تا کی استقلال میخواهد با حرف و بدونه عمل بگوید قهرمان آسیا است

آواتار نواب انصاری
تا کی استقلال میخواهد با حرف و بدونه عمل بگوید قهرمان آسیا است
توسط   نواب انصاری   ۵۷۱۳ روز قبل

با سلام

می دانید که قهرمانی درآسیا بسیار سخت است و استقلال یک زمانی دوبار قهرمان شده است

وحالا هم فکر می کند می تواند به این راحتی قهرمان بشود آن هم در آسیادر آن سالهای دور تیمها ضعیف بودند که استقلال توانست قهرمان شود ولی الان تیمها روز به روز پیشرفت

می کنند اگر استقلال این گونه که جلوی التحاد بازی کرد به هیچ مقامی نخواهد رسید باید استقلال دیگر به فکر حرفه ای شدن ومدرن بازی کردن باشد به نظر من باید استقلال به جایی این که تیم حریف را آنا لیز کند به تمرینات خود بپردازد وتیم را آماده بازی کند چون از همه نظر در حد یک تیم که می خوهد قهرمان بشود ظاهر نشد می دانید قهرمان شدن در آسیا بسیار بسیار سخت است وکار هر تیمی نیست ما امیدواریم که استقلالیها یک به خودشان بیایند وفقط با حرف نگویند ما در آسیا که هروز از روز دیگر تیمها قویتر وپیشرفته تر می شوند قهرمان

می شویمباید در عمل ثابت کنند اگر می خواهد استقلال قهرمان شود باید یک چیزی بالاتر از حریفان سر سخت خود باشد یا نه   خدانگهدارتان به امید استقلالی حرفه ای ومدرن وکلاسیک

آواتار امید رضا دهقانیان
توسط   امید رضا دهقانیان   ۵۷۱۳ روز قبل

سلام

من تازه عضو انجمن شدم و این را هم بگویم که طرفدار پرسپولیس هستم

دیشب که بازی تیم محبوب شما را نگاه میکردم واقعا ناراحت شدم من منتظر بازی رویایی تیم استقلال مثل بازیهای لیگ بودم راستش از فرط عصبانیت می خواستم تلوزیون را بشکنم

اگه بازیکنها کمی دقت کرده بودند الان از عرب ها 10 امتیاز گرفته بودیم

به هر حال آرزو میکنم همه تیم های ایرانی تو جام باشگاها موفق باشند

برای قهرمانی استقلال تو لیگ برتر دعا می کنم چون اصلا دوست ندارم ذوب آهن قهرمان بشه ، قهرمانی از سر ما که پرید ...

========================================================================================================

از طرف یک هوادار قرمز

آواتار محمد جواد مقومی
توسط   محمد جواد مقومی   ۵۷۱۳ روز قبل
سلام
آقای قلعه نوعی واقعا" در تفکراتش در بازی با الاتحاد باید تجدید نظر کنه.استقلال اینقدر قابلیت دفاعی نداره که بخواد 90 دقیقه دفاع محض کنه.خوبه که بازی های لیورپول رو با رافا بنیتز ببینه.واقعا" اینجاست که آدم فرق مربی های بزرگ دنیا رو با بقیه میشناسه..ریال مادرید رو با اون همه بزرگی با این نتیجه تحقیر کننده می بره ولی آیا اختلاف ریال مادرید و لیورپول این 5 گله؟به نظر من این تفاوت تفکرات مربیان این دو تیمه.آقای قلعه نوعی مرد روزای بزرگ نیست.چون همیشه توی تعویضاش اشتباه اولیه خودش تو ارنج کردن رو اصلاح می کنه .مثل تعویض برهانی تو بازی دیشب.آخه تیمی که میتونه از سرعت آرش روبروی دفاع کند الاتحاد استفاده کنه چرا 65 دقیقه رو حروم میکنه تا دشمن شاد کن باشه.اینو از سئوالای خبرنگارای عرب در پایان بازی میشه فهمید...