سخنی با استقلالی های باشعور

آواتار amir ghadami
سخنی با استقلالی های باشعور
توسط   amir ghadami   ۴۰۹۷ روز قبل
سلام بر همه استقلالیای محترم.اگرمن به این سایت وارد شدم بخاطر اینه که استقلال را هم دوست دارم.از اول تا به الان به هیچ بازیکنی یا عضوی توحین نکردم.اما جدیدآ بعضی از اشخاص به بنده وسپاهان توحین کردند که من هم متقابلآ جوابشان را داده ومیدهم لذا خواستم با این بیانیه از تمامی عضوهای(با شعور)این سایت عضر خواهی کرده باشم.استقلال همیشه جاویدان بوده و خواهد بود
آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۰۹۷ روز قبل

جواب ابلهان خاموشیست

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۹۷ روز قبل
نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی

Different عزیز

دمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت گرم......

واینست آبی آریایی............

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۰۹۷ روز قبل

قربونت میثم جان

آواتار علی رستگار مقدم
توسط   علی رستگار مقدم   ۴۰۹۶ روز قبل
از استقلالی ها خیلی این حرکت بعید بود منظورم Different و آقا میثم هست بزگواران شما چرا؟
آواتار امید زین آبادی
توسط   امید زین آبادی   ۴۰۹۶ روز قبل

به نظر من باید به همه اعضا سایت و نظراتشون احترام گذاشت.

کسی که میاد تو سایت و وقتشو اینجا میذاره حتما به استقلال علاقه داره پس لطفا دوستان به اعضا توهین نکنیم.

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۹۶ روز قبل

امید استقلالی و 21272127 عزیز

یه سری به نظریه غیرت بازیکن و عشقه توسط نیکو بزنید ببینید این به اصطلاح آقای سفیر سپاهان چطور بازیکنای اس اس و کوبیده! من تا نظرشو خوندم بهم بر خورد وگرنه اصلا کاری بهش نداشتم! خواهش میکنم برید و با دقت مطالبشو بخونید! اونوقت متوجه میشید که حق باکیه!!!!!

و اینست آبی آریایی.........

آواتار علی رستگار مقدم
من به نوبه خودم از سفیر سپاهان که از دوستان عذر خواهی کرد تشکر می کنم اما امیدوارم از سایر دوستانم دلجویی کنه تا این موضو ع خاتمه پیدا کنه همچنین از Different و سایر دوستان به هرحلا سفیر به رسم ادب عذرخواهی کرد سایر دوستانم اگه بخوان به این رویه ادامه بدن دیگه از دوستان خارج شده و مطالبشون رو باید خودشون بخونن فقط
آواتار علی رستگار مقدم
خسته نباشی آقا میثم ما که از اول همینو گفتیم شما بحث می کردید هنوزم که هنوزه جواب سوال و ندادید
آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۰۹۶ روز قبل

21272127 من مثل شما نیستم که بزارم یه سپاهانی 4 روز بعد از بازی با استقلال بیاد تو سایت و هر چی دلش خواست به طرفداران عزیز استقلال و بازیکنای با غیرت استقلالی که پادشاهان فوتبال ایران هستن رو بگه و من ساکت بشینم.

آدمیزاد یا سپاهانی میشه یا استقلالی.نمیشه که هر دو تیم که با هم دشمن هستند رو دوست داشت.

بعدشم من محتاج این سایت نیستم.اگر از من خوشتون نمیاد میتونید به خودم بگید تا برم.

آواتار امید زین آبادی
توسط   امید زین آبادی   ۴۰۹۶ روز قبل
نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی

خودتو ناراحت نکن داداش.

آواتار زهرا استقلالی
توسط   زهرا استقلالی   ۴۰۹۵ روز قبل

اقا Different عزیز من تازه اومدم تو جمعتون، دلم به پشتوانی شما و امید خان و میثم جان و امثال شماهاست که با هم روی همه رنگیا رو کم کنیم، بعد شما بخاطر بچگی یه زردک میخوای از جمع بری؟!

افتخار جمع شماهایید.بیاید با هم با اتحادمون اجازه ندیم هر مداد رنگی که از راه رسید جرئت کنه به آبی جماعت بی احترامی کنه.

ما همه یه نفریم و با هم معنی میدیم.

اس اس تاج آسیاست........ سرور پرسپولیسیاست