عضو تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » عضو مریم قاسم پور جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 عضو توسط مریم قاسم پور ۴۱۰۱ روز قبل سلام دوستان من به تازگی عضو شدم به امید قهرمانی البته این دفعه با 3جام امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۱ روز قبل سلام خیلی خوش اومدی. ایشالا هلیا حق نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط هلیا حق نژاد ۴۰۹۸ روز قبل سلام به همه تاجی های عزیز من از شب گذشته عضو شدم امیدوارم من هم مثل شما با حمایتم از تیم به پیشرفت تیم کمک کنم امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۹۷ روز قبل سلام. به جمع آبی دلان خوش اومدی. محمدرضا کردیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا کردیان ۴۰۹۷ روز قبل سلام خوش اومدی............. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۹۷ روز قبل 101668 به جمع آبی دلان خوش اومدی میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۹۷ روز قبل به جمع آبی دلان سرافراز و عاشق خوش آمدی ...... واینست آبی آریایی......... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا