یه جمله زیبا برای بازیکنی که دوست دارید!!!!!!!!!!!!!!!!!! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » یه جمله زیبا برای بازیکنی که دوست دارید!!!!!!!!!!!!!!!!!! مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 یه جمله زیبا برای بازیکنی که دوست دارید!!!!!!!!!!!!!!!!!! توسط مهسا صادقی ۴۰۵۵ روز قبل فقط میتونم بگم داداش فرهاد خیلی باغیرتی بدون که این جاهم یه فدای داری داداش گلم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۵۵ روز قبل فرهاد سقیر عشق ........استقلال سفیر صلح.....(منبع : استقلال جوان) سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۵۴ روز قبل شیر شیران است سید مهدی رحمتی رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۵۴ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی همه بچه حرف واسشون زیاد با اجازه نویسنده متن من یه در خواست از مجتبی جباری داشتم که چلویی رو ول کن برگرده استقلال هر چند که میدونم مجتبی به گوشش نمیرسه.ولی اینم نظر منه. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۵۳ روز قبل رضا جان مطمئنا بازیکنان استقلال از مشتریان جدی سایت استقلال هستند . نظرات من و شما رو هم می خونن . مخصوصا مجتبی که الان اوقات فراغت بیشتری داره . کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۴۰۵۳ روز قبل عشق من استقلال ودرود بر تمام بازیکنان حال وگذشته استقلال نمیتوانم نام همه را بیان کنم از حسن روشن وپورحیدری ها تا زرینچه وبیانی ها تا مجیدی وجباری وخسرو وحنیف وسیدمهدی وبرهانی وعنایتی که همگی درقلب من وما جای دارند عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۵۲ روز قبل سید عقاب آسیا..........................................................................................................................................................................................................فرهاد پلنگ با وفا عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۵۲ روز قبل منظورم از پلنگ این بود که ماشاالله داداش فرهاد تو سن 37 سالگی مثل پلنگ می دوئه محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۵۱ روز قبل نوشته شده توسط: کاربر ناشناس عشق من استقلال ودرود بر تمام بازیکنان حال وگذشته استقلال نمیتوانم نام همه را بیان کنم از حسن روشن وپورحیدری ها تا زرینچه وبیانی ها تا مجیدی وجباری وخسرو وحنیف وسیدمهدی وبرهانی وعنایتی که همگی درقلب من وما جای دارند آفرین............ حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۰۵۰ روز قبل همه بازیکنای استقلال باغیرتند همشون رو دوست داریم ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۵۰ روز قبل نوشته شده توسط: حمید سلیمان باری همه بازیکنای استقلال باغیرتند همشون رو دوست داریم ................... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا