پیمان یوسفی طرفدار کدام تیم است؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » پیمان یوسفی طرفدار کدام تیم است؟ ابوالفضل گلستانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 پیمان یوسفی طرفدار کدام تیم است؟ توسط ابوالفضل گلستانی ۴۰۸۰ روز قبل میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۸۰ روز قبل به نظر من استقلالیه..! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۸۰ روز قبل به نظر منم استقلالیه ولی مثل گزارش گر های دیگه اهل چرت و پرت گفتن نیست.حتی اگر دربیو گزارش کنه طرفداران پرسپولیس ازش ناراحت نمیشن.چون واقعا از این لحاظ بهترین گزارشگره که زیاد تو مخ بینندگان نمیره و زیاد چرت و پرت نمیگه. حسین اسداللهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین اسداللهی ۴۰۷۹ روز قبل من نمیدونم پیمان طرفدار کدوم تیمه ولی خیلی دوست دارم استقلالی باشه چون مثل مزدک تیکه های بی مزه نمیندازه و چرت پرت نمیگه. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۷۹ روز قبل یه استقلالیه دو آتتیشس امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۷۹ روز قبل فکر کنم استقلالی باشه. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا