جهنم 100 هزار نفری ازادی براب اف سی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » جهنم 100 هزار نفری ازادی براب اف سی یاس 444444444444444444444 جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۹ تعداد پاسخ ها 0 جهنم 100 هزار نفری ازادی براب اف سی توسط یاس 444444444444444444444 ۴۰۵۲ روز قبل کدوم هوادار پایه است چهار شنبه جهنمی بسازیم که دنیای ورزش از قدرت و غیرت استقلال به لرزه بیفته مسی درگاهی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مسی درگاهی ۴۰۵۲ روز قبل چه روحیه خشنی داری شما عزیزم ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۵۲ روز قبل ما خانمها که نمیتونیم بیاییم ولی صعی میکنیم از راه دور انرژی مون و بفرستیم براشون.................. امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۵۱ روز قبل میخایم 4شنبه رکورد حضور تو استادیومو که دست خودمونه رو بشکونیم محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۵۱ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی میخایم 4شنبه رکورد حضور تو استادیومو که دست خودمونه رو بشکونیم انشالله داداش....جای خانمهارم خالی میکنیم!!!!!! فرهاد شاهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرهاد شاهی ۴۰۵۱ روز قبل جهنم آبی راه میندازیم پگاه استقلال راده! جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط پگاه استقلال راده! ۴۰۵۰ روز قبل بچه به اطلاع اونایی که به ازادی میرن برسونین هر کی هم میتونه تو رو به قران بره جهنم ازادی در 4شنبه:- شعار ۲۰ دقیقه اول بازی = وای وای وای ای استقلال حمله حمله حمله.... وای وای وای ای استقلال حمله!!! حمله!!! حمله!!! ( نکته : ۳ تا حمله آخر یجوری پاتون رو میکوبید زمین تهران بلرزه مثل پادگان) -دقیقه ۲۰ تا ۲۵ روو قلب من نوشته ...... امیر سلطان عشق ... دقیقه ۲۵ تا ۴۵ قلعه نوعی دوست داریم ما هیچجا تنهات نمیذاریم تو سروری و تو سالاری قلعه نوعی دوست داریم.... قلعه نوعی دوست داریم ... حالا لای لای لا لای لا لای ...لا لای لا لای... استقلال قهرمان میشه ... خدا میدونه که حقشه ...... به لطف یزدان و بچها .......... استقلال قهرمان میشه ========================================= 1: انرژی خودتون را نگهدارید برای زمانی که بازی شروع میشود. به عبارتی خودتون را قبل از بازی خسته نکنید 2: سیگار و تخمه و چیپس و پفک فرار نمیکنند، بعد بازی میتوانید با آرامش کامل 100 ها کیلو تخمه مصرف کنید و هزاران نخ سیگار دود کنید. 3: نشستن در طول بازی جایز نیست، در طول بازی به احترام بازیکنان و مربی تیم که کل زمان بازی ایستاده هستند شما هم بایستید و ایستاده تیم را تشویق کنید، خون شما که از آنها رنگین تر نیست. 4: پیراهن آبی به تن کنید. رنگهای دیگر حرام است. 5: هنگامی که بازیکنان سئول صاحب توپ میشوند با سوت های ممتد تمرکز بازیکنان سئول را برهم بزنید. به جای سوت میتوانید از بوق و طبل و دیگر وسایل ایجاد آلودگی صوتی نیز استفاده کنید. 6: افراد برهم زننده نظم ورزشگاه را شناسایی و به مامورین نیروی انتظامی معرفی کنید، مطمئن باشید انهایی که نظم را بر هم میزنند و فحاشی میکنند و سنگ و نارنجک میزنند استقلالی نیستند و به عبارتی لنگی هستند. دلتان برایشان نسوزد. 7: در کار کادر فنی تیم دخالت نکنید. اجازه دهید مربی تیم با آرامش کامل تیم را هدایت کند و تصمیمات صحیح بگیرد. فراموش نکنیم که وظیفه ما به عنوان هوادار فقط و فقط حمایت بدون قید و شرط از تیم همیشه قهرمان استقلال است. با رعایت نکات بالا مطمئن باشید که: میریم فینال "کپی یا شر کنید برسه به دست هرکی میاد استادیوم" چهارشنبه 10 مهر اف سی سئول-استقلال ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۵۰ روز قبل آفرین به شما بابت این انرژی که داری.....مرسی کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۴۰۴۸ روز قبل سلام بر همه آبی دلان من معلم هستم وچهارشنبه رو مرخصی گرفتم تا خودم رو از عشق آباد خراسان جنوبی به تهران وآزادی برسانم انشااله به لطف یزدان وبچه ها صعود به فینال روجشن بگیریم در هر حال خسته نباشید جانانه به تک تک اعضای تیم وکادر فنی وشخص آقای فتح الله زاده عرض میکنم مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۴۸ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار ما خانمها که نمیتونیم بیاییم ولی صعی میکنیم از راه دور انرژی مون و بفرستیم براشون.................. داره ظلم زیادی به ما دخترا میشه ولی ما صبور تراز این حرفایم بله ما از همین جا تشویق میکنیم ولی اینو میگم شاید به گوش مسئولان برس به خدا ماهم دلدارم باید یه جایگاه هم برای این همه هوادار عاشق که گناهشون این که دخترن نمی تونن برن ورزشگا باور کنید عاشقان فوتبال وتیم استقلال بیشترن تا پسرها اگه یه نگا به صفحه 8 روزنامه استقلال {ابی مثل اسمان}بندازید بیشتر دل نوشته ها برای ما دخترای مظلوم که داره در حقمون ظلم میشه طورخدا به حرفام گوش بدین این حرفای یه دختری که تمام زندگیش ابی ابی استقلالی یه خورده فکر کنید هیچ جای جهان این طوری نیست اگه تند رفتم معزرت میخوام راستش دلم خیلی دلم گرفته بود خواهشن یه فکری بکنید یاعلی ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۴۷ روز قبل مهسا جان اصلا خودتو اذیت نکن من مطمینم یه روزی میرسه که هممون با پرچم ابی وارد استادیوم آزادی میشیم ......فقط خدا کنه که تا اون موقع ما پیر نشده باشیم و همپای شما بتونیم باشیم.......امیدواریم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۴۷ روز قبل نوشته شده توسط: کاربر ناشناس سلام بر همه آبی دلان من معلم هستم وچهارشنبه رو مرخصی گرفتم تا خودم رو از عشق آباد خراسان جنوبی به تهران وآزادی برسانم انشااله به لطف یزدان وبچه ها صعود به فینال روجشن بگیریم در هر حال خسته نباشید جانانه به تک تک اعضای تیم وکادر فنی وشخص آقای فتح الله زاده عرض میکنم دم آقا معلم گرم..... با اینهمه همت والا.... ما نرفتیم فینال! ولی کار شما برای ما بسیار با ارزشه!!!! بامید موفقیت روزافزون شما معلم عزیز..... محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۴۶ روز قبل همه کسایی که اومدن ورزشگاه دمشون گرم مهمترین کارتون تشویق بعد بازی بود مطمئنم بازیکنا جبران میکنن پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا