غیرت بازیکن و عشقه.

آواتار نیکو آزاد
غیرت بازیکن و عشقه.
توسط   نیکو آزاد   ۴۱۶۳ روز قبل
بازیکن پرسپولیسی نمیخوایم...بازیکن ینی فرهاد و پژمان که میگن تو ایران یا استقلال یا بازی نمیکنیم....نه بعضی آقایون که هم پرسپولیسی ان هم استقلالی,به هیچکدومم تعصب ندارن,وقتی تو پرسپولسن استقلال و میکوبن و برعکس....قصد توهین ندارم ولی این همون نیکبختی نیست که چندین سال متوالی میگفت پرسپولیس همه زندگی منه!!همیشه یه کلاه قرمز که شماره 10 روش حک شده بود و رو سرش داشت؟؟؟حالا چرا بعد از اینکه به تیم و ما هوادارا پشت کرد برگشته؟ آقای نیکبخت امیدوارم انتظار نداشته باشی که بخشیده باشیمت!
آواتار سید حمزه کریمانی
توسط   سید حمزه کریمانی   ۴۱۵۱ روز قبل
سلام استقلال ما یه تیم با غیرته پس این رو یادمون نره که موتور محرک تیم ما غیرته فقط غیرت غیرت غیرت، یه بازیکن باید وجودش استقلالی باشه یعنی فرقش با من آبی دل اینه که اون باید و باید خونش آبی باشه.
آواتار سید حمزه کریمانی
توسط   سید حمزه کریمانی   ۴۱۵۱ روز قبل
سلام، مرسی فرق طرفدارای استقلال با لنگیا اینه که اکثر آبی دلان باسواد، منطقی و با کلاس هستند. این شعار همیشگی من برای همه ی آبی دلانه.
آواتار مونا کریم زاده
توسط   مونا کریم زاده   ۴۱۵۱ روز قبل

بازیکن باغیرت که تواستقلال پره..........یکیشون آقافرهاد: درایران پیراهن هیچ تیمی به جز استقلال درتنم نمیرود.

آواتار محمدرضا اسدی زاده
توسط   محمدرضا اسدی زاده   ۴۱۲۶ روز قبل
به نظر من استقلال با غیرت ترین باز یکن ها رو داره پژمان نوری وقاضی به استقلال اومدن تا غیرت خودشونو پس بگیرن چو ن وقتی توی پرسپو لیس بودن غیرت خودوشونو از دست دادن
آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۱۲۵ روز قبل

خداییش بازیکنای استقلال همشون باغیرتن! حتی سامویل که یه خارجیه! بغیراز این نیکبخته نچسب!!!!!

اصلا بازی تو استقلال لیاقت میخواد که هر کسی نصیبش نمیشه......!!!!!

واینست آبی آریایی............

آواتار amir ghadami
توسط   amir ghadami   ۴۱۲۴ روز قبل
نوشته شده توسط: مونا کریم زاده

بازیکن باغیرت که تواستقلال پره..........یکیشون آقافرهاد: درایران پیراهن هیچ تیمی به جز استقلال درتنم نمیرود.

واسه همین اون سال ول کرد رفت خارج
آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۱۲۴ روز قبل

نه که عقیلی نرفت؟

آواتار عبدالرحمن سیار
توسط   عبدالرحمن سیار   ۴۱۲۴ روز قبل
تیم فقط استقلال و غیرت مثل فرهاد ببر بی پایان استقلال اسطوره آینده
آواتار علی رستگار مقدم
توسط   علی رستگار مقدم   ۴۱۲۴ روز قبل
سلام اجازه هست نیکو جان صداتون کنم؟ با نظرتون موافقم اما نیکبختم کم برا استقلال زحمت نکشیده اگه یادتون باشه نیکبخت یکی از کسایی بود که باعث شد همین تراکتوری که شاخ شده حذف شد این نیزبگزرد همه آقا فرهاد نمیشن الکی نیست که آقا فرهاد اسطوره هست . فکر کنم شما هم مثه اکثر استقلالی ها گذشتتون خیلی بیشتر از این حرفاست راستی یه نکته هم هست اگه خواستی بگو که بگم
آواتار علی رستگار مقدم
توسط   علی رستگار مقدم   ۴۱۲۴ روز قبل
سلام به سفیر سپاهان چقدر فکر کردیا!!!!!!!!!!!! وا حیرتا اولا آقا فرهاد اجازش دسته شما نیست کاپیتان ما هرکاری بخواد کنه مجازه ثانیا تو تیم حریف نرفتو همیشه پیراهن استقلالو توایران پوشیده ثالثا کار داشت و نیاز به استراحت از دسته شما که حاشیه درست می کنید
آواتار amir ghadami
نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی

نه که عقیلی نرفت؟

مگه عقیلی نیم فصل رفت؟اونموقع که فرهاد رفت استقلال تو اوج بود وواقآ بهش احتیاج داشت اما امان از طمع مال دنیا....
آواتار amir ghadami
نوشته شده توسط: علی رستگار مقدم
سلام به سفیر سپاهان چقدر فکر کردیا!!!!!!!!!!!! وا حیرتا اولا آقا فرهاد اجازش دسته شما نیست کاپیتان ما هرکاری بخواد کنه مجازه ثانیا تو تیم حریف نرفتو همیشه پیراهن استقلالو توایران پوشیده ثالثا کار داشت و نیاز به استراحت از دسته شما که حاشیه درست می کنید
ج اولآ منم نگفتم باید اجازه میگرفتو میرفت ج ثانیآ:بازی کن باغیرت بازیکنیه که وقتی تیمش بهش احتیاج داره هرجور میتونه به تیمش کمک کنه نه اینکه تو اوج نیاز تیمو ول کنه و بره ج ثالثآ:اینا حرفایی که میخایم خودمونو قانع کنیم البته منم فرهادو دوسش دارم اما این کارش ناراحتم کرد
آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۱۲۳ روز قبل

من با طرفداران تیمی که اسطوره باشگاهشون << محرم نمکی >> هست بحثی ندارم.

آواتار امید زین آبادی
توسط   امید زین آبادی   ۴۱۲۳ روز قبل

خوب اومدی محرم نمکی رو.خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۱۲۳ روز قبل

فکر کنم سیاهان خودش یه سایت درست و حسابی نداره که هوادارای عقده ایش میان تو سایت ما اظهار نظر میکنن!!!!

البته این مرام و معرفت باشگاه پرافتخار و مردمیه استقلاله که عقده ای نوازی میکنه واجازه میده هر کسی توی سایتش نظر بده! شرط میبندم اگر تو سایت سیاهان یه همجین نظری بدی، چاپ نشه...!

درضمن رفتن یا نرفتن بازیکنای ما به خانواده خود استقلال مربوطه!

نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

فکر کنم سیاهان خودش یه سایت درست و حسابی نداره که هوادارای عقده ایش میان تو سایت ما اظهار نظر میکنن!!!!

البته این مرام و معرفت باشگاه پرافتخار و مردمیه استقلاله که عقده ای نوازی میکنه واجازه میده هر کسی توی سایتش نظر بده! شرط میبندم اگر تو سایت سیاهان یه همجین نظری بدی، چاپ نشه...!

و اینست آبی آریایی.......

آواتار محمدرضا کردیان
توسط   محمدرضا کردیان   ۴۱۲۳ روز قبل
داداش میثم خوب اومدی ..............................دمت گرم داداش
آواتار amir ghadami
توسط   amir ghadami   ۴۱۲۳ روز قبل

من با طرفداران تیمی که اسطوره باشگاهشون << محرم نمکی >> هست بحثی ندارم.

در حدی نمیبینمد که بخام باهات بحث کنم.من به بازیکنای استقلال توحین نکردم چون به امیدم گفتم استقلالم دوست دارم.
آواتار amir ghadami

به سایت سپاهان یه سر بزن اونوقت میبینی سایت یعنی چی.اوقده ای خوددی با هفت پشتت.اومدن من به این سایت به تو هیچ ربطی نداره به کوری چشت.واقعآ همه استقلالیا اینطورین؟تا کم میارن به یه تیم دیگه توحین میکنند.توکوچکتراز اونی که خودتا جزو خانواده استقلال بدونی
نوشته شده توسط: amir ghadami

اولا از انتخاب تیمت پیداسن که سوادت در حد اکابره!(اوقده ای،توحین)

دوما من خودمو بالاتر از این میبینم که تو سایت باشگاه  تو برم! سوما اگر عقده ای نیستی پس تو سایت ما چکار میکنی؟ چهارما سعی کن پرت به پر من نگیره که بدجوری کلاهمون تو هم میره! پنجما ما کوچیک استقلال هستیم ولی هرچی کوچیک باشیم از سپاهانی ها بزرگتریم. اصلا شما رو عددی حساب نمیکنیم! رقیب ما فقط پرسپولیسه!!!!

آواتار امین حسینی
توسط   امین حسینی   ۴۱۲۳ روز قبل

این بحثا رو ولش کنید.آخه سپاهانیا جایی برا خوندن نظرات تو سایتشون ندارن و فقط میتونن نظر بدن ولی معلوم نیست این نظرات کجا میره.

لطفا به هر بازیکنی که میخواین توهین کنید به محرم توهین نکنین چون اون یکی از اسطوره های باغیرته سرزمینمونه و در ضمن قبلا با هم،هم محله ای بودیم.

آواتار amir ghadami

اولا از انتخاب تیمت پیداسن که سوادت در حد اکابره!(اوقده ای،توحین)

دوما من خودمو بالاتر از این میبینم که تو سایت باشگاه  تو برم! سوما اگر عقده ای نیستی پس تو سایت ما چکار میکنی؟ چهارما سعی کن پرت به پر من نگیره که بدجوری کلاهمون تو هم میره! پنجما ما کوچیک استقلال هستیم ولی هرچی کوچیک باشیم از سپاهانی ها بزرگتریم. اصلا شما رو عددی حساب نمیکنیم! رقیب ما فقط پرسپولیسه!!!!

یه نیگا به تایپ خودد بکن بعد ضرضرکن.گفتم که تا چشم تو کورشه که من اینجا چیکار میکنم.که که خوری ممنوع......................................................این پشت بومو اون پشت بوم.......بقیشا خودد بلدی.خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
آواتار امین حسینی

سفیر جان لطفا نظری در مورد رفتن یا نرفتن بازیکنای ما نده و در مورد چیزایی که نمیدونی قضاوت نکن.فقط اینو بدون که تو سپاهان به غیر از محرم هیچ بازیکنی به خاطر عشق به پیرهن بازی نمیکنه و اگه هم بازیکنی با سپاهان قرارداد میبنده به خاطر پولهای هنگفتیه که فولاد مبارکه تقبل میکنه.

فقط استقلال باغیرت

آواتار amir ghadami
نوشته شده توسط: امین حسینی

این بحثا رو ولش کنید.آخه سپاهانیا جایی برا خوندن نظرات تو سایتشون ندارن و فقط میتونن نظر بدن ولی معلوم نیست این نظرات کجا میره.

لطفا به هر بازیکنی که میخواین توهین کنید به محرم توهین نکنین چون اون یکی از اسطوره های باغیرته سرزمینمونه و در ضمن قبلا با هم،هم محله ای بودیم.

تو راست میگی.عاقلان دانند.تقصیری نداری فرهنگت در همین حده
آواتار amir ghadami

سفیر جان لطفا نظری در مورد رفتن یا نرفتن بازیکنای ما نده و در مورد چیزایی که نمیدونی قضاوت نکن.فقط اینو بدون که تو سپاهان به غیر از محرم هیچ بازیکنی به خاطر عشق به پیرهن بازی نمیکنه و اگه هم بازیکنی با سپاهان قرارداد میبنده به خاطر پولهای هنگفتیه که فولاد مبارکه تقبل میکنه.

فقط استقلال باغیرت

داریم .خرج میکنیم قهرمان میشیم.بهتراز گدایی کردنو بودجه مملکتو به هدر دادنه
آواتار امین حسینی

با خودت چندچندی سفیر.دارم میگم با محرم هم محله ای بودیم.چه ربطی به فرهنگ داره؟اگه باورت نمیشه میخوای بگم کجا(کدوم خیابون)هم محله ای بودیم؟

آواتار amir ghadami

با خودت چندچندی سفیر.دارم میگم با محرم هم محله ای بودیم.چه ربطی به فرهنگ داره؟اگه باورت نمیشه میخوای بگم کجا(کدوم خیابون)هم محله ای بودیم؟

به این ربط داره که میگی به هر کی میخواین توحین کنید
آواتار امین حسینی

استقلال باغیرت پارسال ثابت کرد پول تنها تیمو به هیچ جایی نمیرسونه و عاقبتش8تایی شدن جلو الاهلی میشه و برای رسیدن به جایی غیرت لازمه.با وجود این همه مشکلات مالی از گروه مرگ آسیا به عنوان صدرنشین صعود کردیم و حالا هم به امید خدا تو آزادی بوریرامو له میکنیم.

فقط استقلال باغیرت

آواتار amir ghadami

استقلال باغیرت پارسال ثابت کرد پول تنها تیمو به هیچ جایی نمیرسونه و عاقبتش8تایی شدن جلو الاهلی میشه و برای رسیدن به جایی غیرت لازمه.با وجود این همه مشکلات مالی از گروه مرگ آسیا به عنوان صدرنشین صعود کردیم و حالا هم به امید خدا تو آزادی بوریرامو له میکنیم.

فقط استقلال باغیرت

انشالا
آواتار امین حسینی

تو که با این نوع ادبیات مزخرفت داری فرهنگ اصفهانیارو زیر سوال میبری؟هر چند با دیدن نظرات کسی که از فرهنگ چیزی سرش نمیشه نباید در مورد فرهنگ اون استان قضاوت کرد.یه سری به نظرات قبلی خودت بنداز بعد از فرهنگ حرف بزن.

آواتار علی رستگار مقدم
توسط   علی رستگار مقدم   ۴۱۲۳ روز قبل
سلام سفیر جان خوبی؟ من از شما و همه دوستان دیگه خواهش می کنم که از نهایت ادبشون استفاده کنن ما همه استقلالی هستیم با نظرهای متفاوت .نه جنگ داریم نه دعوا بگذریم همیشه برای اینکه حرمت ها شکسته نشه بهتره یه جاهایی کات کرد.شرایط استقلال بد نبود ما از علاقه شدیدمون به آقا فرهاد دوست نداشتیم بره از اون بگذریم اگه ما آقا فرهاد دو ست داریم و قبولش داریم باید برای نظرش احترام قایل بشیم حتما نیاز بوده.نیم فصل اومدو کمکشو به استقلال کردو قهرمان شدیم رو حرف کاپیتان نباید حرف زد.همیشه باید پیرو حرف فرمانده و کاپیتان تیم بود شما نگفتی باید اجازه می گرفت .بله اما دلیلیم نداره که شما رو توجیه کرد .کاپیتان بوده برای جلو گیری از خیلی مسایل و کاری که داشته صلاح دیده . موضوع بحث نیکو جان که اصلا نظری نداده چیزه دیگه ای بود بحث آقا فرهاد تموم شده اگه دوستانه استقلالی داریم میون جمع خواهش می کنم ادامه ندن الان بحث و سوال نیکو جان در مورد نیکبخت .من از سفیر سپاهان و سایر دوستان خواهش می کنم در این مورد نظر بدن از همتو که مشتاقانه موضو ع رو دنبال می کنید سپاس گذارم.
آواتار amir ghadami
توسط   amir ghadami   ۴۱۲۲ روز قبل
سلام سفیر جان خوبی؟ من از شما و همه دوستان دیگه خواهش می کنم که از نهایت ادبشون استفاده کنن ما همه استقلالی هستیم با نظرهای متفاوت .نه جنگ داریم نه دعوا بگذریم همیشه برای اینکه حرمت ها شکسته نشه بهتره یه جاهایی کات کرد.شرایط استقلال بد نبود ما از علاقه شدیدمون به آقا فرهاد دوست نداشتیم بره از اون بگذریم اگه ما آقا فرهاد دو ست داریم و قبولش داریم باید برای نظرش احترام قایل بشیم حتما نیاز بوده.نیم فصل اومدو کمکشو به استقلال کردو قهرمان شدیم رو حرف کاپیتان نباید حرف زد.همیشه باید پیرو حرف فرمانده و کاپیتان تیم بود شما نگفتی باید اجازه می گرفت .بله اما دلیلیم نداره که شما رو توجیه کرد .کاپیتان بوده برای جلو گیری از خیلی مسایل و کاری که داشته صلاح دیده . موضوع بحث نیکو جان که اصلا نظری نداده چیزه دیگه ای بود بحث آقا فرهاد تموم شده اگه دوستانه استقلالی داریم میون جمع خواهش می کنم ادامه ندن الان بحث و سوال نیکو جان در مورد نیکبخت .من از سفیر سپاهان و سایر دوستان خواهش می کنم در این مورد نظر بدن از همتو که مشتاقانه موضو ع رو دنبال می کنید سپاس گذارم.
سلام بر شما دوست خوبم.من اگه استقلال رو دوست نداشتم دلیلی نداشت وارد این سایت بشم.حرف شما درست قبول دارم منم نخواستم که توجیه بشم من فقط انتقاد کردم.بخدا من هم نه جنگ دارم نه دعوا اما بعضی از اعضا..... .من فقط میگم هرکسی رو باید مثل خودش باهاش برخورد کرد.وقتی شما درست صحبت میکنی دلیلی نداره من با شما باتندی حرف بزنم.در سایت سپاهان هستند دوستانی که هوادار استقلال یاتراکتور یا....هستندچون طبق گفته خودشون علاوه بر تیم شهرشون از سپاهانم خوششون میاد .درکل محیط کاملآ دوستانه ورفاقتانست طوری که با اینکه سپاهان از تراکتور باخت اما به اونا تبریک گفتیم.اما متاسفانه تواین سایت عده ای فکر میکنند اینجا یه سایت شخصیه اما هنوز درک اینو ندارند اینجا محیطیه برای کلیه دوستداران استقلال.من هم از شما عضو محترم(21272127) کمال تشکر رودارم.
آواتار amir ghadami

تو که با این نوع ادبیات مزخرفت داری فرهنگ اصفهانیارو زیر سوال میبری؟هر چند با دیدن نظرات کسی که از فرهنگ چیزی سرش نمیشه نباید در مورد فرهنگ اون استان قضاوت کرد.یه سری به نظرات قبلی خودت بنداز بعد از فرهنگ حرف بزن.

بهتره شما اول بری ببینی کی اول شروع کرده و چه کسانی حرفاشا تایید کردند.یکیشون خودتی که میگی به هر کی میخواین توحین کنید وهنوز به این فکر نکردی که هرشخصی برا خودش شخصیت داره حتی بازیکنای پرسپولیس.از قدیم گفتن جواب سلام علیکه.
آواتار علی رستگار مقدم
توسط   علی رستگار مقدم   ۴۱۲۲ روز قبل
سفیر جان دوباره سلام من نگفتم استقلالی نیستی.اسمی که انتخاب کردی و موضع حرفات دوستانو گمراه می کنه از یه استقلالی مثل شما توقع دارم با همه مثل من صحبت کنی . استقلالی ادبش زبان زده خاص و عام حالا شما موضوع رو ادامه نده.من ازت خواهش کردم دیگه
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۱۲۲ روز قبل

سفیر سپاهان احمق، هرچی لیاقت خودته، به دیگران نگو!!!!!!!!!

من بچه قمی هستم! اگه به فحش دادن باشه، همه اصفهان و حریفم! پس برای آخرین بار بهت میگم! مراقب حرف زدنت باش!!!!!!!!!

و اینست آبی آریایی..................

آواتار amir ghadami
سفیر جان دوباره سلام من نگفتم استقلالی نیستی.اسمی که انتخاب کردی و موضع حرفات دوستانو گمراه می کنه از یه استقلالی مثل شما توقع دارم با همه مثل من صحبت کنی . استقلالی ادبش زبان زده خاص و عام حالا شما موضوع رو ادامه نده.من ازت خواهش کردم دیگه
سلام از ماست.به خاطر شما چشم
آواتار amir ghadami

سفیر سپاهان احمق، هرچی لیاقت خودته، به دیگران نگو!!!!!!!!!

من بچه قمی هستم! اگه به فحش دادن باشه، همه اصفهان و حریفم! پس برای آخرین بار بهت میگم! مراقب حرف زدنت باش!!!!!!!!!

و اینست آبی آریایی..................

قمیام آدم شدن خخخخخخخخخخخخ.حیف که به 21272127 قول دادم.چون اون ادبش با تو فرق میکنه پس مخلصشم هستم.دیگه حرفی باهات ندارم
آواتار علی رستگار مقدم
سفیر جان از احترامی که گذاشتی متشکرم من با دوستان اتمام حجت کردم الانم واسه بار آخر اعلام می کنم دوستانی که بی احترامی کنند باید خودشون مطلب خودشونو بخونن.چون من و دوستانم دیگه مطالبشونو بازدید نمی کنیم زین پس کسی که از ادبیات توهین آمیز استفاده کنه از دایره دوستان استقلالی ما خارج میشه
آواتار علی رستگار مقدم
آقا میثم سلام بچه کجای قمی؟ اصالتا قمی هستی؟ با استقلالی ها که با هم دعوا نمی کنند.چرا شما آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۱۲۲ روز قبل

ببین کیا از فرهنگ  و ادب میزنند.فرهنگ و ادب اصفهانی جماعت هست.

<<

قمیام آدم شدن خخخخخخخخخخخخ

.اوقده ای خوددی با هفت پشتت.اومدن من به این سایت به تو هیچ ربطی نداره به کوری چشت

بعد ضرضرکن.گفتم که تا چشم تو کورشه که من اینجا چیکار میکنم.که که خوری ممنوع

این پشت بومو اون پشت بوم.......

بهتراز گدایی کردنو بودجه مملکتو به هدر دادنه

>>

این پست هم به خاطر میثم جان دادم.و شما بدونید که اینقدر خفت رو قبول نکنید.

هر کس منو میشناسه میدونه من نهایت احترام رو برای استقلالی ها قائلم و واقعا قلبا همشونو دوست دارم.

از همینجا خداحافظیمو از این جا اعلام میکنم.

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی--------------ولی با منت و خواری پی شبنم نمیگردم 

آواتار amir ghadami
Different عزیز سلام.من گفتم جواب سلام علیکه وقتی شما به من توحین میکنی نباید انتظار داشته باشی من ساکت بشینم.اولی که اومدم گفتم من سپاهانیم اما استقلالم دوست دارم.من هیچ توحینی به استقلالیا وهواداراش نکردم.من یه جانب داری تو این سایت کردم؟؟؟من فقط وفقط نظراتمو در مورد استقلال دادم و در بعضی موارد انتقاد کردم.ما مخلص استقلالیای باادبم هستیم
آواتار علی رستگار مقدم
تو این سایت همه عصبانین Different عزیز از من دلخوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۱۲۲ روز قبل

21272127 عزیز سلام

توی نظریه Different کاملا نوشته شده که سفیرسپاهان به من چی گفته ولی من بازهم جانب داری کردم و هیچی نگفتم ولی 2 تا شرط برای ادامه کار دارم! البته در مقابل شما اس اسیا عددی نیستم ولی 2 تا شرط یابهتره بگم خواهش دارم!!!

1- Different حتما برگرده به سایت.

2-سفیرسپاهان شعار زیر نظریه هاشو عوض کنه(ما سپاهانیم و.................)

من بچه خیابون امام 45 متری مدرس هستم! شماهم بچه ی قمی؟

آواتار amir ghadami
توسط   amir ghadami   ۴۱۲۱ روز قبل

21272127 عزیز سلام

توی نظریه Different کاملا نوشته شده که سفیرسپاهان به من چی گفته ولی من بازهم جانب داری کردم و هیچی نگفتم ولی 2 تا شرط برای ادامه کار دارم! البته در مقابل شما اس اسیا عددی نیستم ولی 2 تا شرط یابهتره بگم خواهش دارم!!!

1- Different حتما برگرده به سایت.

2-سفیرسپاهان شعار زیر نظریه هاشو عوض کنه(ما سپاهانیم و.................)

من بچه خیابون امام 45 متری مدرس هستم! شماهم بچه ی قمی؟

سلام.بهتره یه سر به صفحه قبل بزنی ببینی کی اول توحین کرده.تا وقتی شما کلمه عقده ای رو بکار نبرده بودی من اصلآ باشما هم کلام شدم؟شماها انتظار دارین به آدم همچی بگین بعد منم ساکت بشینم!شما برو تو تمام سایت بگرد ببین من جایی طرفداری از سپاهان کردم من فقط درمورد استقلال حرف زدمو بس اگرهم در مورد مجیدی حرفی زدم انتقاد کردم همین.اولآ من با شرایط شما نیمدم که برا من شرط میزاری ثانیآ این امضا مگه توحینی به استقلال کرده.
آواتار زهرا استقلالی
توسط   زهرا استقلالی   ۴۱۱۹ روز قبل

غیرت بازیکنو عشقه

هرچی بگم تکرار مکرراته