با این بازی که عزیزان ارائه میدن.من تو خوابم هر چی سعی میکنم نمیتونم قهرمانی که هیچ (برد بوریرام و ب تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » با این بازی که عزیزان ارائه میدن.من تو خوابم هر چی سعی میکنم نمیتونم قهرمانی که هیچ (برد بوریرام و ب رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 با این بازی که عزیزان ارائه میدن.من تو خوابم هر چی سعی میکنم نمیتونم قهرمانی که هیچ (برد بوریرام و ب توسط رضا محبی ۴۰۷۱ روز قبل این چه وضعیه آخه.بازیکن مصدوم داریم درست .بچه هایی که هستن چرا اندازه خودشون بازی نمیکنن.اینجوری پیش بریم. بازی بوریرام به هیچ نتیجه ای نمیرسیم.و میشیم مضحکه لنگیا.اه اه اه..... رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۷۱ روز قبل آخر موضوع که حذف شده (ببینم). ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۷۱ روز قبل نه شما خیلی نگرانی ولی انشالله بهتر میشیم بچه ها خسته اند رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۷۱ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار نه شما خیلی نگرانی ولی انشالله بهتر میشیم بچه ها خسته اندباسلام.این نگرانی رو قبل دربی هم داشتم.نه اینکه من چیزی میدونم.عملکرد تیم باعث نگرانی منه.ممنون از نظرتون. انشاالله که ببریم سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۷۰ روز قبل خیلی خیلی زود ناراحت میشین بازی اشکنک داره سرشکستنک داره . بچه ها یکمی آمادگی جسمانی ندارن .ب خاطر اونه .اینشاالله بابا میبریم ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۰۶۴ روز قبل بویرام تیم خوبه ولی استقلال روز به روز داره افت میکنه مخصوصا دفاع... تیمی که یه فصل دو باخت داشت حالا تا هفته نهم سه باخت داره عجیب نیست نگرانی داره پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا