اگه خدایی نکرده بازیو به لنگیا واگذار کنیم چه عواقبی در انتظار شماست؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اگه خدایی نکرده بازیو به لنگیا واگذار کنیم چه عواقبی در انتظار شماست؟ رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 اگه خدایی نکرده بازیو به لنگیا واگذار کنیم چه عواقبی در انتظار شماست؟ توسط رضا محبی ۴۱۰۴ روز قبل من به شخصه تا زمانی که آبها از آسیاب نیافته تو هیچ جمعی تحت هیچ شرایطی نمیتونم شرکت کنم.چه فوتبالیا چه غیر فوتبالیا خراب میشن رو سرم.من همیشه یک هفته قبل بازی استرس شدید میگرم.لنگیا جرات نمیکنن چیزیبگن شیرینی میگیرن دستشون جلوی من رژه میرن به هم تعارف میکنن(عذاب میکشم)وای زنگهای ممتد ،اس های پشت سر هم وای وای وای.ولی وقتی ببره...... حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۱۰۴ روز قبل دوست عزیز منم کوچیکتر بودم یه همچین حسی داشتم ولی الان نه اگه هم باختی باشه انقدی اطلاعات دارم(با چاشنی پررویی) موقع باخت کم نمیارم هیچ اذیتشونم میکنم استرسو از خودت دور کن اینو بدون زمانی هم که میبری شاید دربی بعدی باخت باشه فوتباله از این چیزا توش زیاد امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۴ روز قبل یه مشت از دوستای لنگیم خواهر و مادر موبایلمو با هم پیوند میدن. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۰۴ روز قبل وای میگن خانما حساسن شما که حساسترین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بازی همینه یا می بری یا می بازی هنوز تا دربی 4 روز دیگه مونده با این فکرا استقلال نه می بره نه می بازه باید خوددار باشین اگه هم باختی باشه می تونید از یک دره دیگه وارد بشید و اونم چیزی نیست جز پررویی که کم نیاری فکر می کنین دوست عزیز مگه فقط شما پرسپولیسی دارین ؟؟؟؟؟؟؟ به این فکر کن که ببریم چی میشههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی متاسفانه جایی که من مشغولم فقط فقط بحث منطقی جواب میده و شنیده میشه ولا غیر.اگه پرو بازی جواب میداد خوب بود ولی لنگی نیستم که بخوام توجیه بهانه بیارم.(بلاتشبیه)ما باید با لنگیا فرق داشته باشیم باید منطقی باشیم منطقی فکر کنیم منطقی برخورد کنیم این یعنی استقلالی.پس محکومم به داشتن استرس رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی دوستان گرامی وعزیزمن.لطفا به سوال توجه کنید.عواقبی که در انتظارتونه ر وبگید .خواهشا امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: رضا محبی ما همش داریم به منطق لنگیها گیر میدیم حالا بیایم خودمون منطق رو کنار بذاریم.. دوستان اگه خدایی نکرده باختیم باید قبول کنیم باخت رو ولی ایشالا یا میبریم یا مساوی میکنیم. لنگیها بازیکن های جوان زیادی دارند و نمیتونند تو شرایط آزادی براحتی کنار بیان پس به فکر باخت که اصلا نباشید. رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: امید زین آبادی بچه ها تو رو خدا.شما رو به اعتقاداتتون قسم .عواقب بعد باختو که برای شما اتفاق می افته رو بگید.شاید برای من و بقیه دوستان جالب باشه؟ مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۰۴ روز قبل جانم واستون بگه که : من یک گروه 10-15 نفره قرمز همیشه همراهم که بعد از باخت استقلال حسابی با اس ام اس و ایمیل و تماساشون رو اعصابم رژه می رن منم هرکدوم رو به شکلی جواب می دم بعضی وقتها هم که حوصله هیچ کدومشون رو ندارم مبایلمو خاموش میکنم ولی وای بر موقعی که روشن می شه وای محیط کارم یادم رفته بود چی بگم ولی زمانی که میبره بایک شال آبی و یک جعبه شیرینی سر کار می رم که اون موقع حال قرمزا دیدن داره حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۱۰۴ روز قبل واسه من یکی هیچ عواقبی جز ناراحتی باخت تیم محبوبم نداره من یکی از آرزوهام اینه که تو یه جمع منطقی با پرسپولیسیا بحث کنم کارم خیلی راحتتر میشه ولی افسوس توشون آدم منطقی خیلی کم دیدم دوست عزیز از دستم ناراحت نشو یه هفته استرس!!!!!!! بچگونه به نظر میرسه فوتبال که نباید رو تموم زندگیت تاثیر بذاره میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی متاسفانه کل کل من بیشتر با یه مشته خانم لنگیه! که نمیشه بهشون خیلی چیز گفت! البته منم مثل HHH777 توی کل انداختن خبره م! مخصوصا که دیشب حال عموی بیچاره مو بد گرفتم! البته خودش شروع کرد! منم کمش نذاشتم بنده خدارو! دیگه بابم صداش دراومد منم بیخیالش شدم...!!!! رضای عزیز،شماهم پوست کندی که ترس کنده شدن پوستت و داری! ولی غصه نخور، ایشالا ما میبریم... سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۱۰۴ روز قبل بازی جمعه سخت شد هاشم دماغشو عمل کرده ب دربی نمیرسه.بدشانسی از این بیشتر ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۱۰۴ روز قبل بنده یک داداش دارم به شدت پرسپولیسیه...فقط کافیه استقلال این بازیو حتی مساوی کنه...جهنم رو جلو چشم میاره...ماشالا منطقم نداره...اصلا" نمیشه باهاش حرف زد... خدا رحم کنه به من روز جمعه رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی میثم جان گرفتی داستانو..... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: ساحل خاتمی بنده یک داداش دارم به شدت پرسپولیسیه...فقط کافیه استقلال این بازیو حتی مساوی کنه...جهنم رو جلو چشم میاره...ماشالا منطقم نداره...اصلا" نمیشه باهاش حرف زد... خدا رحم کنه به من روز جمعه ramona جان، اگه داداشت منطق داشت،که لنگی نمیشد!!! میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: رضا محبی میثم جان گرفتی داستانو..... آره رضا جان، گرفتم، خراب..! اخه خودمم یه زمانی به این درد دچار بودم! ولی غصه شو نخور! یواش یواش پخته تر میشی، و حریف میطلبی!!!! رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی ما طایفه ای اینجوری هستیم.تاریخ نشون داده ما هیچ وقت غیر از این نخواهیم شد.من 5 دایی دارم که کوچیکه 55 سالشه پدرم هم همین سن وسال وداره ولی من خوب شونم ببین دیگه بزرگ هامون چی میشن.نه داداش خیالت راحت ما با این قضیه کنار اومدیم .شما هم بیا.ما عاشق این استرسها شدیم دیگه یعنی در ما نهادینه شده.ضمنا ما با پسر دایی دختر دایی برادر پسر عمو وبقیه اقوام فوتبالی که کنار هم هستیم حدودا 50 خورده ای هستیم .میشه تو این جمع غیر از این بود. ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۱۰۳ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=ramona] بنده یک داداش دارم به شدت پرسپولیسیه...فقط کافیه استقلال این بازیو حتی مساوی کنه...جهنم رو جلو چشم میاره...ماشالا منطقم نداره...اصلا" نمیشه باهاش حرف زد... خدا رحم کنه به من روز جمعه ramona جان، اگه داداشت منطق داشت،که لنگی نمیشد!!! آی گفتیییییی رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۰۲ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی دوستان نظر دادن خرج ندارها رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۰۰ روز قبل نوشته شده توسط: ساحل خاتمی . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا