فرهاد مجیدی:امیدوارم بتوانم از تجربه ام درآسیا به نفع استقلال استفاده کنم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » فرهاد مجیدی:امیدوارم بتوانم از تجربه ام درآسیا به نفع استقلال استفاده کنم کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 فرهاد مجیدی:امیدوارم بتوانم از تجربه ام درآسیا به نفع استقلال استفاده کنم توسط کاربر ناشناس ۵۷۱۰ روز قبل اما همه دیدیم که در گل اول تا حدی ودر گل دوم کاملا مقصربود بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۷۱۰ روز قبل ما هم امیدواریم رامین علیزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ بهمن ۱۳۸۷ ۱۳:۵۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط رامین علیزاده ۵۷۰۹ روز قبل فرهاد روحیه خوبی ندارد و در ضمن فکر کنم سر و صدای زیاد او در مطبوعات و بازی کردن فیکس آن باعث دلخوری جباری شده mehdi moharami nasirabad جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط mehdi moharami nasirabad ۵۷۰۹ روز قبل اگر امیرخان چند بازی فرصت بده همه نتیجه مثبتشو میبینیم. تکنیک و هوش فرهاد رو هیچ بازیکنی تو آسیا نداره فرشید کریمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ اسفند ۱۳۸۷ ۲۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرشید کریمی ۵۷۰۶ روز قبل سستاره سهیل اسیایی اهای فرهاد مجیدی..الهی سوراخ شه این تیم لنگی اهای فرهاد مجیدی محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۷۰۶ روز قبل فرهاد برای 90 دقیقه بازی توان نداره به نظرم از دقیقه 60 بعد میشه از تجربه اش استفاده کرد. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا