما کمک کنند.... از زحمتی که کشیدین، بسیار متشکریم.... امیدوارم بعداز قهرمانی تیم عزیزمان، صاحب یه سایت خوب و درشان تیم باشیم.... بازهم ازشما ممنونیم 5858 عزیز خواهش میکنم میثم خان......انشالله رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۰۴۵ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=meisam taj025]من روزی که تیم از بانکوک وارد تهران شد با آقای ماجدی تونستم راجب به سایت صحبت کنم و ایشون گفتند بهشون اجازه بدیم که بازیهای قهرمانی آسیا تموم بشه تا با فکر راحت بتونند راجب بهش فکر کنند..................پیگیری این مطلب به عهده آقایون سایت که طرفدار بهبود و پویا بودن سایت هستند البته اگر وفت دارند....من تا اونجایی که میشد به ایشون اصرار کردم..و از ایشون قول گرفتم البته اگر یادشون نره و به ما کمک کنند.... از زحمتی که کشیدین، بسیار متشکریم.... امیدوارم بعداز قهرمانی تیم عزیزمان، صاحب یه سایت خوب و درشان تیم باشیم.... بازهم ازشما ممنونیم 5858 عزیز خواهش میکنم میثم خان......انشالله مچکریم..............:) امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۴۵ روز قبل ممنون ساخره جان ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۰۴۴ روز قبل ممنون از شما که به فکر ما و این سایت هستید امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۴۴ روز قبل خواهش میکنم یه سری ایده های نویی تو ذهنم هست که اگر اونا رو پیاده کنم فکر کنم سایتمون به روز تر شه محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۴۴ روز قبل به به 5858 .........فکر کنم ایشون تو سایت فقط خانمند و ما کلی خوشحال.چرا تنها رفتی فرودگاه آخه؟منم ایده زیاد دارم ها!!!!!! عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۴۴ روز قبل آره واقعا وضعیت سایت خرابه باید یه فکری به حالش بشه محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۴۴ روز قبل هیچکس نمیدونه این خانم خانما کی میاد تو سایت؟هرچی صبر کردم نیومد! محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۴۴ روز قبل بابا یکی جواب منو نمیده!!!!! محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۴۴ روز قبل این امیر حسین و میثم هم که آمار ندادن هر کاری کردم بقیه هم که از پیاماشون معلومه که جدیدن....پرند جان شما چی از این ساحره خانم خبر نداری؟ محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۴۴ روز قبل پرند خانم جواب بده حتما برام مهمه محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۴۴ روز قبل البته پرند خانم به داش میثم پیام خصوصی دادم که کمکم کنه میگه لقمه گنده تر از دهنت بر ندار!!!!بیشتر مشتاق شدم با ایشون آشنا بشم پس شما باید بهم کمک کنی میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۴۴ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی به به 5858 .........فکر کنم ایشون تو سایت فقط خانمند و ما کلی خوشحال.چرا تنها رفتی فرودگاه آخه؟منم ایده زیاد دارم ها!!!!!! آقای محترم اینجا فیس بوک نیستش! اینجا سایت باشگاهه استقلاله و همه باید در فقط حد خودشون اظهار نظر کنن!!! اونم در مورد تیم!!!!! پس حد خودتو بشناس!!! مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۴۴ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی پرند خانم جواب بده حتما برام مهمه اقای محمد خان مثل این که ادرس رو عوضی اومدی من بهت یه ادرس میدم برو کیس مورد نظرتو پیدا کن یا با فیلتر میری فیس بوک یا برو توسایت هر ایرانی همین... واقعا فکر نمی کنم این سایت جای این حرفا واین کارا باشه ومن اجازه نمیدم به دوست من بیشتر ازاین توهین بهشه خواهشن تا مدیر این سایت بیرونتون نکرد خودتوند برید واین طرفا پیداتون نشه وگرنه خودم دست به کارمیشم واین که این سایت سایت هواداران نه سایت دوستی پس دیگ این حرفارو نزنیدوبس امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۴۴ روز قبل نوشته شده توسط: مهسا صادقی [quote=mohmaad ss]پرند خانم جواب بده حتما برام مهمه اقای محمد خان مثل این که ادرس رو عوضی اومدی من بهت یه ادرس میدم برو کیس مورد نظرتو پیدا کن یا با فیلتر میری فیس بوک یا برو توسایت هر ایرانی همین... واقعا فکر نمی کنم این سایت جای این حرفا واین کارا باشه ومن اجازه نمیدم به دوست من بیشتر ازاین توهین بهشه خواهشن تا مدیر این سایت بیرونتون نکرد خودتوند برید واین طرفا پیداتون نشه وگرنه خودم دست به کارمیشم واین که این سایت سایت هواداران نه سایت دوستی پس دیگ این حرفارو نزنیدوبس محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۴۳ روز قبل نوشته شده توسط: مهسا صادقی [quote=mohmaad ss]پرند خانم جواب بده حتما برام مهمه اقای محمد خان مثل این که ادرس رو عوضی اومدی من بهت یه ادرس میدم برو کیس مورد نظرتو پیدا کن یا با فیلتر میری فیس بوک یا برو توسایت هر ایرانی همین... واقعا فکر نمی کنم این سایت جای این حرفا واین کارا باشه ومن اجازه نمیدم به دوست من بیشتر ازاین توهین بهشه خواهشن تا مدیر این سایت بیرونتون نکرد خودتوند برید واین طرفا پیداتون نشه وگرنه خودم دست به کارمیشم واین که این سایت سایت هواداران نه سایت دوستی پس دیگ این حرفارو نزنیدوبس برو بابا مثلا تو دوستشی!!!!!!کوچیکی واسه این حرفا..البته قصد بی اجترانی به این خانم با شخصیت(ساحره خانم)وندارم و و اقعا ازش خوشم اومده.اون سایتا هم که شما آدرس میدی از این جور دخترا توش پیدا نمیشه که!!!!!!اونا او ضاعاشون خرابه ولی این با کلاس و با وقاره معلومه.در ضمن داش امیر حسین ما نفهمیدیدم تو با مایی ؟؟با ما نیستی؟؟؟یه جا حرف من و قبول داری به جا حرف پرند خانم . عجیبه! کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۴۰۴۳ روز قبل آبی یعنی رنگ عشق رنگ صداقت رنگ محبت وصفا ودریک کلام رنگ خدای آسمانها واستقلال تاج سر همه تیم های فوتبال وکسانی که طرفدار این تیم اند همگی آدمهای اهل دل و با اخلاقی هستند بیاییم به عشق استقلال همیشه اخلاق خوب راسرلوحه کارمان قرار داده باعث سربلندی تیم محبوبمان باشیم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۴۳ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی [quote=parand]پرند خانم جواب بده حتما برام مهمه اقای محمد خان مثل این که ادرس رو عوضی اومدی من بهت یه ادرس میدم برو کیس مورد نظرتو پیدا کن یا با فیلتر میری فیس بوک یا برو توسایت هر ایرانی همین... واقعا فکر نمی کنم این سایت جای این حرفا واین کارا باشه ومن اجازه نمیدم به دوست من بیشتر ازاین توهین بهشه خواهشن تا مدیر این سایت بیرونتون نکرد خودتوند برید واین طرفا پیداتون نشه وگرنه خودم دست به کارمیشم واین که این سایت سایت هواداران نه سایت دوستی پس دیگ این حرفارو نزنیدوبس برو بابا مثلا تو دوستشی!!!!!!کوچیکی واسه این حرفا..البته قصد بی اجترانی به این خانم با شخصیت(ساحره خانم)وندارم و و اقعا ازش خوشم اومده.اون سایتا هم که شما آدرس میدی از این جور دخترا توش پیدا نمیشه که!!!!!!اونا او ضاعاشون خرابه ولی این با کلاس و با وقاره معلومه.در ضمن داش امیر حسین ما نفهمیدیدم تو با مایی ؟؟با ما نیستی؟؟؟یه جا حرف من و قبول داری به جا حرف پرند خانم . عجیبه! معلومه طرف تو نیستم. طرف حقم.الان حق با همه خانم های سایته.چون شما داری بهشون بی احترامی میکنی و اینجا رو با جای دیگه اشتباه گرفتی. مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۴۳ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی [quote=mohmaad ss][quote=parand][quote=mohmaad ss]پرند خانم جواب بده حتما برام مهمه اقای محمد خان مثل این که ادرس رو عوضی اومدی من بهت یه ادرس میدم برو کیس مورد نظرتو پیدا کن یا با فیلتر میری فیس بوک یا برو توسایت هر ایرانی همین... واقعا فکر نمی کنم این سایت جای این حرفا واین کارا باشه ومن اجازه نمیدم به دوست من بیشتر ازاین توهین بهشه خواهشن تا مدیر این سایت بیرونتون نکرد خودتوند برید واین طرفا پیداتون نشه وگرنه خودم دست به کارمیشم واین که این سایت سایت هواداران نه سایت دوستی پس دیگ این حرفارو نزنیدوبس برو بابا مثلا تو دوستشی!!!!!!کوچیکی واسه این حرفا..البته قصد بی اجترانی به این خانم با شخصیت(ساحره خانم)وندارم و و اقعا ازش خوشم اومده.اون سایتا هم که شما آدرس میدی از این جور دخترا توش پیدا نمیشه که!!!!!!اونا او ضاعاشون خرابه ولی این با کلاس و با وقاره معلومه.در ضمن داش امیر حسین ما نفهمیدیدم تو با مایی ؟؟با ما نیستی؟؟؟یه جا حرف من و قبول داری به جا حرف پرند خانم . عجیبه! معلومه طرف تو نیستم. طرف حقم.الان حق با همه خانم های سایته.چون شما داری بهشون بی احترامی میکنی و اینجا رو با جای دیگه اشتباه گرفتی. امیرحسین خان واقعا معلوم که ادم باشخصیتی هستید من چیز بدی نگفتم گفتم از این سایت برو این جا جای این حرفا نیست ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۴۳ روز قبل پرن جان ممنون عزیزم ....خودتو اذیت نکن!ازت هم میخوام دیگه به این آقا کاری نداشته باشی...چون متاسفانه در خوره شخصیت ماها نیست با ایشون درگیر بشیم...بازم ممنون ازت عزیزم مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۴۳ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار پرن جان ممنون عزیزم ....خودتو اذیت نکن!ازت هم میخوام دیگه به این آقا کاری نداشته باشی...چون متاسفانه در خوره شخصیت ماها نیست با ایشون درگیر بشیم...بازم ممنون ازت عزیزم چشم عزیزم ولی تا من حال ای اقای نسبتن مودبو نگیرم ول کن نیستم ولی باشه اگه شما میگید چشم روی چشم کاریش ندارم حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۴۳ روز قبل هر دفعه که میایم سایت باید منتظر یه اتفاق جدید باشیم که هیچ ربطی هم به باشگاه استقلال نداره آقای عزیز اینجا سایت باشگاه استقلاله شما میتونی بری فیس بوک یا وی چت امیدوارم به خواستت برسی مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۴۱ روز قبل ساحره خانوم کیه ؟ محمد کیه ؟ جریان چیه ؟ اینجا همیشه راجع به بازیکنای استقلال حرف می زدن . یکی به من بگه درست اومدم ؟ اینجا سایت استقلاله ؟ لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۴۱ روز قبل ساحره جون لطفا دیگه جواب این انسان بی فرهنگ رو نده تا خودش بذاره بره