عملکرد محمد قاضی در 2 بازی اخیر؟

آواتار امید زین آبادی
عملکرد محمد قاضی در 2 بازی اخیر؟
توسط   امید زین آبادی   ۴۱۰۶ روز قبل
آواتار امید زین آبادی
توسط   امید زین آبادی   ۴۱۰۶ روز قبل

به نظر من 80 درصد توقعات رو برآورده کرده فقط ضربه های آخر رو باید با دقت بیشتری بزنه.درکل بازیکن خوبیه و بسیار جنگنده.

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۱۰۶ روز قبل

قاضی  بعد از پیوستن به پرسپولیس از اون روزهای اوجش فاصله گرفت ولی از وقتی اومده استقلال قلعه نوعی حسابی بهش اعتماد داره و اعتماد به نفسشو بالا می بره و چارچوب شناسیشو بالا میبره.قاضی هفته به هفته بهتر میشه و به نظرم از قاضی ذوب آهن هم قوی تر میشه.ولی در مورد وضع فعلیش فعلا با امید موافقم.

از خصوصیات قاضی میتونیم به دو پا بودنش ، دربلهای ریز قدرت سرزنیش و خصوصا شوت های مرگبارش اشاره کرد.مخصوصا اون سوپر گلش به بنیادکار که فوق العاده بود.یا یه نمونشم تیرکی که به سپاهان زد.

قاضی یه آمار جالب داره اونم اینکه دردر بازی مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مقابل النصر عربستان در سال 2011 در ثانیه 28  برای ذوب آهن موفق به گلزنی شد.امیدوارم مقابل بوریرام هم از این کارا بکنه.

آواتار امین حسینی
توسط   امین حسینی   ۴۱۰۶ روز قبل

راستش شاید هنوز یه کم زود باشه که نظر بدم ولی باید تو ضربه های آخر خیلی دقتشو بالا ببره چون تو همه ی بازی ها این طوری نیست که 10تا موقعیت گیرش بیاد تا یکیشو بخواد گل کنه و باید از تک موقعیتا نهایت استفاده رو بکنه.

آواتار محمدرضا کردیان
توسط   محمدرضا کردیان   ۴۱۰۳ روز قبل
قاضی باروزهای اوجش فاصله ی چندانی نداره ومطمعن باشیدتوهفته های اخیربهترخواهدشد....................................بازیکن خوبیه.............
آواتار امید زین آبادی
توسط   امید زین آبادی   ۴۱۰۳ روز قبل
نوشته شده توسط: محمدرضا کردیان

موافقم داداش.

آواتار اقای خاص خاص
توسط   اقای خاص خاص   ۴۱۰۳ روز قبل
شک نکنید شکستشون میدیم در حد استقلال تیمی نیومده و نخواهد امد
آواتار رضا محبی
توسط   رضا محبی   ۴۱۰۳ روز قبل
نوشته شده توسط: اقای خاص خاص
از دست امیر خان شاکیم که قاضی رو داره جایگزین آرش میکنه من کاملا مخالفم.فقط آرش
آواتار امید زین آبادی
نوشته شده توسط: رضا محبی

داداش منم آرشو دوست دارم اما  اینکار ژنرال باعث شد رقابت بین مهاجم ها بیشتر بشه و همه تلاش کنند تا پیشرفت کنند.

باعث میشه آرش تمرین بیشتری کنه و به اعصابش بیشتر مسلط باشه تا موقعیت ها رو از دست نده.

آرش یکی از بهترین مهاجمان ایرانه اما یخورده در زدن ضربات آخر بی دقتی میکنه ایشالا هر چه زودتر تو ترکیب ثابت ببینیمش.

آواتار رضا محبی
توسط   رضا محبی   ۴۱۰۳ روز قبل
نوشته شده توسط: امید زین آبادی
حرف شما کاملا درست .ولی این زمانی عملی هست که نیمه عوضش کنه نه اینکه اصلا بازیش نده که باعث سرخوردگی آرش ما بشه.من به شخصه ترجیح میدم آرش باشه گلم نزد فدای سرش .
آواتار امید زین آبادی
نوشته شده توسط: رضا محبی

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۱۰۲ روز قبل

رضا یکم تعصبی به این قضیه نگاه میکنی.درسته که آرش گل های زیادی برای استقلال زده ولی الان قاضی بازیه خیلی خوبی از خودش نشون میده.مهم الان هست نه گذشته.مهم نتیجه گرفتن استقلال هست.حتما قلعه نوعی از این کارش هدفی داره.

من که به شخصه موفقیت استقلال برام مهمه.حالا با هر بازیکنی که میخواد باشه.چون همشون سرباز باشگاهن

آواتار محمدرضا کردیان
توسط   محمدرضا کردیان   ۴۱۰۱ روز قبل
منم موافقم ب نظرمن ک تاالن قاضی عملکردقابل قبولی داشته .........................
آواتار محمدرضا کردیان
توسط   محمدرضا کردیان   ۴۱۰۱ روز قبل
نوشته شده توسط: محمدرضا کردیان
منم موافقم ب نظرمن ک تاالان قاضی عملکردقابل قبولی داشته ........................
آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۱۰۰ روز قبل

عملکرد قاضی در 4 بازی گذشته استقلال
بازی اول پاس گل به مجیدی
بازی دوم دیرک دروازه و پنالتی که گرفته نشد با ناداوری
بازی سوم گل با شوت از راه دور
بازی چهارم گل با شوت از راه دور

آواتار علی رستگار مقدم
توسط   علی رستگار مقدم   ۴۰۹۹ روز قبل
سلام امید جان با نظر خودت موافقم تو 4 تا بازی قاضی 80 درصد اونم اول فصل برا بازیکنی که تازه به جمع آبی پوشان اومده واقعا عالیه حرص نخور بعضی دوستان غیر منطقی و تعصبی نظر میدن انصافا خیلی عالی بوده
آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۹۹ روز قبل

به نظر من تا حالا عملکردش قابل قبول بوده. وایشالا به کوری چشم لنگیا خیلی زود به تیم ملی دعوت میشه و گل میکاره.....

و اینست، آبی آریایی.......