بهترین گزارشگر تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بهترین گزارشگر امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 بهترین گزارشگر توسط امین حسینی ۴۱۳۲ روز قبل امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۳۲ روز قبل ...لطفا رای بدین... ...یادتون نره ها... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۳۲ روز قبل مزدک : خیلی چرت و پرت میگه و جانب داری از پرسپولیس و میلان خیابانی : پر از سوتیه و بیشتر به درد بازیهای حماسی ملی میخوره.بازی با استرالیا و ذوب آهن در فینال لیگ قهرمانان آسیا (بزن خلعت) . و البته اطلاعاتش در مورد فوتبال محدود و قدیمیه. عادل : خیلی مسلط و تقریبا بدون سوتی و جذاب گزارش میکنه.یه کوچولو لنگیه یوسفی : گزارشگری در سطح متوسط احمدی : خیلی سعی میکنه ادای عادل رو در بیاره ولی هر گردی گردو نمیشه. علیفر : شب زنده داران خیلی بهتر میشناسنش . فقط خیلی آروم و بدون هیجان گزارش میکنه.یه بدی هم که داره اینکه اگر تو یه بازی صد بار توپ به یه بازیکنی برسه هر صد بار نام کامل اون بازیکن رو به همراه پسوند ، پیشوند و اینکه تو خونه چی صداش میکردن رو میگه. امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۳۲ روز قبل درسته خیابانی زیاد سوتی میده اما درجه لنگی بودنش تو بازی نسبت به عادل کمتره. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۳۲ روز قبل ولی در عوض درجه تو مخی بودنش خیلی زیاده و مرد لنگی بودن رو حسیبی جبران میکنه و موجبات دیوانگی ما رو فراهم میکنه. رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۳۲ روز قبل نوشته شده توسط: امید زین آبادی عادل چون دلی استقلالی یه ولی مجبوره ظاهرو حفظ کنه یه مقدارکفه ترازو رو بده سمته لنگیا؟ احمدیم که داداشمون ss یه بد رغم؛من باهاش حال میکنم. R .M امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۳۱ روز قبل عادل که پرسپولیسیه مزدک هم که پرسپولیسیه خیابانی هم که تابلوه پرسپولیسیه(تو دربی وقتی معمارزاده توپ رو گرفت،خیابانی گفت:آفرین به میثاق) یوسفی هم که استقلالیه امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۳۱ روز قبل نوشته شده توسط: امین حسینی امین جان اگه به نظرت یوسفی خوبه پس چرا بهش رای ندادی؟ میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۳۱ روز قبل مزدک که چندش آوره! خیابانی هم لنگیه وهم بقول دوستان سوتی زیاد میده! عادل برخلاف گزارش خوبش خیلی حاشیه سازی میکنه! به شخصه گزارش پیمان یوسفی رو دوست دارم چون فکر میکنم اس اسیه! احمدی هم بد نیست! علیپور هم، مثل مزدک غرض ورز و جانب دار تابلو! امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۲۸ روز قبل امید جون من نپرسیدم کدوم گزارشگر استقلالیه گفتم کدوم بهتر گزارش میکنه. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا