آرش پا طلائی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » آرش پا طلائی هانیه احسانی کناری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 آرش پا طلائی توسط هانیه احسانی کناری ۴۰۷۸ روز قبل سلام به همه بر و بچه های باحال اس اسی مخلص همه هستم در بست هانیه هستم 23 ساله از مازندران تیم مورد علاقه ام : اس اس و رئال مادرید بازیکن مورد علاقه ام : فرهاد خان و پژی جون و داش آرش مربی هم که فقط امیر خان مدیر عامل هم که کوچیکه حاجی فتح اله زاده هستیم جمعه به امید خدا و با دعای مردم و همت و غیرت اس اسی ها سوراخ می کنیم پس پسی هارو استقلال کشتی عشق است یا رب ناخدایش باش امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۸ روز قبل سلام هانیه جان به جمع استقلالی ها خوش اومدی.امیدوارم شاهد فعالیت زیادی باشیم از شما امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۷۸ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی سلام. به جمع آبی دلان خوش اومدی. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۷۸ روز قبل سلام هانیه عزیزم به جمع استقلالیهای متعصب خوش اومدی از آشنائی تون خوشحالم آماده دریافت نظراتتون در جمع آبی دلان هستیم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۷۸ روز قبل نوشته شده توسط: امید زین آبادی هانیه خانم منم یه نوبه خودم، بشما خوش امد عرض میکنم.... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا