به نظر شما شانس اول قهرمانی بعد از استقلال چه تیمی است تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » به نظر شما شانس اول قهرمانی بعد از استقلال چه تیمی است علیرضا حدادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 به نظر شما شانس اول قهرمانی بعد از استقلال چه تیمی است توسط علیرضا حدادی ۴۰۹۴ روز قبل حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۹۴ روز قبل سپاهان نظر خودت چیه امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۹۴ روز قبل رقابت قهرمانی تو ایران فقط و فقط بین استقلال و سپاهانه. زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۹۴ روز قبل این سوال واقعا جوابش فکرکردن نمیخواد. امسال ما کامل کاملیم، پس تو قهرمانیمون شکی نیست. خدا هم با ماست، چون کارمون درسته، برا هیچکس بد نخواستیم و نمیخوایم. تیم پاکی مثل ما لیاقتش قهرمانیه. ستاره های آسمون رو شونه ی ما آبیاست... فقط خدا ... زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۹۴ روز قبل نوشته شده توسط: زهرا استقلالی این سوال واقعا جوابش فکرکردن نمیخواد. امسال ما کامل کاملیم، پس تو قهرمانیمون شکی نیست. خدا هم با ماست، چون کارمون درسته، برا هیچکس بد نخواستیم و نمیخوایم. تیم پاکی مثل ما لیاقتش قهرمانیه. ستاره های آسمون رو شونه ی ما آبیاست... ولی بعد ما شااااااااید زردکا باشن. قرمزا که باید برن جلو بوق بزنن. بوق بوق بوق بوق فقط خدا ... علیرضا حدادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا حدادی ۴۰۹۳ روز قبل نظر من سپاهانه hhh777 amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۰۹۳ روز قبل به نظر من قهرمانی بین استقلال وسپاهان وشایدم تراکتوره.اما تازه اول فصله وخیلی مونده تا تیما کامل هماهنگ بشن ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۹۳ روز قبل من که فقط به اس اس خودمون و قهرمانیش فکر میکنم بقیش مهم نیست پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا