به نظر شما استقلال قهرمان آسیا میشو د یانه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » به نظر شما استقلال قهرمان آسیا میشو د یانه علیرضا حدادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 به نظر شما استقلال قهرمان آسیا میشو د یانه توسط علیرضا حدادی ۴۰۹۵ روز قبل امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۹۵ روز قبل ایشالا با این کادر فنی و بازیکن ها قهرمان آسیا میشیم. زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۹۴ روز قبل ببخشید من جواب تاین سوال اشتباها تو یه قسمت دیگه نوشتم ولی چون حقیقت محضه بازم تکرار میکنم. این سوال واقعا جوابش فکرکردن نمیخواد. امسال ما کامل کاملیم، پس تو قهرمانیمون شکی نیست. خدا هم با ماست، چون کارمون درسته، برا هیچکس بد نخواستیم و نمیخوایم. تیم پاکی مثل ما لیاقتش قهرمانیه. ستاره های آسمون رو شونه ی ما آبیاست... فقط خدا ... amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۰۹۳ روز قبل واقعآ ازته دل آرزو میکنیم که بشه.فقط کاش یکم دیرتر این بازیا شروع میشد تا تیم هماهنگتر بشه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۹۳ روز قبل ما همین الانم هماهنگیم به امید خدا و با کمک همه بچه ها به خصوص آقای آقاها آقا فرهاد قهرمانیم امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۹۳ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار سلام دوست عزیز(5858) نباید خودمون رو گول بزنیم.این هماهنگی بازیکنان برای بازی های آسیایی کافی نیست.هماهنگی دفاع که اصلا برای من رضایت بخش نبوده. ایشالا تا بازی با بوریرام این هماهنگی کامل بشه و سومین ستاره رو بگیریم. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۹۲ روز قبل این که دیگه سوال کردن نداره!؟ کدوم هواداره استقلاله که آرزوی قهرمانی اس اس ونداشته باشه؟! من لنگیایی رو میشناسم، که آرزوی اوناهم قهرمانی اس اسه!!!!!!!!!!!!! بخدا راست میگم، باور کنید! بهرحال پنج تا انگشت که یکی نمیشه!!!!!! پس همگی بگین ایشالا............. علی خانمیرزایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی خانمیرزایی ۴۰۹۱ روز قبل اگه یکم حاشیه از تیم دور شه دور از دسترس نیست ما الان بهترین بازیکنای ایرانو تو پست های مختلف داریم بعلاوه اینکه از یک کادر فنی واقعا قوی داریم بهره میبریم پس فقط دعا و حمایت ما هوادارا می مونه که ما هم همیشه هستیم. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا