هنوز هم نیکی رو به چشم یه خیانت کار به اس اس میبینید؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » هنوز هم نیکی رو به چشم یه خیانت کار به اس اس میبینید؟ محمدرضا اسدی زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 هنوز هم نیکی رو به چشم یه خیانت کار به اس اس میبینید؟ توسط محمدرضا اسدی زاده ۴۱۰۲ روز قبل من هنوز نبخشیدمش چون با رفتنش شوک زیادی به هوادارا وارد کرد میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۰ روز قبل کاملا موافقم! برگشتش اصلا به دل من نمیچسبه! بازم محمد قاضی! چون بی حاشیه اومده و مفید هم بوده.... محمدرضا اسدی زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا اسدی زاده ۴۱۰۰ روز قبل دقیقا! نظرتون درباره پژمان نوری چیه؟ امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۰ روز قبل نیکبخت رو من نمیتونم ببخشم مخصوصا بعد از این 2 صحنه ای که ازش دیده بودم.لینک عکس ها رو پایین گذاشتم. عکس 1 عکس 2 اما در مورد پژمان و قاضی قضیه فرق میکنه.اینا بازیکنایی هستن که تو تیمهای شهرستانی مطرح شدن و واسه همین پرسپولیس جذبشون کرد.بعد استقلال هم این فصل خریدشون.قاضی خیلی زود تو دل هواداران جا باز کرده و پژمان هم بازیکن جنگنده ای هست. وگرنه تیم اول قاضی ذوب آهن و تیم اول پژمان ملوان هست از نظر من.ولی نیکبخت بعد از یه سالی که برای ابومسلم بازی کرد و بعد 6 سال برای استقلال بازی کرد و بعد قرضی به الوصل رفت.نیکبخت اگه خودشو خراب نکرد از اسطوره های استقلال میشد.واقعا حیف. گرچه الان بی حاشیه هست و دنبال فوتباله ولی باید تو آسیا و ایران کمک کنه تا قهرمان شیم.اونوقت شاید اوضاع فرق کنه و بتونم ببخشمش. زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۹۳ روز قبل نیکبخت اساسا بازیکن جوگیری بود و زیادی دنبال تو چشم رفتن بود. اون موقع هم که رفت و لنگی شد خواست بیشتر بره تو چشم ولی نتوجه نبود که عاقبت کارش از چشم افتادن بود. جوونی کرد و حالا هم سربراه شده و فهمیده که هیچ جا وطن نمیشه و هیچکس خانواده خود آدم نمیشه برای جبران اشتباهش به پشتیبانی ما نیاز داره بگید یا علی amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۰۹۳ روز قبل من به شخصه خیلی دوسش داشتم اما وقتی رفتو لنگی شد میخاستم سر به تنش نباشه.حالا برگشته و یه جورایی به اشتباه خودش پی برده.امیدوارم بازم به روزای اوج خودش برگرده. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۹۳ روز قبل من یک چیزو متوجه نمیشم آخه یه آدم سپاهانی چی میگه این وسط عزیزم تو سایت خودتون مطالب خوندنی ندارید همش این وسطس مثل نخود امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۹۲ روز قبل نیکبخت درسته کار اشتباهی کرد اما ما باید ازون حمایت کنیم تا بتونه برای استقلال مفید واقع بشه. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا