فعالیت کم اعضا باشگاه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » فعالیت کم اعضا باشگاه حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 فعالیت کم اعضا باشگاه توسط حسن یارمحمدی ۴۰۸۲ روز قبل یک درصد این افرادی که ثبت نام کردن(نزدیک 20000) تو باشگاه فعالیت ندارن بعضیا فقط نظراتو می خونن بدون اینکه خودشون نظری بدن آمار رای گیریامون خیلی خیلی پایینه یه موضوعو چند نفر مطرح می کنن(تو یه تالار) نظرات تو قسمت مربوط به خود هم درج نمیشه بیاین با همکاری هم باشگاه شاداب تری داشته باشیم پیشنهاداتونو بفرستین میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۸۲ روز قبل انصافا حرف دل منو زدی!!! موضوعات تکراری و بی اساس! موضوعات پراکنده! تکرار یه موضوع توسط یه نفر!!! منم میخواستم یه همچین تاپیکی بذارم که HHH777 عزیز زحمت شو کشید... من موافقم..... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۸۱ روز قبل تازه دارید به حرفهای من میرسید سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۸۱ روز قبل وقتی منم نظر سنجی میذارم کسی بیشتر از 5 نفر رای نمیده آخه اینطوری که نمیشه حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۸۱ روز قبل دوستان اگه راهکاری دارین ارائه بدین امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۸۱ روز قبل مشکل اینجا اینکه مدیریت نداره.مدیرای اینجا این انجمن رو درست کردن و رفتن دنبال کارشون. مزایای وجود مدیریت : اولا میتونه سایت رو از این حالت نجات بده.اینکه هر کسی برای خودش تاپیک بزنه و سایت خوشگلی نداشته باشه. دادن مسولیت به افراد مثل مدیریت بخش های مختلف انجمن یا ناظر برای انجمن امکان گذاشتن طرح های تشویقی برای اعضای سایت ( مثل مثلا هر ماه یک دست لباس استقلال به قید قرعه یا بر اساس فعالیت) امکان برگزاری میتینگ های اعضای سایت امکان ارتقای انجمن و خیلی چیزای دیگه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۸۱ روز قبل ضمنا یه کار دیگه ای هم که میشه کرد اینکه کانون هواداران استقلال برای اعضای فعال و دائمی این فروم تسهیلاتی رو قائل بشه مثل همراهی با اردوهای استقلال یا مثلا تقبل هزینه بلیط استادیوم برای اعضای اینجا برای چندین بازی یا مثلا استفاده از اعضای اینجا در روزنامه استقلال جوان.مثلا همونطور که میدونید یکی از کمبود های روزنامه استقلال نداشتن جدوله.مثلا جدول رو به ما بسپارند یا یه همچین کارایی. ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۰۸۱ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی مشکل اینجا اینکه مدیریت نداره.مدیرای اینجا این انجمن رو درست کردن و رفتن دنبال کارشون. مزایای وجود مدیریت : اولا میتونه سایت رو از این حالت نجات بده.اینکه هر کسی برای خودش تاپیک بزنه و سایت خوشگلی نداشته باشه. دادن مسولیت به افراد مثل مدیریت بخش های مختلف انجمن یا ناظر برای انجمن امکان گذاشتن طرح های تشویقی برای اعضای سایت ( مثل مثلا هر ماه یک دست لباس استقلال به قید قرعه یا بر اساس فعالیت) امکان برگزاری میتینگ های اعضای سایت امکان ارتقای انجمن و خیلی چیزای دیگه دقیقا" همینه...فرومی که من قبلا توش بودم انقدر مدریتش عالیه که نگو..همه ی این برنامه ها رو هم داره حتی بیشترشو...اما ،مدیر اینجا کیه؟؟؟باید اینارو به خود ایشون گفت!!! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۸۱ روز قبل رامونا میشه بپرسم کجا فعالیت داشتید؟ علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۰۸۱ روز قبل سلام دوستان منم با نظر همتون موافقم اما مشکل مدیریت به دست ما حل نمیشه باید برای خودمون قانون وضع کنیم به نظر من ما خودمون یک گروه با ضوابط خاص تشکیل بدیم و فقط تاپیک های دوستان خودمون رو مطالعه کنیم و هر کدوم از افراد هم مسوول یک قسمت رو در سایت به عهده بگیرن که دقت نظر و توجه بیشتری به اون موضوع بشه و به بخش های دیگه که توسط سایر دوستان ساپورت میشه سر بزنن و طرفدارای جدید هم با قبول ضوابط ذکر شده تاپیک هایشان مطالعه و پاسخ داده شود لین نظر شخصی من بود علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۰۸۱ روز قبل Different جان سلام من پیغام شما در مورد انجمن و سایتتون دریافت کردم اما موفق نشدم وارد بشم اگه دوست داشتی دوباره آدرس رو برام ارسال کن میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۸۰ روز قبل نوشته شده توسط: علی رستگار مقدم سلام دوستان منم با نظر همتون موافقم اما مشکل مدیریت به دست ما حل نمیشه باید برای خودمون قانون وضع کنیم به نظر من ما خودمون یک گروه با ضوابط خاص تشکیل بدیم و فقط تاپیک های دوستان خودمون رو مطالعه کنیم و هر کدوم از افراد هم مسوول یک قسمت رو در سایت به عهده بگیرن که دقت نظر و توجه بیشتری به اون موضوع بشه و به بخش های دیگه که توسط سایر دوستان ساپورت میشه سر بزنن و طرفدارای جدید هم با قبول ضوابط ذکر شده تاپیک هایشان مطالعه و پاسخ داده شود لین نظر شخصی من بود 21272127 عزیز ما که از خدامونه! ولی همیشه یکی هست که قوانین رو نقض میکنه وزیر پا میذاره! حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۸۰ روز قبل حالا که هیچ مدیری در کار نیست خواهشم از همه اعضا اینه که هنگام زدن تاپیک جدید ببینید آیا سوالتان ارزش و بار فنی بالایی دارد یا بچه ها از این موضوع استقبال می کنند موضوع جدیدتونو به قسمت مربوطه ارسال کنید لطفا خواهشا یه بررسی کنید موضوع قبلا توسط کاربری دیگه درج نشده باشه سعی نکنید تعداد پیام های ارسالیتون افزایش پیدا کنه جایزه ای قرار نیست به کسی داده بشه به کیفیت پیامتون توجه کنید از کسایی که با حرفام موافقن تقاضا دارم به موضوعات تکراری و پیام هایی که تو قسمت خودشون درج نشدن جواب ندن یا بهشون پیام بدیم که این موضوع تکراریه بچه ها استقبال نمی کنن به امید خدا با کمک هم باشگاه با کیفیت تری داشته باشیم و اینو بدونیم که " رمز موفقیت با هم بودنه " امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۸۰ روز قبل 21272127 عزیز هم من هم شما هم بقیه همگی کاربر هستیم.پس نمیتونیم هر کروم مسوول یک بخشی از سایت شیم.چون بر فرض یه نفری هم تخلفی کرد ما که دیگه نمیتونیم پستشو پاک کنیم. مشکل اینجا نبود مدیریت و در نتیجه بی قانونیه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۸۰ روز قبل 21272127 اون سایت رو به علت استقبال کم و یه سری داستانهایی که پیش اومد تعطیل کردم. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۸۰ روز قبل HHH777 عزیز حرفات درست. ولی تا اینجا مدیریت نداشته باشه وضع همینه.باید یه فکری کنیم که اینجا دارای مدیریت بشه. من یه بار در بخش (( تماس با ما )) این موضوع مدیریت و ارتقای فروم را با مسوولین سایت مطرح کردم ولی بی تاثیر بود. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۸۰ روز قبل دوستان کسی از OMID ESTEGHLALI و shakila-9 خبر نداره؟ میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۸۰ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی HHH777 عزیز حرفات درست. ولی تا اینجا مدیریت نداشته باشه وضع همینه.باید یه فکری کنیم که اینجا دارای مدیریت بشه. من یه بار در بخش (( تماس با ما )) این موضوع مدیریت و ارتقای فروم را با مسوولین سایت مطرح کردم ولی بی تاثیر بود. منم یه بار پیام فرستادم ولی جواب نگرفتم! البته درمورد چیز دیگه ای بود! ولی بی جواب موند...! میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۸۰ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=Different]HHH777 عزیز حرفات درست. ولی تا اینجا مدیریت نداشته باشه وضع همینه.باید یه فکری کنیم که اینجا دارای مدیریت بشه. من یه بار در بخش (( تماس با ما )) این موضوع مدیریت و ارتقای فروم را با مسوولین سایت مطرح کردم ولی بی تاثیر بود. منم یه بار پیام فرستادم ولی جواب نگرفتم! البته درمورد چیز دیگه ای بود! ولی بی جواب موند...! البته ببخشید یادم رفت بگم که: حتی زنگ هم زدم،! انتقادات، پیشنهادات فروشگاه اینترنتی جوابمو داد!!!! حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۷۸ روز قبل هرکی از راه میرسه یه تاپیک از خودش راجع به نتیجه دربی میفرسته. تو همه قسمت ها هست یه کم دقت چیز خوبیه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۷ روز قبل دلیلش عدم نظارت و بی قانونی بودن اینجاست.و این وضع همچنان ادامه دارد. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۷۷ روز قبل سلام دوستان من قصد داشتم ازتون بپرسم که مدیر این سایت کیه که جوابمو گرفتم .این سایت خیلی بی نظمه . من تازه واردم ولی این چیزی بود که به چشمم اومد. فکر میکنم تعداد اعضا خیلی زیادن ولی چرا تو نظر سنجیها شرکت نمی کنن نمی دونم من میگم یک تاپیک جدید ایجاد کنید و مواردی که باید یک کاربر جدید هنگام ورود بدونه رو اعلام کنید تا بتونه صحیح از موضوعات استفاده کنه و نظراتشو در جای خودش درج کنه . من بعنوان تازه وارد خیلی از موارد رو نمی دونستم که با وارد شدن به تاپیکها ی چیزایی دستگیرم شد. و سعی کردم اجرا کنم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۶ روز قبل حتی اگر تاپیک برای تازه واردان بزنیم باز هم اگر کاربری تاپیک اضافی بزند یا پست های بی محتوا ارسال کند یا فحاشی کند هیچ کدوم از ما نمیتونیم کاری انجام دهیم.چون همگی کاربریم و امکاناتمون محدود. ضمنا ما ایرانی هستیم و کمیت رو بر کیفیت ترجیح میدیم.من حتی به دوستان گفتم یه انجمن خوب راه بندازیم ولی استقبالی از طرف دوستان حاصل نشد. اینم لینکش : http://www.esteghlaltehranfc.com/forum/default.aspx?g=posts&t=2341 پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا