پژمان منتظری

آواتار فرهاد شاهی
پژمان منتظری
توسط   فرهاد شاهی   ۴۰۵۱ روز قبل

نظرتون راجبه بازی دادن پژمان تو پست هافبک دفاعی چیه واسه بازی با اف سی سئول؟

آواتار محمد رجبی
توسط   محمد رجبی   ۴۰۵۱ روز قبل
فکر نکنم که ایده خوبی باشه اون یه بازیکن کاملا دفاعیه.....و متعلق به خط دفاست
آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۴۰۵۱ روز قبل

درسته منتظری تو این پست برا استقلال سابقه بازی داره ولی استراتژی خوبی واسه این بازی نیست اونوقت دفاعمون ضعیف میشه پژمانم تو پست جدیدش موفق نیست

ساموئل واسه این پست تو این بازی مناسبه

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۵۱ روز قبل
نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی

درسته منتظری تو این پست برا استقلال سابقه بازی داره ولی استراتژی خوبی واسه این بازی نیست اونوقت دفاعمون ضعیف میشه پژمانم تو پست جدیدش موفق نیست

ساموئل واسه این پست تو این بازی مناسبه

منم نظرم روی ساموئله...!

آواتار محمد اقبالی
توسط   محمد اقبالی   ۴۰۵۱ روز قبل

دوستان سلام

بنده معتقدم امیر خان باید برگرده به 3-5-2 کلاسیکی که همیشه بازی میکرد ، الان مهره ها   و شرایط 4-4-2 نوین رو نداریم

با رفتن حمودی همون دفاع راست 4-4-2 کلاسیک و نوین رو هم از دست دادیم چپمون که چند ساله تعطیله و لنگ میزده ( همه بازیهای آسیایی هم بدون استثنا حریفامون دونستن نقطه ضعفمون گوش چپمونه ، کی امیرخان میخواد دست از عشق   بیگ زاده برداره و بزاره تیم بلاخره یازده نفرهب ازی کنه ف بخدا دلمون برای یه بار 11 نفره بازی کردن پوکید با بودن قاضی و بیگ زاده همیشه یا 10 نفریم یا 9 نفر گاهی هم عابدینی رو میاره میشیم 8 نفره !!!)

اگر من جای امیرخان بودم ترکیب بازی رو3-5-2 و اینطوری میچیدم:

سید مهدی خوب دروازه است

دفاع آخر حنیف ، چپ امیرحسین، راست پژمان

هافبک دفاعی سامویل ، هافبک چپ نوری ، هافبک راست  خسرو ،  بازیساز جمشیدیان ( از لاوره هم میشه استفاده کرد)  و هافبک تهاجمی  نظری ( یا اکبرپور)

فرواردها هم داش فرهاد و آرش

تنها روش صعود از این  مرحله دشوار با اون نتیجه زشت بازی رفت این ترکیبه

از من گفتن از هیچکس هم نشنفتن

آواتار امیر حسین گودرزی
توسط   امیر حسین گودرزی   ۴۰۵۰ روز قبل

خیلی وضعیت دفاعیمون خوبه اونم بیاد جلو؟همون سامویا خوبه

آواتار کاربر ناشناس
توسط   کاربر ناشناس   ۴۰۵۰ روز قبل
سلام بر همه آبی دلان به نظرمن پژمان که دفاع اول تیم ملی واستقلال عزیز است در همون دفاع موفق تر خواهد بود هرچند امیرخان کار خودش رو بلده و از ما فقط دعا و حمایت برمیاد که انشااله کوتاهی نکنیم
آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۴۰۵۰ روز قبل

فردین عابدینی یه جوون آینده داره ایرادش اینه که میدون ندیده بی تجربس قول میدم اگه مصدوم نشه یکی از بهترین راست های ایران شه

از بیک زاده دل خوشی ندارم

ولی خوب نیست دوستان این طور راحت نظرات منفیشونو در مورد بازیکنا بدن

اگه سرمربیو قبول داریم بیایم به نظرش احترام بذاریم

آواتار محمد اقبالی
توسط   محمد اقبالی   ۴۰۵۰ روز قبل

دوست خوبم سلام

از اینکه باید به جونها میدان داد  شکی درش نیست اما کی و کجا ؟ بازی ماقبل فینال باشگاه های آسیا و  اونم وقتی دو هیچ عقبیم؟ این موقع تجربه پیدا کردن یه جونه؟ یا در بازی 2-0 هیچ باخته به  ذوب آهن؟

هرسخن جایی و هر نکته مکانی دارد

زمانی باید بیاد که تیم سرتر و برتره و به آهستگی در تیم جا بیوفته

درباره انتقادها

اگر من و شما که عاشق این تیم باشیم انتقاد نکنیم کار بجایی میرسه که باید حسرت بخوریم

چه دوست داشته باشیم چه نه، این امیرخان امیرخان همیشگی نیست

عملکردش کلی فرق کرده

فقط داره به بازیکنهای خاصی گیر میده و یه عده خاص که دست بر قضا مقصرترند رونادیده میگره!!

وظیفه من و شما بعنوان استقلالی اینه که ایرادها رو گوشزد کنیم

با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه ، با تعاریف دروغ از تیم هم تیم قویتر نمیشه بدتر هم میشه

اگر  ایرادها رو ما نبینیم و عنوان نکنیم  حریفان میبینن و استفاده میکنن

الان تیم فوتبال بشکه سازی دسته دو مالدیو هم میدونه گوش چپ ما اتوبانه غیر اینه ؟

اونوقت امیرخان برای این که مشکل رو برطرف کنه چیکار کرده ؟

دخیل بستن به ضریح خالی هاشم بیگ زاده، و این ضریح پوشالین جواب نمیده !! اما امیرخان نمیخواد قبول کنه و این شده آخر و عاقبت تیم که دارین میبینین به تیمهای 11 و 12 جدول 2-0 می بازیم

دوست من امیرخان مربی هست درست اما وقتی  اشتباه داره میکنه وظیفه ما آبی هاست که بهشون یادآوری کنیم

بین نقد و تخریب فاصله است

یادمون نره تعریف چاپلوسانه و دروغه که باعث گمراه شدن و ویرانی تیمها میشه ،ماله کشیدن اشتباهات باعث تکرارشون میشه

باید خودمون خودمون رو نقد کنیم تا یه لنگی نتونه ریشخندمون کنه

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۴۰۵۰ روز قبل
نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی

فردین عابدینی یه جوون آینده داره ایرادش اینه که میدون ندیده بی تجربس قول میدم اگه مصدوم نشه یکی از بهترین راست های ایران شه

از بیک زاده دل خوشی ندارم

ولی خوب نیست دوستان این طور راحت نظرات منفیشونو در مورد بازیکنا بدن

اگه سرمربیو قبول داریم بیایم به نظرش احترام بذاریم

[/quote کاملا موافقم