یه سوال مهم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » یه سوال مهم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 یه سوال مهم توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۷ روز قبل سوال نظر سنجی : با توجه به بی قانونی و سطح پایین این انجمن اگر من دوباره انجمنی قدرتمند تر از اینجا ایجاد کنم مایل به فعالیت در آنجا هستید؟ از مزایای آن فروم نسبت به اینجا : امکان ویرایش یا حذف پست پس از ارسال امکان قرار دادن چندین عکس در پست امکان قرار دادن عکس در امضا منظم بودن تاپیک ها و در نتیجه زیبایی سایت منسجم بودن تاپیک ها داشتن مدیران و ناظران فعال و جلوگیری از فحاشی ها و نا هنجاریها در فروم چت روم آمار پیشرفته مربوط به انجمن ها و کاربران ( شامل برترین ارسال کنندگان ، ارسالهای اخیر سایت ، بیشترین سپاس شده ها ، بیشترین اعتبار ، پر بازدید کننده ترین مطالب و ....) ادیتور پیشرفته جهت ارسال راحت تر و سریع تر افراد بازدید کننده از موضوع طراحی پروفایل: به کاربران این اجازه را میدهد تا بتوانند طراحی پروفایل خود را انجام دهند امکان ارسال پیغام در پروفایل اعضا علاوه بر پیغام خصوصی نمایش تیم محبوب کاربر در آواتار در هر پست نمایش افرادی که در ۲۴ ساعت گذشته از انجمن دیدن فرموده اند شکلک های فوتبالی و یاهو و... با توجه به این همه بی نظمی ها و عدم نظارت و مدیریت اینجا و هم چنین سطح پایین این انجمن بر خود واجب دیدم تا اگر شما هواداران مایل باشید دوباره انجمن استقلال را راه اندازی کنم. فقط شرط لازمش اعلام آمادگی اکثریت شماست. ضمنا آنجا تاپیک ها محدود و پست های کوتاه 1-2 خطی اسپم محسوب شده و حذف میشود. و البته انجمنها مدیران و ناظرانی خواهد داشت. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۷ روز قبل ضمنا اگر نظری یا سوالی دارید یا نظری دارید مطرح بفرمائید تا پاسخگوی شما باشم. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۷۷ روز قبل ما که اومده بودیم different عزیز... ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۰۷۷ روز قبل خوب اونجا هم میشه یه جا مثل سایت esteghlali ....ممکنه به خاطر وجود اون سایت ،سایت شما خیلی طرفدار پیدا نکنه..مگه این که یه چیز خاص داشته باشه که بقیه ی جاها نداره...چه میدونم مثل میتینگی که توش از بازیکن ها هم دعوت شه که بیان..کار سختیه اما نشدنی نیست این نظر من بود... رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی این باشگاه استقلاله که هواداران جمع کرده دور هم خوب یا بد همینه من به شخصه دنبال سایت خوب نیستم.این میشه باند بازی.تظر همه دوستانم محترم خوب یا بد .من شفاف میگم من نمیام،شاید گاهی سری بزنم.با نظرramona هم تا یه قسمتیش موافقم.فقط ss با همه نقایصش ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۰۷۷ روز قبل البته هر چی باشه اینجا مال خود باشگاه هست....هیچ سایتی جای اینجا رو پر نمیکنه..میخواد پر طرفدار باشه میخواد نباشه... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۷ روز قبل البته یکی از طرح هام همین میتینگ با اعضای استقلال بود. من هم دوست دارم اینجا فرومی قدرتمند بشه و امکاناتش زیاد شه و منظم و قانونمند بشه ولی هر چی تلاش کردم و با مسوولین مطرح کردم گوش شنوایی نبود.و به خواسته های ما احترام نمیزارن امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۷ روز قبل ضمنا ایجاد کانون دختران آبی و تیم طرفداران استقلال از دیگر اهدافم بود. ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۰۷۷ روز قبل طرح های خوبین..امیدوارم اگر سایتتون رو زدید موفق باشید توش و همه ی طرح هاتون رو بتونید اجرا کنید امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۷ روز قبل اگه از طرف شما حمایت ببینم اونجا رو احداث میکنم ولی هنوز کسی اعلام آمادگی نکرده.ضمنا این طرح هایی که گفتم برای من مثل آب خوردن و قولشو میدم عملی کنم ولی تا وقتی که ببینم شما نمیخواید به اونجا ملحق شید احداث سایت رو هم انجام نمیدم. زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۷۷ روز قبل سلام دوست عزیزم. من چند وقت پیش اومدم و عضو شدم ولی خدایی دروغ چرا؟ همیشه تا میشینم پای سیستم اول میام تو این سایت ، راستش یذره وقت کم میارم که بخوام جاهای دیگه هم بچرخم. کاش این فضای پیش رو که داریمو ارتقا بدیم. بیاید یه تاپیک بزاریم با عنوان درخواستی از مدیریت برای ارتقای کیفیت محیط همین جا. همه هم میان و نظرشونو میزارن. استارتش با شما different جان حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۷۷ روز قبل اون وقتی که اونجا رو راه انداختی اولین نفری که ثبت نام کرد من بودم همیشه هم من و خودت و meisam taj025 فعال بود الانم بتونیم 20 نفر جمع شیم بریم اونجا کاربر زیادیم اونجا اتفاقی ثبت نام نمیکنه اونی که فکرشو می کنی خیلی زمان میبره عملی شه حالا اگه خواستی راش بندا نه سعی کنیم مشکلات اینجارو نه ریشه ای حداقل سطحی خودمون رفع کنیم ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۷۷ روز قبل سلام diffrent جان امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۷ روز قبل منم دوست دارم اینجا یه سرو سامونی بگیره ولی چون اختیاراتمون محدوده باید قبول کنیم که کاری نمیتونیم بکنیم. ولی اونجا اگه استقبال کنید و راه بندازمش واسه هر بخش هم ناظر میزارم هم مدیر. ضمنا اون طرح ها رو اگه از شما اشتیاق و استقبال ببینم میتونم راه بندازم زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۷۷ روز قبل منم چهارمی یا پنجمین نفری بودم ک اومدم. الان هم قول زنونه میدم که هر وقت اومدم اینجا،حتما اونجا هم برم. رو من حساب کن. تقریبا هر روز تو سایت میچرخم. داداش راه بندازش ولی باید قول بدیم از تلاشمون برا بهتر شدن اینجا کم نشه. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۷ روز قبل اولویت من بهبود اینجاست.ولی چون کاری از دستم بر نمیاد به فکرم افتاده یه انجمن بهتر از اینجا درست کنم. اگر اونجا رو درست کنم و شما هم اونجارو مورد استقبال قرار بدین دیگه اینجا نمیام.نه اینکه اینجا برام مهم نباشه ، نه ، بلکه چون اینجا کاری از دستم بر نمیاد. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۷ روز قبل بله میثم جان اومده بودی ولی فعالیتت رو اینجا انجام میدادی.اگر قرار باشه مثل دفعه قبل اعلام آمادگی کنید و بگید از طرح من استقبال میکنید ولی در عمل بازم اینجا فعالیت کنید احتمال ایجاد فرومم میاد پایین. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۷۷ روز قبل دوست عزیز اول ، ی تلاش دیگه داشته باش واسه بهبود این سایت، اگه به نتیجه نرسیدی منم حتماً هستم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۷ روز قبل من دیگه واسه این سایت چیکار باید بکنم؟به همه تازه واردان میگم تاپیک اضافه ایجاد نکنید و از اینجور تذکر ها. ولی چون کاربر معمولی هستم تنها کاری که میتونم بکنم و میکنم اینه که تذکر بدم. امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۷۶ روز قبل سلام. انصافا این انجمن در حد واندازه تیمی مثل استقلال نیست ولی برای افزایش آمار بازدید از سایت و ...باید به این سایت هم سر بزنیم. ممنون میشم دیفرنت عزیز یه انجمن جدید ایجاد کنی تا با دیگر استقلالی ها بیام اونجا و یه جمع کاملا استقلالی تشکیل بدیم.البته نکته مهم اینه که اولویت با این سایت باشه چون سایت اصلی استقلال همین سایته. ایشالا بتونی در این راه موفق باشی دوست عزیز.قبول دارم این کار خیلی سخته اما باید تمام تلاشت رو بکنی تا انجمن قدرتمندی برای استقلال درست کنی. به نظر من هرجا که بتونیم یه جمع استقلالی تشکیل بدیم باعث میشه مردم خیلی بیشتر شیفته استقلال و استقلالی بشن و این باعث میشه هرساله از طرفدارهای لنگی ها کم بشه و برعکس به طرفدارهای استقلال اضافه بشه. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۶ روز قبل مرسی امید جان بابت نظرات خوبت ولی نکته اینجاست که دوستان ترجیح میدن اینجا بیان و از سطح کیفی پایین اینجا رنج ببرن و برند استقلال روشون باشه تا اینکه بیان یه انجمن پدر مادر دار و قدرتمند و منظم تر از اینجا با بار فنی بالا ولی برند استقلال روشون نباشه.اگر دوستان بخوان که من این انجمن رو ترتیب بدم باید تمام فعالیتشونو اونجا انجام بدن واینجارو رها کنن. امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی خواهش میکنم دیفرنت عزیز.حرف حساب همینه دیگه!!!!! این که دوستان بخوان تمام فعالیتشون رو اونجا انجام بدن خیلی قابل قبول نیست چون سایت اصلی استقلال در اولیت قرار داره. وقتی کسی که تازه عضو بشه و ببینه کسی اینجا نیست از اعتبار سایت کم میشه و دیدگاهشون نسبت به سایت استقلال عوض میشه.باید در کنار سایت اصلی از یه انجمن پرقدرت استفاده کرد و امیدوارم بتونی در این راه موفق باشی دوست عزیز. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۶ روز قبل فعلا که استقبالی از این طرح ندیدم.جز 3-4 نفر امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی سلام.شما طرحی که گفتید عملی کنید اگه خوب بود که ایشالا هست حتما ازش استقبال میشه. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۷۶ روز قبل دیفرنت جان اونموقع نتم قطع شد بقیه پیامم نیومد منم استقبال میکنم وباهات هستم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۶ روز قبل امید اول باید استقبال رو از شما ها ببینم بعد سایت رو ایجاد کنم و سپس طرح هامو عملی کنم.هنوز که استقبال لازم رو ندیدم. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۶ روز قبل ممنون ساحره خانوم شما خیلی به من لطف دارید.واقعا از شما تشکر میکنم و نهایت احترام رو برای شما قائل هستم. ولی شکلی هستم فعلا از فکر ایجاد انجمنی از هر لحاظ بهتر از اینجا بیرون اومدم و منصرف شدم.چون هیچگونه استقبالی ندیدم. باز هم از حمایت شما و امید جان و میثم خان و سایر دوستانی که حمایت کردن ممنونم. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۷۵ روز قبل امیر حسین جان هم ممنونم هم متاسفم!من هم برای شما و تلاشهاتون احترام قائلم. کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۴۰۷۱ روز قبل منی که تازه واردمو اگه قبول کنید حتما هستم...... رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۰۵۹ روز قبل منم به نوبه خودم درخاست میکنم سریع تر این ایده خوبتونو عملی کنید.......... اینجا واقعا سوت وکوره... هانیه ایمانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط هانیه ایمانی ۴۰۵۹ روز قبل به نظر من اگه همینجارو بهبود بدیم خیلی بهترمیشه... امیرحسین رویانیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیرحسین رویانیان ۴۰۵۹ روز قبل به نظر من رد کاپ هم بزاری خوب می شه . تو حالا سایتت رو درست کن وما هم حمایتت می کنیم . راستی اسم سایتت چیه ؟ امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۵۹ روز قبل با تشکر از دوستان ولی باید بگم اون استقبالی که باید از دوستان رو میدیدم رو ندیدم. و سایت رو ایجاد نکردم محمدرضا کردیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا کردیان ۴۰۵۸ روز قبل دیفرنت جان عزیزماهمه جوره ازت حمایت میکنیم.......داداش هرچی زودترسایتت روراه بنداز............. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۵۸ روز قبل واقعا براتون متاسفم که با این کارای نابخردانه می خواهید سایت استقلال رو از رونق بندازید . زودتر برید بیرون . من بخاطر اس اس میام اینجا و نه چیز دیگه . شما هم از اول هدفت این بوده کی بیای اینجا و مشتری جمع کنی واقعا متاسفم حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۵۸ روز قبل اقا مجید شما اصلا به هیچ کس احترام نمیذاری من به این موضوع که اشاره کردی کاری ندارم نحوه صحبتتونو تغییر بدین امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۵۸ روز قبل هر کسی منو میشناسه میدونه واسه این سایت نهایت تلاشمو کردم.الانم بی خیال اون سایت شدم و همه جوره دارم واسه این سایت وقت میزارم. البته اعضای این سایت خودشون شعور دارن و میدونن کی گند زده به سایت.تفاوت من با شما اینه که من هر کاری از دستم بر اومده واسه این سایت کردم چه برای بهتر شدن وضع اینجا چه پست هام رو سعی کردم با محتوا بدم و هیچ منتی هم رو کسی ندارم.ولی شما پست های تکراری و بی محتوا میدی و میگی جنبه شوخی داشته باشین من فقط یه ذره اذیتتون کردم. آینه چون نقش تو بنمود راست خود شکن آینه شکستن خطاست مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۵۸ روز قبل واقعا که . اومدی مشتری جمع کنی . سایت فقط استقلال حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۵۸ روز قبل دوست استقلالی بس کن دیگه صدای همرو در آوردی یکی نیست با شما بحث نکرده باشه یه مدت خوب شده بودی دوباره با پست های بی محتوات کانال عوض کردی امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۵۸ روز قبل واقعا اوج تفکر و شعورتون رو میرسونه این پست ها و حرفاتون. این یک پست از شماست: باور کنید خوش شانسی میاره . میشه من قبل بازی با سئول دوباره پیام تکراری بدم ؟ اجازه میدید ؟ یا مثلا شما دوستان رو مشتری خطاب میکنید. مگه بقالیه اینجا؟ امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۵۸ روز قبل ضمنا مشخصه کی تو این سایت مشکل داره.کی این سایت رو به گند کشیده. جدا از اون تذکرهای بی شماری که اکثر کاربرا به شما دادن برای شما یک تاپیک با عنوان ((مخصوص majidazar1360 )) زدن. دیگه خودتون عمق فاجعه رو ببینین. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۵۷ روز قبل اس اسی های عزیز نکنید این کارارو با هم الان یه لنگی بیتد تو این سایت نمیگه اینجاچه خبره آخه...................یه کم کوتاه بیایید دیگه......... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۵۷ روز قبل من که با کسی دعوا ندارم.خودش شروع کرد.یه حرف زد منم جوابشو دادم تا بدونه اوضاع از چه قراره. سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۵۷ روز قبل من که اصلا 1360 رو استقلالی نمیدونم چون تو دلش انسانیت وجود نداره .تو بحثاشم دیگه شرکت نمیکنم. بی فرهنگ بی شخصیت. من میدونم 777چقدر برا بهبود این سایت تلاش کرد ولی ب جایی نرسید.منم ی موضوعی رو با مسولین در میان گذاشتم .ولی بخار ازشون در نیومد.متاسفم.ب برخی ها مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۵۷ روز قبل دوستان عزیز نیازی به این حملات نسبت به هم نیست همه استقلالی هستیم و این کم نیست دوستانی که در این سایت هستند اونقدر شعور دارن که تشخیص بدن کدوم دوستان واسه این سایت زحمت می کشن و حتی مجبور میشن تذکر هم بدن بیاین قداست این سایت رو حقظ کنیم و همه واسه بهتر شدنش قدم برداریم رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی دوستان عزیز نیازی به این حملات نسبت به هم نیست همه استقلالی هستیم و این کم نیست دوستانی که در این سایت هستند اونقدر شعور دارن که تشخیص بدن کدوم دوستان واسه این سایت زحمت می کشن و حتی مجبور میشن تذکر هم بدن بیاین قداست این سایت رو حقظ کنیم و همه واسه بهتر شدنش قدم برداریم دوست گرامی مشکل از اونجایی آغاز شد که عده از دوستان نمیدونم بنا بر چه معیاری خودشونو دلسوز تراز بقیه تصور کردن. که... حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی من که اصلا 1360 رو استقلالی نمیدونم چون تو دلش انسانیت وجود نداره .تو بحثاشم دیگه شرکت نمیکنم. بی فرهنگ بی شخصیت. من میدونم 777چقدر برا بهبود این سایت تلاش کرد ولی ب جایی نرسید.منم ی موضوعی رو با مسولین در میان گذاشتم .ولی بخار ازشون در نیومد.متاسفم.ب برخی ها سلام آقا سعید من یه پیشنهاد دادم که نیاز به کمک داشت کسی گوش نکرد دوباره اونجا پست گذاشتن اگه انجام میشد ولی موفق نبود اونوقت میشد گفت به جایی نرسید کار خاصی انجام نشده این سایت یتیم نبود که نیاز به دلسوزی داشته باشه بعضی ها طرز فکرشون خیلی عالیه باید کنارشون باشیم ازشون یاد بگیریم ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی من که با کسی دعوا ندارم.خودش شروع کرد.یه حرف زد منم جوابشو دادم تا بدونه اوضاع از چه قراره. باشه امیر حسین خان فقط من میدونم این کار عمدیه یه مدت ایشون و به حال خودش بذاریم و به قول دوستان قداست سایت و حفظ کنیم .....همه هم شاهد هستند و میبینند که تو سایت کی داره کار شکنی میکنه... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=Different] من که با کسی دعوا ندارم.خودش شروع کرد.یه حرف زد منم جوابشو دادم تا بدونه اوضاع از چه قراره. باشه امیر حسین خان فقط من میدونم این کار عمدیه یه مدت ایشون و به حال خودش بذاریم و به قول دوستان قداست سایت و حفظ کنیم .....همه هم شاهد هستند و میبینند که تو سایت کی داره کار شکنی میکنه... به احترام مرضیه جان و شما چشم. من کوتاه میام. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۵۶ روز قبل ممنون تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد صفحه ۱ از ۲ ۲ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا