از هوادان یک خواهش دارم. تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » از هوادان یک خواهش دارم. سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 از هوادان یک خواهش دارم. توسط سعید آقامحمدی ۴۰۸۵ روز قبل سلام من s هستم از هواداران یک خواهش دارم اون هم اینکه وقتی میرین استادیوم بگین سید تو تیم ملی هستی و کی روش سید رو بیار این حرف هاتون و به گوش کی روش برسونین به امید بازگشت سید به تیم ملی. عقاب آسیاست سید. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۸۴ روز قبل انشاالله که بر گرده خیلی دوستش داریم و به تواناییش ایمان داریم امیرحسین رویانیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیرحسین رویانیان ۴۰۸۴ روز قبل راست می گی رحمتی بعد از حجازی عقاب آسیاست رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار سلام دوست من .بله حتما.من هم مثل شما دوست دارم همون جوری که استقلال تیم برد جام جهانی خود استقلال هم تو جام حضور داشته باشه. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا