عجب پیشوازی واسه بازی با لنگیا. تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » عجب پیشوازی واسه بازی با لنگیا. رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 عجب پیشوازی واسه بازی با لنگیا. توسط رضا محبی ۴۰۷۹ روز قبل آخه دوتا از خوزستان.من که خوشبین نیستم واسه بازی جمعه با لنگیا. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۷۹ روز قبل باخت قبل دربی خیلی بدو و خطرناکه ولی نگران نباش قلعه نوعی بلده چی کار کنه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۷۹ روز قبل اتفاقا باخت قبل از دربی، انگیزه میده به بازیکنا!!!!! شما هم دوست اس اسیه عزیز، همیشه خوش بین باش! سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۷۸ روز قبل از قدیم گفتن بعد از هر باختی یک پیروزی دلچسبی هست به نظر من بازیکنان فقط بااین کار می تونن هواداراروشاد کن تا این قضیه باخت رو فراموش کنن. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۷۸ روز قبل با بازی بدی که انجام دادن بایدم می باختیم ولی باعث شد غرور کاذبشون بریزه من نمی دونم اینا کی می خوان حرفه ای بشن پس بازیکنان بارسلونا چیکار میکردن.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۷۸ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی امیدوارم حداقل امتیاز ممکن دربی رو بگیریم.ایشالا این شکست باعث بشه غرور بازیکن ها کم بشه. ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۰۷۸ روز قبل غرور نداشتیم بدون تاکتیک و سر در گم بودیم زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۷۶ روز قبل خدا بخیر کنه. خیلی دلم میخواست با برد بریم به مصاف سوسک آسیا پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا