احمدینژاد یا در پست فوروارد بازی میکرد یا هافبک تهاجمی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » احمدینژاد یا در پست فوروارد بازی میکرد یا هافبک تهاجمی nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 احمدینژاد یا در پست فوروارد بازی میکرد یا هافبک تهاجمی توسط nima karimi ۵۷۱۰ روز قبل احمدینژاد یا در پست فوروارد بازی میکرد یا هافبک تهاجمی وزیر کشور در بازدید از برنا گفت: "سعی می کنیم تعامل بیشتر و بهتری میان شورای تامین و فدراسیون فوتبال برقرار شود."صادق محصولی وزیر کشور درخصوص بحث چگونگی به تصمیم رسیدن شورای تأمین استان تهران در رقابت های بزرگ فوتبال اظهار داشت: "متولی اصلی برگزاری مسابقات مهم فوتبال، فدراسیون و سازمان تربیت بدنی هستند و این دو مرجع باید ملاحظات شورای تامین را در نظر بگیرند و سپس برای مسابقات برنامه ریزی کنند."وی ادامه داد: "این بحث را که ممکن است برخی از تصمیمات شورای تامین در برنامه ریزی لیگ خلل ایجاد کند قبول دارم، اما با برقراری تعامل بیشتر سعی می کنیم مشکلات موجود کمتر شود."محصولی در پاسخ به سؤالی در مورد رشته ورزشی مورد علاقه خود گفت: "بنده علاقه مند به فوتبال هستم. البته در دانشگاه علموصنعت در مقطع دانشجویی که بودیم، آقای احمدینژاد حرفهای فوتبال بازی میکرد و عضو تیم دانشگاه هم بود.وی اضافه کرد: پس از دوره دانشجویی و اوایل دهه 70 که در دانشگاه علموصنعت تدریس میکردم، عضو تیم فوتبال اساتید دانشگاه بودم که آقای احمدینژاد عضو این تیم هم بود که بیشتر در پست فوروارد و یا هافبک تهاجمی بازی میکرد و البته بازیاش خیلی بهتر از بنده بود پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا