خبر بد...!!!!!!

آواتار سعید آقامحمدی
خبر بد...!!!!!!
توسط   سعید آقامحمدی   ۴۰۷۰ روز قبل

نمی دونم این خبر خوله با بد.ولی دستیار مورینیو سرمربی بوریرام شد. خدا بخیر کنه

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۴۰۷۰ روز قبل
خودتو ناراحت نکن دوست عزیز فکر نمیکنم ریاد تاثیری داشته باشه .............ما بیدی نیستیم به این بادا بلرزیم
آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۰۷۰ روز قبل

کلا کمتر از یک ماه بعد از اومدنش باید با استقلال بازی کنه.بعید بدونم بتونه یه تحول اساسی به راه بندازه

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۶۸ روز قبل

تنها دستیار مورینیو بودن که نمی تونه تیم رو قوی کنه

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۶۸ روز قبل

کی روش هم دستیار فرگوسن بوده! اون انتظاراتی رو که ما ایرانی ها ازش داشتیم و برآورده نکرد! بگذریم از اینکه بازیکنای بزرگی مثل آندو، نکو نام، قوچان نژاد، منتظری و......... به داد تیم رسیدن و ما به جام جهانی صعود کردیم!!!!

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۰۶۸ روز قبل

هر کس دیگه ای جای کیروش بود تیم سوم هم نمیشد.آخه چرا اینقدر نا شکرید.این تیم ملی رو با این وضعیت لیگش تحویل گرفت به عنوان تیم صدر نشین صعود کردیم.کره جنوبی رو تو هر 2 بازی بردیم.فقط 3 گل خورده داشتیم.ژاپن میره با غنا بازی و 3-1 میبره اونوقت ما حتی بازی دوستانه نداریم.ما خیلی از سطح اول آسیا فاصله گرفته بودیم ولی کی روش آبرو داری کرد.هر چند الانم خیلی عقبیم.ولی شما بازیه ژاپن با ایتالیا رو تو جام کنفدراسیونها به یاد بیارید.ایتالیا به سختی ژاپن رو برد.اونوقت ما میریم با موزامبیک بازی میکنیم.اینارو گفتم که بگم کی روش از هیچی صعود مستقیم به جام جهانیو اونم به عنوان تیم اول برامون به دست آورد.قوچی و دژاگه رو هم به خواسته ی کی روش آوردن که انصافا نقش خیلی پر رنگی داشتن.

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۶۷ روز قبل

کی روش  در ایران با این برنامه ریزی و این هزینه های ناچیزی که واسه تیم ملی میشه بد کار نکرده  مطمئنن می دونین که ما اولین بار به عنوان تیم اول به جام جهانی میریم پس از حق نباید گذشت

وقتی اردوی پرتغال تیم ملی کشورمون بخاطر بی پولی کنسل میشه فکر میکنید کی روش می خواد چیکار کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۰۶۷ روز قبل

البته یه توضیحی در مورد این مربی بدم.

آلخاندرو منندز گارسیا متولد 21 تیر ماه 1345 (12 جولای 1996) در شهر گیخون واقع در استان آستوریاس اسپانیا به دنیا آمد.وی دوران بازیگری خود را در تیم راسینگ به عنوان مهاجم سپری کرد.ولی در زمینه مربی گری کار خود را در سال 2007 با تیم سلتاویگو ی بی  ( تیم دوم سلتاویگو) آغاز کرد و سپس مدت کوتاهی هم با تیم اصلی سلتاویگو کار کرد و در فصل 2008/2009 مجددا به تیم سلتاویگو ی بی برگشت.و در بین سالهای 2009 تا 2011 هدایت تیم دوم رئال مادرید یهنی رئال مادرید کاستیا رو به عهده گرفت.وی دستیار اول رئال نبوده وفقط هدایت تیم دوم رئال مادرید را بر عهده داشته.و مورینیو هدایت تیم اول رئال مادرید را بر عهده داشته و شاید واژه همکار مناسبتر باشه تا دستیار.ضمنا همکاری شاید خیلی همدیگر رو نمیدیدند.

بعد از همکاری اش با رئال مادرید کاستیا در سال 2013 برای مدت کوتاهی به راسینگ آمد و اخیرا هم که به بوریرام پیوسته است.

آواتار سمیه اخویان
توسط   سمیه اخویان   ۴۰۶۵ روز قبل

nemigam bi tasire ama fek nakonam tasiresh unghadi bashe ke khabare bad talaghi she

آواتار بهزاد امینه
توسط   بهزاد امینه   ۴۰۶۴ روز قبل

به نظر من فوتبال غرب آسیا و شرق آسیا از هر لحاظ متمایزه. تیم ملی یا باشگاهی ما در بدترین حالات هم تونستن به شرق آسیا هم قدرتشو اثبات کنه. من علت رو تو فیزیک بدنی و قدرت جسمانی میدونم. فیزیک ما ایرانیها خیلی از شرق آسیاییها قوی تره. اما از لحاظ سرعت و تاکتیک پذیری ضعیف تریم. فوتبال دنیا و اروپا هم به این شکله. مثلا آلمان فیزیکی بازی میکنه و اسپانیا تاکتیکی و سرعتی.  یه دوره فوتبال در سلطه اسپانیا بود و حالا میشه گفت آلمانها قوی تر شدن. این رو نمیشه فاکتور گرفت که فوتبال قدرتی ما به تایلندی ها میچربه. تفکرات مربی هم مهمه که از بازیکناش چطور بازی بگیره. من فکر میکنم اگه استقلال در بازی با بوریرام وارد جنگهای فیزیکی بشه برنده است. ما در اینصورت کم نمیاریم. به امید قهرمانی ***