پر بودن ورزشگاه روز 4شنبه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » پر بودن ورزشگاه روز 4شنبه حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 پر بودن ورزشگاه روز 4شنبه توسط حسن یارمحمدی ۴۰۹۳ روز قبل ااستقلال الان تو هشت تیم برتر آسیاست باید کاری کنیم تو بازی رفت کار بوریرام تموم شه خواهش می کنم روز بازی صندلی خالی تو استادیوم نباشه نظر خودتونو در این باره بگین من خودم به همراه 4 تا از دوستام میرم زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۹۳ روز قبل ای بابا منکه دخترم نمیذارن بیام ورزشگاه. ولی یادتون باشه بهشون بگید نذاشتن دخترای آبی بیان مگرنه استادیم جای سوزن انداختنم نبود. هرچند شما پسراهم میترکونید. ولی اگه بفهمن همین اندازه جمعیت نتونستن بیان،خودشون حساب کار دستشون میاد. موافقی با نظرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۹۳ روز قبل متوجه منظورت نشدم از بابت نیومدن دخترا به ورزشگاه متاسفم کاش روزی بیاد که خانم های ایرانی بتونن بی دغدغه به استادیوم بیان امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۹۳ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی چهارشنبه باید بترکونیم. به امید پیروزی مقتدرانه استقلال در دیگ جوشان آزادی. استقلال***سرور کل ایران علیرضا حدادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا حدادی ۴۰۹۳ روز قبل باآرزوی هتریک داش فرهاد در چهار شنبه ss زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۹۳ روز قبل منظورم اینه که یه شعار بسازید و تو ورزشگاه ها فریاد بزنید و بگید که این سیل جمعیت هوادار که اومده و پشت استقلاله، کمتر از نصف جمعیتیه که نیست و یا نذاشتن بیاد. اگه دخترای ابی بیان تیم مقابل از ترس جمعیت از بازی انصراف میده و میره... حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۹۳ روز قبل باید ورزشگاه پر شه تا اون اتفاقی که میگی بیفته علی رغم میل باطنیم بعید میدونم استقلالیا بیان زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۹۳ روز قبل من به غیرت و حمایت استقلالیا ایمان دارن. الکی که نیست، پای ابروی ایران و ایرانی در میونه و صعود به بالا بالاها شک نداشته باشم. راستی تو قسمت معرفی کردنا اومدی؟معرفی کردی خودتو؟؟؟ حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۹۳ روز قبل yes زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۹۳ روز قبل I just saw, Nice to Meet You علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۰۹۳ روز قبل اونا همین جمعیت استقلالو ببینن واسشون بسه.اما حتما" بهش فکر می کنیم amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۰۹۳ روز قبل منم از اصفهان با یکی ازدوستام میایم.انشالا که بایه برد پرگل برمیگردیم علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۰۹۳ روز قبل بعد بگین اصفهانیا استقلالو دوست ندارن قلب همه ایرانی ها واسه استقلال میزنه ها دست درد نکنه سفیر جان اما اگه بیشتر بودید خیلی بهتر بود امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۹۳ روز قبل نوشته شده توسط: علی رستگار مقدم دمت گرم سفیر سپاهان. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۹۱ روز قبل من با ab tarin ab خیلی موافقم واقعا دلم میگیره که نمیتونم 4 شنبه تو استادیوم باشم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۹۰ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار خب، منم برای همدردی با شما (5858 و AB TARIN AB) به ورزشگاه نمیرم!!!!!!!!!!!! منت بیخودی نمیذارم! از جاهای شلوغ خوشم نمیاد!!!! ولی بچه ها سنگ تموم میذارن ایشالا..... علی خانمیرزایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی خانمیرزایی ۴۰۹۰ روز قبل شک نکنید پر میشه خواهش میکنم همه بیان تا امثال هم عنوان پر تماشاگرین تیم رو نصیب خودمون کنیم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا