آیا شما با آمدن رحمتی به تیم ملی موافقید؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » آیا شما با آمدن رحمتی به تیم ملی موافقید؟ سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 آیا شما با آمدن رحمتی به تیم ملی موافقید؟ توسط سعید آقامحمدی ۴۰۹۳ روز قبل آیا شما هوادار گرامی با آمدن سید مهدی رحمتی به تیم ملی موافقید؟ امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۹۳ روز قبل تیم ملی بدون سید هرگز انصافا بهترین دروازه بان ایران و آسیاست اما .....وش خیلی مغروره و حاضره تیم ملی رو نابود کنه ولی سید تو تیم نباشه. ای کاش .....وش یکمی انصاف داشت چون سید باعث صعود تیم ملی شد. .....وش یادت باشه ***********سید باید باشه زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۹۳ روز قبل کیروش یادت باشه............. سید باید باشه amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۰۹۳ روز قبل خداییش جاش توتیم ملی خالیه.البته احمدیم خوبه اما بهتراز رحمتی نیست.امیدوارم نظر...وش عوض بشه هرچند اصلآ ازش خوشم نمیاد علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۰۹۳ روز قبل من که ازوقتی رحمتی نیست بازی تیم ملی رو نگاه نمی کنم دروازبان تیم ملی فقط رحمتی علاوه بر آمادگی تجربه خیلی بیشتری هم داره ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۹۳ روز قبل بهترین دروازه بان ایران باید حرفه ای برخورد کنه که نکرد ولی خیلی دوسش دارم و دوست دارم کی روش بیخیال این قضیه بشه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۹۳ روز قبل بهترین دروازه بان ایران باید حرفه ای برخورد کنه که نکرد ولی خیلی دوسش دارم و دوست دارم کی روش بیخیال این قضیه بشه به امید حرفه ای شدن کامل فوتبال ابران پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا