یه پیشنهاد!!!!!

آواتار میثم محمدی قراسویی
یه پیشنهاد!!!!!
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۷۶ روز قبل

دوستان عزیز استقلالی، سلام

یه مدته که درباره بهم ریختگی انجمن، حرفها و حدیثهایی پیش اومده که باعث ناراحتی دوستان شده!!!

میخواستم یه پیشنهاد درباره ی بهتر شدن انجمن بدم. لطفا شما نظرات خودتونو بدین تا به یه جمع بندی مفید و خوبی برسیم!!!

یه نظرمن بیایم یه چند نفرو از بین خودمون بعنوان مدیران انجمن انتخاب کنیم! والبته حمایت همه جانبه ای ازشون بکنیم! مثلا کسانی که انتخاب میشن حق دارن به دیگر کاربران تذکر بدهند وبقیه کاربران هم باید از تذکر مدیر حمایت کنند تا کاربر متخلف دیگه به خودش جرات تخلف نده! و بقول HHH777 عزیز، جواب کاربر های متخلف و ندین تا با تذکر مدیران به اشتباه خودش پی ببره! و مواردی دیگر که باید مدیران عزیز تصمیم گیری کنند!

حالا من چندنفر و پیشنهاد میدم، که اگر مورد تایید دوستان بود، با انتخاب خودمون، بعنوان مدیران تالار منسوب میکنیم!!!!

اول آقای Different بعنوان مدیر اول... آقایان   OMIDو HHH777و rezamohebi ،میتونن Different و یاری کنن!

دلیل انتخاب Different بعنوان مدیر اول، بخاطر تجربه ایشان در اداره انجمنه، وبقیه دوستان هم بخاطر سابقه فعالیت توی انجمنه!

دلیل عدم انتخاب خانمها هم، اینه که اگه خدای ناکرده یه کاربر بی ادب اومد بهشون بی احترامی نشه! امیدوارم خانمها مرا ببخشند! ببخشید طولانی شد!!!

آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۴۰۷۶ روز قبل

اقا میثم شما هم سابقه هم تجربتون ازما بیشتره شما خودتون بهترین گزینه هستی به جای من شما و different و سایر دوستان که عالی هستین مسئولیتشو قبول کنید

آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۴۰۷۵ روز قبل

اینو یادم رفت بگم که این کار صبر و حوصله زیادی میخواد چون اکثر تازه واردا موقع تاپیک گذاشتن اشتباه میکنن وتذکر دادن تمومی نخواهد داشت

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۷۵ روز قبل

خواهشن اگه میشه با دوستانی که تجربه دارن این سایت رو سرو سامان داد بسم اله

امروز که وارد تاپیک ها می شدم خیلی  از اونا بی محتوا بودن یا بدون درج موضوع تاپیک ایجاد کرده بودند که البته با تذکر دوستان روبرو شده بود ولی خیلی از اونا به این تذکرات توجهی نداشته و یک تاپیک جدید به همون شکل گذاشته بودن

با کمال تأسفی فکر میکنم تو این سایت هم بی قانون داره نهادینه  میشه

آواتار حسن یارمحمدی

m.marzieh عزیز قانونی وجود نداره که بخواد بی قانونی بشه

اعضای جدید که تازه ثبت نام میکنن این مواردو به وجود آوردن عضو های فعال که این کارو نکردن

این مورد حل شدنی نیست با تذکری که بچه ها میدن فقط اون شخص اون اشتباهو دیگه تکرار نمی کنه

فردا روزی عضو جدید وقصه تکراری.............

آواتار حسن یارمحمدی

با تذکر دادن کاری از پیش نمیبریم

باید تو قسمت امور عمومی تالارها بخش نظرات انتقادات و پیشنهادات اعضا یه تاپیک با موضوع ((شما که تازه ثبت نام کردی بخوان)) درست کنیم و قانون هایی رو که وضع کردیم اونجا بنویسیم تا اعضا جدید بخوننش که دیگه اون اشتباه ها رو تکرار نکنن در ضمن  اونجا دیگه نباید هیچ پیامی بذاریم تا این موضوع اخرین پیام باشه و  تو صفحه اصلی جلب توجه کنه

اگه این پیشنهادم ایراد داره حتما با نظراتتون کاملش کنین

آواتار محسن معتمدی
توسط   محسن معتمدی   ۴۰۷۵ روز قبل

خوبه.

توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۷۵ روز قبل
نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی

اقا میثم شما هم سابقه هم تجربتون ازما بیشتره شما خودتون بهترین گزینه هستی به جای من شما و different و سایر دوستان که عالی هستین مسئولیتشو قبول کنید

دیدی حسین جان، ساخته شدی واسه این کار.

البته فعلا که دوستان به این پیشنهاد توجه خاصی نکردند!!!

توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۷۵ روز قبل
نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی

ببخشید یادم رفت بگم!:

اینکه شما و دوستان باید زحمت تالار و بکشید، به این معنا نیست که ما (بقیه اعضا) کنار کشیده ایم! ماهم با حمایتمون از شما مدیران عزیز، درجهت بهبود تالار تلاش خواهیم کرد!!! انشاءالله....

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۷۵ روز قبل

من به سهم خودم میگم   بسم اله  علی یارتون

آواتار امید زین آبادی
توسط   امید زین آبادی   ۴۰۷۵ روز قبل
نوشته شده توسط: مرضیه غلامی

منم به سهم خودم میگم بسم الله علی یارتون!

آواتار حسن یارمحمدی

یه سری به سایت پرسپولیس زدم تالارای گفتگوشم دیدم سایتمون با همه این مشکلاتش خیلی سرتر از ماله اوناست

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۴۰۷۵ روز قبل
منم با کل موضوع موافقم و اگر کمکی از دستم بر بیاد تو بخشهای فنی در خدمت سایت هستم ولی به نظر کار سختیه و با اون اشخاصی که انتخاب شدند از نظر ایشون مشکلی ندارم!
آواتار زهرا استقلالی
توسط   زهرا استقلالی   ۴۰۷۵ روز قبل
بسم الله داداش. پیا غلی بگیم و عشق آغز کنیم
آواتار زهرا استقلالی
توسط   زهرا استقلالی   ۴۰۷۵ روز قبل
نوشته شده توسط: زهرا استقلالی
بسم الله داداش. پیا علی بگیم و عشق آغاز کنیم ( تورو خدا سوتیمو ندیده بگیرید. ببخشییییییییییید
آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۴۰۷۵ روز قبل
کسی به من میگه تعداد کل کاربرامون چند نفره. آخه من از دست شما ناراحتم چرا؟ چون هر وقتی رای گیری گذاشتم بیشتر از 7 نفر همراهیم نکرد .خواهشا این هارو هم ساماندهی کنید.مرسی
آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۷۴ روز قبل
نوشته شده توسط: زهرا استقلالی

بسم الله داداش. پیا علی بگیم و عشق آغاز کنیم ( تورو خدا سوتیمو ندیده بگیرید. ببخشییییییییییید

دوست عزیز فکر کنم صبحانه نخوردی

آواتار رضا محبی
توسط   رضا محبی   ۴۰۷۴ روز قبل
نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی
.