یه جمله به کاپیتان فرهاد تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » یه جمله به کاپیتان فرهاد محمدرضا اسدی زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 یه جمله به کاپیتان فرهاد توسط محمدرضا اسدی زاده ۴۰۹۶ روز قبل امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۹۶ روز قبل عاشقتم داش فرهاد!!!!!!!!!!! میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۹۶ روز قبل مرامت و عشقه فرهاد خان. اسطوره تمام نشدنیه اس اس............... و اینست آبی آریایی............... حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۹۴ روز قبل تا ابد در قلب آبی هایی زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۹۳ روز قبل برای لحظه ای که جام قهرمانی ایران و آسیا رو بالای سر بگیری لحظه شماری میکنم بخدا خیلی مردی تاج سر همه مداد رنگیا بعد علی تو مردی فرهاد خان سالار یگانه خیاط جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۲۲:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط یگانه خیاط ۴۰۹۳ روز قبل با شنیدن اسم فرهاد مجیدی یاد روز بازی الغرافه و لنگیا میفتم که فرهاد جونم با دستش عدد 4 رو نشون داد و وقتی لباسشو دراورد زیرش لباسش ابی بود..............یعنی ذوق کردم در حد بوندس لیگا امیر گلدوست سلوط جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر گلدوست سلوط ۴۰۹۳ روز قبل تعصب آبی غیرت آبی عشق آبی فرهاد لنگ سوراخ کن ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۹۳ روز قبل اسطوره فوتبال کل دنیا و انگیزه من برای فوتبال دوووووووووووووووووووووووووووووست دارم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا