نیکبخت تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » نیکبخت اسمعیل ابراهیمى جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 نیکبخت توسط اسمعیل ابراهیمى ۴۱۱۶ روز قبل اگر چه در حق تیم وهوادارانش بد کردى ولى خانه ابى خانه عشق است خانه سخاوت وگذشت است مطمن باشید که تیم ما با رفتن فلان وبهمان ضرر نمیکنه ، رفتن هم ایرادى نداره مهم اینه طرف که رفت پلهاى پشت سرش را خراب نکنه تا براى روز مبادا مث بعضیها به مشکل نخوره پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۱۱۶ روز قبل دقیقا مخصوصا این جمله آخرتون که دیگه واقعا خیلی خیلی موافقم!!! امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۱۶ روز قبل همین که الان احساس پشیمانی می کنه کافیه. نیکبخت قلبا استقلالی بود اما به خاطر یه مشکلاتی رفت تو تیم لنگی ها.الانم ما باید اونو ببخشیم تا بتونه تو بازی ها بدرخشه. پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۱۱۶ روز قبل بخشیدیم بره واسه خودش بدرخشه!!! ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۰۸۱ روز قبل ما هم بخشیدیم ستاره سابقمون رو میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۸۰ روز قبل من که حقیقتش، ریخت شو میبینم، بهم میریزم! فعلا م نمیتونم هضمش کنم! اگر کاری کنه کارستون، شاااااید به دل من بچسبه!!! مخصوصا با اون عکسای لج آورش با لباسهای قرمز!!!!!!! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۸۰ روز قبل نیکبخت بازیکنیه که نه استقلالیا دوسش دارن نه پرسپولیسیا.کلا هیچ کس دوسش نداره پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا